Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Kamader Sazan Yarısmasında Takım İsminin Değişmesi

farcho
13-09-09, 02:44
Sportiv sazancılığın kendine hedef edinmiş bir takım olarak Gebze Carp Savers Team,bu hedefe faydası olacak aktivitelere her zaman olumlu bakmaktadır.
Yarışma öncesi ortaya çıkan şartları dikkate alarak,modern balıkçılığa katkısı olması amacıyla takım olrak Kısık Balıkçılık firmasıyla yaptığımız görüşmeler sonunda ;Kamaderin 3.sazan tutma yarışmasına Kısık Carp Team adıyla ve bu firmanın ürünleriyle katılma kararı almıştır.
Bilinçli balıkavıcıları camiasına hayırlı ola!!!(Farcho ve Simam)

http://img15.imageshack.us/img15/1977/img0352hc.th.jpg (http://img15.imageshack.us/i/img0352hc.jpg/)

Bigcarp64
14-09-09, 09:56
hayırlı uğurlu olsun, artık bu işin tüccarlarıda farkına varmaya aşladı demekki birşeylerin olmaya başladığının;)

NCavuS
14-09-09, 20:51
Hayılrlı olsun da Kısık ne iş pek sazan ürünü yokta :confused:

Simam
14-09-09, 21:21
Olanları kullanacağız Gradski ;).Modern balıkçılık artık yankılarını yapmakta.Talepler oluşmakta.Bir çok firma bu talepleri dikkate alacağını düşünüyorum.Sazan avındaki kullanılan malzeme zenginliğine farkına varan firmalar malzeme çeşitliliğine girecektir ve modern sazanavı aktivitrelerine zamanla katılımını artıracaktır.

eozsoyeri
14-09-09, 23:01
Hayırlı olsun,çok doğru söylüyorsunuz abi,artık herkes farkında ve birşeyler getirme telaşında.Kısık sazan ürünü getirmeye başlarsa bu bize yarar valla :)

carp-istanbul
14-09-09, 23:39
Arkadaşlar hayırlı olsun ama uluslararası bir arenada , sırtınızdaki yazıyı merak edip wep sitesine giren bir yarışmacı ne düşünecek acaba.

http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=23010000 :badprv:

Bro
15-09-09, 00:03
Arkadaşlar hayırlı olsun ama uluslararası bir arenada , sırtınızdaki yazıyı merak edip wep sitesine giren bir yarışmacı ne düşünecek acaba.

http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=23010000 :badprv:

haydaaaa :(
iyi yakalamışsın Metin abi ama arkadaşlar adına üzüldüm valla :(
neticede hepimizin ortak noktası sportif sazan avı, malum uygulaması da pahalı, sponsor da insana ilaç gibi gelir ama şimdi arkadaşlar (Gebza Carp Savers) ne yapsın ???
bir yanda sponsor ile maliyetleri hafifletmek, diğer yanda sportif sazan avı ağ/ağcılık etiği.......

farcho
15-09-09, 00:52
Metin abi, o konuda haklısın...Ama gecen yıl albastar adına yarısan arkadasların kullanmıs oldukları malzemeler sazan avında hıcbır ılgısı yokdu...Bu konu hakkında onlarlada konusduk kendı kullanmıs oldugumuz ürünler hakkında bılgı verdık...Kısık firmasıda talep oldugu takdırde Tüm sazan ürünlerını yapdırabıleceklerını söledıler.Talebin olması ıcınde sportıv sazan avının yayılması gerekıyor... sazan avına uygun malzemelerıde herkesın gorup bılmesı taleblerı artıracakdır. Kısık firması sonucda bu olaylara ticaret olarak bakmakda ağda satabılır..serpmede Türkiyedekı kanunlar kagıt üzerinde kaldıkca herkes elını kolunu sallayarak ag tırıvırı küspe satabılır.Bunlarında engellenmesını bizler yapabılırız...bilincli avcılar,dernekler,gereklı ıhbar ve baskıları yapdıkca sportıv sazancılıgı bilincli avcılıgı güzel ülkemın güzel ınsanlarına gosterdıkce bilgi paylasımında bulundukca örnek oldukca bu durumlar ortadan kalkacakdır...Zaman alsada inanıyorum bırgun özel avlaklarda 20+larla boy boy karelerımız olacak

