Sportif balıkçılık trt3 te 7 aralık sabah saat 8" de
Ismail atalay 7 Aralikta canli yayin da sportif balikciligi masaya yatiriyor calismalarina ara vermeden devam ediyor .
Burdan sadece yazmak yetmiyor desteklemek gerek tebrikler sayin baskan.:43::helal:
Program TRT 3 de yayınlanacak, umuyorumki bu en büyük adım oalcak sportif balıkçılıkk adına. Ve bence çoğu ortak problemlerimz bu sportif avcılık ( özel avlak projeleri ) ile çözülecektir.
İsmail abi, şahsi olarak çok teşekkür ediyorum sana. büyüksün.
MERHABA ARKADAŞLAR.....
İLİMDEKİ TÜM GÖLETLER SPORTİF OLTA BALIKÇILIĞINA UYGUNLUĞU KONUSUNDA İL GENEL MECLİSİNCE İNCELENECEK...
ÜLKEMİZDEKİ SPORTİF OLTA BALIKÇILIĞININ GELİŞİMİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN BU PROJENİN TAMDA İÇİNDEYİZ.
SPORTİF OLTA BALIKÇILIĞININ KONU ALINACAĞI TRT3 BU TOPRAĞIN SESİ PROGRAMI 7 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ SABAH 8 DE CANLI YAYINLANACAK.ORADA SİZLERİN SESİ OLMAYA ÇALIŞACAĞIM.
AŞAĞIDA PROGRAMIN MAİL ADRESİNİ VERİYORUM...AMAÇLARIMIZ İÇİN SİZDE YORUM VE SORULARINIZLA O PROGRAMDA OLUNUZ...
SAYGILARIMLA
İSMAİL ATALAY
USOBDER BAŞKANI
Programın iletişim adresleri :
Tel : (312) 463 30 32 (312) 463 30 31
Faks : (312) 463 30 33
e-posta:info@bts.gen.tr
Değerli başkanımızı cani gönülden tebrik ediyorum.Ne yazsak azdır :helal:
İsmail baskanım..gercekden süpersin. umutlarımızı yavas yavas aydınlamayı basardınız tesekürler... Otarihde vatanı görevimi yapmaya baslayacagımdan programa telle katılamıyacagımdan cok üzgünüm ama diğer arkadasların arayacagına ınanıyorum...Lütfen o gün arayarak baskanımızın bu konuda ne kadar haklı oldugunu izleyicilere ve oradakılere hissettırelım....