Arkadaşlar Daiwa yine yapmış yapacağını ve yeni sanat eseri çıkartmış. Sanırım non-stop yenisini yapıyorlar.
http://www.daiwasports.co.uk/products/carp/reels/731/4/windcast-z-x-s
Adından da anlaşıldığı üzere makinenin müthiş atış performansı olacaktır...;)
RASTGELE!
Erdinc abi gercekden mükemmel sanat eseri masallah.Bisey dıkkatımı cekdı.Baitrunner değil galiba bu makaralar....
Gerçekten harika görünüyor.Okuduğum kaynaklardan edindiğim izlenime göre sazan avında baitrunner özelliğinin gerekliliği hala tartışma konusu,ki makinalardan da bu anlaşılabiliyor, Erdinç abi sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Ewet Fahri, baitrunner olmayan bir makina. Sazan avında mutlak şart değildir. Fakat bazı kolaylıklar sağlamaktadır. Oltanın gerilmesi, oltayı atmadan önce ayarlanmasında tam ne kadar misina bırakılacağını ayarlarken baitrunner kolaylık sağlar. Fakat diğer taraftan baitrunnerli makinaların yapısı daha karmaşıktır ve bozulmaya daha çok müsaittir. Bu nedenlerle makina seçimi kişiye göre yapılır. Bazen de şans işidir. :D Ben Shimanoları alırken aynı bu 'şans' olayı etkili oldu. Fakat yine de makinalarımdan çok memnunum.
RASTGELE!
Erdinc abi bende baitrunner makınaları sevıyorum.dediğin gibi kullanılan malzemeler artıkca arızasıda artacakdır.baitrunner bence sazan avında kolaylık dıyebılırım. birkez ayarlarını yap.Av boyunca rahatlık veriyor.Baitrunnersız makınalarda düsük bir olasılık olsa bile balıgı cekerken ayarlamıs oldugun avansla oltayı tekrardan atıp sehbaya koyma durumunda iri bir balıksa sehpa yerlerde kamıs sularda olabılır..Kişisel yorum:D
Cengiz AKAR
15-11-09, 22:04
Erdinç gerçekten harika aletler
deliormanli
16-11-09, 16:11
makineler mükemmel fakat edinilmesi zor aletler türkiyeye çok geç geliyor veya gelmiyor
güzel oyuncaklar vede güzel olduğu kadarda pahalı tr de bunlara para verdiğimize değecek balık populasyonu olsa gözünün yaşına bakılmaz desem yalan olmaz. gerçekten harıka evet sazan avında bait runner gerçekten büyük kolaylık ama erdinç ustamın da dediği gibi makınanın içindeki fazladan axtrem parçalar bozulma olasılığınıda artırıyor halıyle, Şahsen her iki türlüde kullanıyorum ancak baitrunnerı ilk makınaları edındığımden beridir kullandığımdan dolayı sanırım normal kafadan avanslı makınayı elime aldığımda sanki bait runner kalaması varmış gibi sarmaya çalışıyorum ya ne komık durumda olduğumu anlamışsınızdır sanırım:D
Ama gerçketen en güven veren makınada direkt kafadan anavslı olanı