carp-istanbul
15-09-09, 11:03
Yaaa Fahri kardeşim modern sazan avcılığı da böyle bişey işte, biz boşuna bunca zamandır sponsorsuz devam etmiyoruz :chris84: hangi tarafından bakarsan bak hep b.k, adamın reklamını yapmaya kalkarsın ağacı çıkar, anlaşmaya kalkarsın arkandan tırıvırı satar, en iğisi mi tırnağan varsa kaşınacaksın yoksa oturacaksın diye aramızda anlaştık ve böyle gidiyoruz bakalım. Ama sana tavsiyem o adamlarla oturun konuşun o tarz malzemelerini en azından sanal ortamda satmasınlarda bir anlam taşısın isminiz, tekrar hayırlı olsun.

farcho
15-09-09, 15:20
Tesekurler Metın abi: en yakın zamanda dedıklerını dıle getırecegız...

Simam
15-09-09, 20:43
Keşke daha bilinçli kurumlar olmuş olsaydı,da bizde onlarla anlaşsaydık ve tartışmaya neden olmayacak sponsorluk antlaşmaları yapabilseydik.Ben şahsen bu işte sportiv sazancılık adına yarar görüyorum.Zaten öyle düşünmesem bu eleştirdiğiniz olayı gerçekleştirmezdik.
Sportiv sazancılık yolunda ilerlemeye çalışan bir takımı seçmiş olmaları onların da bu işe heveslendikleri gösterebilir.Şamandıracı veya seri kancacı bir takımda seçebilirlerdi.Bu tarz iş birlikleri ile şunu daha etkili söyleriz :Eskiden ağcılar vardı ve ağ modaydı,şimdi ise modern balıkçılık zamanı ve bilinçli balıkçılar var ve bunların ihtiyaç duyacağı bir malzeme endüstrisi var.İletişim olduğu için etkileşim olacaktır.
Ağın ne kadar yanlış olduğunu her zaman vurgulamışızdır.İşte yine vurgulama fırsatları.Zaman içesinde sportiv balıkçılar da çoğalır,çoğaldıkça da doğru malzeme satışları olur.

bilent yildirim
16-09-09, 18:01
ben bu gelişmeyi çok önemli buluyorum,sevgili fahri ve sinan hocamın başarılarını diliyorum,teklifin de başarıdan geldiğine inanıyorum.
inşallah daha da artar bu takımlar,reklamın iyisi kötüsü olmuyor,sonuç ta modern sazancılığa hizmet ediyor.
zamanla firmalarda yararlı tavsiyeler doğrultusunda kendilerine çeki düzen verir,bu birliktelik hayırlı olsun,nice takımlar kurulmasına vesile olsun.

NCavuS
16-09-09, 21:29
ben bu gelişmeyi çok önemli buluyorum,sevgili fahri ve sinan hocamın başarılarını diliyorum,teklifin de başarıdan geldiğine inanıyorum.
inşallah daha da artar bu takımlar,reklamın iyisi kötüsü olmuyor,sonuç ta modern sazancılığa hizmet ediyor.
zamanla firmalarda yararlı tavsiyeler doğrultusunda kendilerine çeki düzen verir,bu birliktelik hayırlı olsun,nice takımlar kurulmasına vesile olsun.

