Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Olta sehpasının kullanımı

esesli26
03-01-10, 23:40
Sevgili sazan ustaları,
Forumunuzu zevkle takip ediyorum.Ben sizlerin yanında sazan avcılığı konusunda çömez sayılırım.Kafama takılan bir sorunun cevabını okuduğum konu başlıklarında pek göremedim.
Sazan sehpasını kullandığınızda oltaların atış şekilleri ve yönleri nasıl oluyor.Birbirine paralel fakat mesafeler farklı olarak mı atılıyor.Yoksa belli açılarda sağa sola ve ortaya gelecek şekilde mi atıyorsunuz.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

carp911
03-01-10, 23:55
Sevgili sazan ustaları,
Forumunuzu zevkle takip ediyorum.Ben sizlerin yanında sazan avcılığı konusunda çömez sayılırım.Kafama takılan bir sorunun cevabını okuduğum konu başlıklarında pek göremedim.
Sazan sehpasını kullandığınızda oltaların atış şekilleri ve yönleri nasıl oluyor.Birbirine paralel fakat mesafeler farklı olarak mı atılıyor.Yoksa belli açılarda sağa sola ve ortaya gelecek şekilde mi atıyorsunuz.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

İsmail bey sehpa'nın kullanımı da tamamen size kalmış bir durum bir birilerinin üstüne gelmedikleri sürece ve cevredeki oltacıları rahatsız etmediğiniz sürece istediğiniz açıyla ve sırayla atabilirsiniz,sehpa oltaların görsel güzeliği ve daha toplu durmalarına yardımcı olan bir ekipmandır sonuçta keyifli paylaşımlar dilerim.:love:

eozsoyeri
03-01-10, 23:57
Merhabalar ,ustalarımız da yazacaklardır ama ben de bildiğimi aktarayım.
Bu tamamen sizin avlanma stratejiniz ile ilgili bir durumdur.İsterseniz yemlediğiniz bölgeye paralel olarak hepsini atar isterseniz değişik açı ve uzaklıklarda avlanırsınız.Sehpa sizi bu konuda sınırlandırmaz ,oltaları birbirinin üzerine atmadıktan ya da birbirine çok yakın atıp karışmalara neden olmadıktan sonra gerisi size kalmış bir durumdur.

esesli26
04-01-10, 00:03
Cevaplarınız için teşekkürler.