CarpManiac
15-12-09, 20:25
http://www.dailymotion.com/video/xbi7rr_sportif-balykcylyk-ile-ilgili-bir-h_lifestyle
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Yeniasır TV ana haberde sportif balıkçılık haberi CarpManiac 15-12-09, 20:25 http://www.dailymotion.com/video/xbi7rr_sportif-balykcylyk-ile-ilgili-bir-h_lifestyle NCavuS 15-12-09, 21:38 Takdirlerimi sunarım İsmail aga ! helal olsun.. vakti, saati gelince sen bize bir ıslık çal yeter. Hemen doluşur arabalara, geliriz destek baabında Uşağa sazan avına ;) usobder 15-12-09, 22:25 Eyvallah Nihat kardeşim, biz bu işe hepbirlikte yola çıktık...Bu yapılanlar sadece sizlerin sözcüsü olan ve fırsatları değerlendiren bizlerin yapabildiği şeyler...Asıl yapılması gereken bir olup bizlere kulaklarını tıkayanlara ne kadar güçlü olduğumuzu gösterebilmemizdir. Kulaklarını kapatsalar dahi sesimiz o kadar güçlü olmalıki bizi net olarak duyabilmeliler ali mutlu 16-12-09, 02:04 helal olsun sana ismail abi :helal: Murat EVİTAN 16-12-09, 02:25 ismail abi gerçektende gönül verdiğimiz bu yolda,tüm gönül verenlerede tam anlamıyla destek olup,olmayada devam edeceğiz. oltadasazan 16-12-09, 10:47 İsmail bey,çalışmalarınızı basın ve tv.den yakinen izliyorum.Öncelikle gayret ve çabalarınız için teşekkürler.Bizden sonraki nesiller balığı fotoğraflarda değil göl ve göletlerde görüp,amatör veya sportif balıkçılık yapabilecekse bu sizin ve diğer derneklerimizin koruma ve eğitim çalışmaları sayesinde olacaktır.Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Simam 16-12-09, 14:53 Takdirlerimi sunarım İsmail aga ! helal olsun.. vakti, saati gelince sen bize bir ıslık çal yeter. Hemen doluşur arabalara, geliriz destek baabında Uşağa sazan avına ;) Nihat geçerken,yolunuzun üstündeyim,bana da haber verin ben de katılayım size, İsmail Agamıza destek için,belki konvoy oluştururuz.Belki de biz konvoy halinde size katılırız;). İsmail aga, ne desek az kalır.Süper gidiyorsun.Bence bu iş çok güzel olacak bilent yildirim 16-12-09, 18:11 bizde çıkarmaya katılırız.:PDT_kngt: deliormanli 16-12-09, 19:33 biryerden bu işe başlamak lazım tebrikler |