Sence Kısık'ın ne kadar umurunda bu durum ? senin'de dediğin gibi reklamın iyisi, kötüsü olmaz yaptırıyo reklamını sonrasında ne Fahri'yi tanırlar ne Sinan'ı. Bu olay üzülerek söylüyorum kısa ve kolay yollu bir reklam Kısık açısından ben başka bişiy göremiyorum. Çünkü adamların satacak sazan ürünü yok dolayısyla geleceğe dair ümit taşıyamıyorum.
Benim üzüldüğüm esas nokta Fahri ve Sinan'dır. İkisinide çok sever, sayar ayrıcada hemşehriyiz, ben onlar adına üzüldüm onların bence Kısığa ihtiyaçları yoktu, onlar ve bizlerin gerçek Sazan ürünleri olan ve Sportiv Sazancılığı kaale alabilecek kuruşların sponsorluğuna ihtiyacımız var..

Ke®eM
16-09-09, 23:38
Sence Kısık'ın ne kadar umurunda bu durum ? senin'de dediğin gibi reklamın iyisi, kötüsü olmaz yaptırıyo reklamını sonrasında ne Fahri'yi tanırlar ne Sinan'ı. Çünkü satacak Sazan ürünü yok, bu olay üzülerek söylüyorum kısa ve kolay yollu bir reklam Kısık açısından ben başka bişiy göremiyorum. Çünkü adamların satacak sazan ürünü, dolayısyla geleceğe dair ümit taşıyamıyorum.
Benim üzüldüğüm esas nokta Fahri ve Sinan'dır. İkisinide çok sever, sayar ayrıcada hemşehriyiz, ben onlar adına üzüldüm onların bence Kısığa ihtiyaçları yoktu, onlar ve bizlerin gerçek Sazan ürünleri olan ve Sportiv Sazancılığı kaale alabilecek kuruşların sponsorluğuna ihtiyacımız var..

Açıkçası çavuşuma %100 katılıyorum, bilmiyorum 2 abim kısığı ne şekilde tanırlar ama ben size söliyim ( ben tanımıyorum ama gelişecek senaryo bu gibi ), genelde onlar perakendecilerin yani mal verdikleri admalrın satışlarına göre yani onların sözüne göre mal getirirler. genelde de çöp şeylerdir bunlar çünkü kar oranları en az % 300 dür. şamadıra bobin misina vs vs....

Birde sazan avcısı dikkatlidir iyi malı bilir ve onu almak ister iyi mallarda kar oranı çok düşüktür buda maalesef bizim aç gözlü temsilcilerimize yetmez. işlerine gelmez. getirmezlerde. hep alternatif ararlar, belki sizin sayanizde mal getiriceklerdir ama oda iyi ürünlerin çakması olacaktır... sonuç olarak çöp ile doldurulacaktır ülke. sonra bakacaklar satışlar istedikleri gibi değil, verilen ilk partinin bir ikincisi olmayacaktır.

bizler birbirimize yeter ve kendi içimizdekileri desteklersek bu tür işlere gerek kalmaz taaaaki bizlere mecbur kalıp doğruyu bulana kadar.

Sizleri tanımıyorum abilerim ama lütfen ülkenin çöple doldurulmaması için sizlerin önemi şu aşamada çok büyük.

bilent yildirim
17-09-09, 09:30
Sence Kısık'ın ne kadar umurunda bu durum ? senin'de dediğin gibi reklamın iyisi, kötüsü olmaz yaptırıyo reklamını sonrasında ne Fahri'yi tanırlar ne Sinan'ı. Bu olay üzülerek söylüyorum kısa ve kolay yollu bir reklam Kısık açısından ben başka bişiy göremiyorum. Çünkü adamların satacak sazan ürünü yok dolayısyla geleceğe dair ümit taşıyamıyorum.

tabi senin baktığın açıdan gelişirse olaylar buna bende üzülürüm.bundan sonra dediğin gibi,malzeme getirmezse günübirlik reklama gelir iş.bunun zararı varmı bilmem ama arkadaşların işine yarayacak malzememlerse, zarar gören bişey olmaz.gerçi ellerinde berkley ,mitchell,daiva gibi işe yarayacak markalar var ama bu güne kadar sazan kısmına ağırlık vermediler.

geniş bir takım kurmak benim hayalim de ,sene de böyle bir tane yarışma ile nereye gideriz,en az 3 tane olacak ki bu işler gelişçek.daha geniş takımlar kurulacak iş sportive gidecek o zaman yarışmak daha da zevkli olur.

Simam
17-09-09, 12:34
Biz bu işe gönülden yola çıktık.Gerekli malzemeyi kendi imkanlarımızla temin ettik.Kendi adımıza da yarışmaya müracaat ettik.Teklif gelince değerlendirdik.Bu işin devamı olur olmaz çok önemi yok benim için.O günün şartlarında herşey değerlendirilir.Bence karşılıklı çıkar var.Ne gibi? Onların reklamını yapmış olsakta modern sazancılık dünyasına onların da katkısı olacak.Belki bir rekabet ortamı oluşacak firmalar arasında.
Gebze Carp Savers daha ilk adımında kararlılığını göstermiş bir takımdır.Kendi diyarında cesur hamleler yapmıştır.İlk aşamada bizi dikkate almayanlar olmuştur(kendi çevremizden bahsediyorum) .Şimdi ise yine kendi memleketimizde örnek alınan davranışlar sergileyici takım olmuştur,ve en önemlisi de takımın ruhunda var olan özellik;Kimseye gebe kalmamak ve gerektiğinde kimseye evalla dememek. Sonuç olarak biz takım olarak herhangi bir kişiye veya kuruluşa ihtiyaç duymuyoruz.Davamıza faydası olur düşüncesindeyiz.

Neyse bakış açısına bağlı.Şu an gerçek anlamda süper sponsor olabilecek firma yok.Bu iş paralel gidiyor.Doğası da buna uygun.Balıkçı bilinçlendiği kadar satıcı da bilinçlenecek.

Ülkemizde ki malzemeye gelince Kerem;ülke zaten çöp malzemeyle dolmuş ,bizim mücadelemiz bu senin endişe duyduğun konularla dır.
Herşeye rağmen Albastarın güzel ithal ürünleri de var.
Her işbirlikte karşılıklı etkileşim vardır.

Şunu da söyliyeyim ki:biz burada bir platformuz.Herkezin görüşlerini iyi niyetle dile getirdiğinin farkındayım.Kesinlikle yanlış anlamıyorum.Hele gradskim Çavuşu yanlış anlamak çok zor olduğunu çoğu zaman dile getiririm;).
İstiyorsanız herkes endişelerini dile getirir.Hep beraber bir karar bağlayıp bunu Kısık albadan talep edelim.Talebi biz yapabiliriz ya da herangi biri bizden.Şimdi biz mesela bu eleştirdiğiniz tarafları dile getirecez onlara iletecez.Bu da eskiye göre daha iyi bir sonuç olacağını tahmin ediyorum.
Bence bir kurumun modern sazancılardan habersiz olmaktansa onlarla ortak birşeyler yapması,mesela Kamaderin yarışmasına sponsor olması daha iyi.
İşte başka firmalar da var.Ama en ufak katkıları yok.Destek olma sorumluluğunda olduklarının farkında bile değiller.

bmc67
17-09-09, 13:43
Sinan bey yapılan eleştirileri olgunlukla karşılamınız gerçekten takdire değer. Yazan arkadaşların hepsi de dediğiniz gibi iyi niyetle ve sürdürülebilir avcılık adına endişilenerek yazıyorlar.
Bu söylenenleri sponsorunuz olan firmaya ileteceğinize göre zaten önemli bir adım atmış oluyorsunuz. Onların tavrına göre de bundan sonraki hareketleriniz şekillenir. Sonuçta bu tür platformlarda konuşulanlar öyle ya da böyle etrafa yayılacaktır. O yüzden firma kalıcı olmak istiyorsa ( en azından sazan grubunda) dikkatli olmak zorundadır.

mhakanbasar
18-09-09, 00:51
İşte başka firmalar da var.Ama en ufak katkıları yok.Destek olma sorumluluğunda olduklarının farkında bile değiller.

Sinan bey son cümlenizde yazdığınız cümle biraz iddialı olmuş bence .Kamader yetkilileri ile görüştünüzmü bu konuda ? Geçtiğimiz yılki yarışmaya katılıdınızmı destek veren firmaları gördünüzmü ? Bildiğim kadarıyla sektörde yer alan tedarikçi firmalardan olan FİRAR-TURAÇ-REMİXON v.s. firmalar bu tür organizasyonları yıllardır destekliyorlar..Ben nerdeyse tüm organizasyonlara katıldığım ve gördüğüm için söylüyorum sanki fikir ayrılığına düştük gibi geldi. ?

Simam
19-09-09, 15:49
Hakan bey ''başka firmalar'' olarak kastetiğim;destek vermeyen bir çok firma.Senin bahsettiğin destek veren firmalar;desteklerinden dolayı ifade kapsamı dışında kalır.

CarpManiac
23-09-09, 23:44
Bayram süresince ve sonrası bu konu altındaki mesajları silmek zorundayım.Birilerin yaptığı hatayı yüzüne vurmak hoş birşey değil eğer ortada yanlış bir hareket varsa bunu daha medeni bir şekilde kavga etmeden,hata kollamadan halledilmelidir.Suçlayan da suçlanan da yıllardan beri birbirini iyi tanıyan ve bana göre birbirinin yaptıklarından sorumluluk duyması gereken kişiler, aynı bizim forum üyelerinin yaptıklarını iyisiyle kötüsüyle az çok üstümüze aldığımız, sorumlu hissettiğimiz,gurur duyduğumuz gibi.

farcho
24-09-09, 15:44
Dün İstanbul'daydım.oraya gelmısken kısık fırmasınada urayarak bir acı kahvelerını icdim..Metin abinin kısık ınternet sitesınde gostermıs oldugu ağ satısı hakkında ve dıger yorumları onlara aktardım...sportıv sazan avcılığı icin gerekenı yapacaklarını hatta ağ satıslarını kaldıracaklarını bizzat söylediler..ağ satısı artık olmıyacagını sportıv sazancılık ürünlerının ülkemıze getırebıleceklerını söyledıler...
Umarım Dediklerı seyleri yaparlar.Artık ülkemızın bu tarz malzemelere bu tür düsünen firmalara ihtiyacı vardır....

cihan
24-09-09, 15:53
Dün İstanbul'daydım.oraya gelmısken kısık fırmasınada urayarak bir acı kahvelerını icdim..Metin abinin kısık ınternet sitesınde gostermıs oldugu ağ satısı hakkında ve dıger yorumları onlara aktardım...sportıv sazan avcılığı icin gerekenı yapacaklarını hatta ağ satıslarını kaldıracaklarını bizzat söylediler..ağ satısı artık olmıyacagını sportıv sazancılık ürünlerının ülkemıze getırebıleceklerını söyledıler...
Umarım Dediklerı seyleri yaparlar.Artık ülkemızın bu tarz malzemelere bu tür düsünen firmalara ihtiyacı vardır....

İnşallah dediklerini yaparlar Fahri abi

farcho
04-10-09, 11:47
albastar ınternetdeki ağ satıslarını durdurmusdur.artık albastarın ag satısı olmıyacagını siz sportıv sazancılara bildirmek istedım.
http://www.albashop.com.tr/asp/listg...group=23010000 (http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=23010000)

eozsoyeri
04-10-09, 11:54
Vallahi helal olsun adamlara sözlerinde duracaklar gibi duruyor.

farcho
21-10-09, 01:53
Artık durmak zorunda kalıyorlar.günümüzde sportiv balıkcılığa gönül veren cogaldıkca,Firmalarda Bu yenılıklerı takıp etmek zorundalar.Yeterkı bu işe gönül veren bizler yılmadıkca bize köstek olmaya calısanlara yıldırmalarına izin vermedıkce,Ülkemizde Clublar,özel avlaklar ve Federasyonumuz bile olacakdıkdır.