Bigcarp64
02-07-09, 17:12
nette dolanıken gördüm bu vıdeoyu vala içim eridi bızım memeleketimizde neden olmaz böle şeyler anlayamadım gitti
http://www.carptube.com/play.php?vid=452
http://www.carptube.com/play.php?vid=452
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : bizim memleketimizde neden olmaz böle şeyler Bigcarp64 02-07-09, 17:12 nette dolanıken gördüm bu vıdeoyu vala içim eridi bızım memeleketimizde neden olmaz böle şeyler anlayamadım gitti http://www.carptube.com/play.php?vid=452 NCavuS 02-07-09, 17:39 Öncelikle geri iade olayı (göller balıksız kalmamalı) çoğlamalı dolayısıyla Sprotiv Sazancılar'da ancak ondan sora bir çeşit endüstri oluşabilir ülkemizde. Ama gel görki (söz meclisten dışarı) rahmetli Aziz NESİN'in meşhur lafı geçerli şu an için ama elbette bizler Sportiv Sazancılar ilersi için zayıfta olsa bir ümit ışığıyız :) He bide Sportiv Sazancı !!! derken geri iade edenleri kastediyorum, yok şöyle oltası varmış, bu kadar ekipmanı varmış, dağlar kadar merağı varmış geç bunları abicim geri iade etmiyorsa Sportiv Sazancı değildir.. tavacının önde gideninidir. Hazır gazı almışken burdan ilan ediyorum "arkadaşım" dahi olsa bundan sonra ben Sportiv Sazancıyım diye geçininp tavaya atıyosa kusura bakmasınlar benim onlarla "Sazan konusunda" paylaşacak,konuşacak birşeyim olamaz hatta ve hatta yine bundan sonra "av raporları" bölümümüzde ki raporlara'da eğer geri iade yoksa itibar etmiycem.. bigcarp 02-07-09, 19:20 Öncelikle geri iade olayı (göller balıksız kalmamalı) çoğlamalı dolayısıyla Sprotiv Sazancılar'da ancak ondan sora bir çeşit endüstri oluşabilir ülkemizde. Ama gel görki (söz meclisten dışarı) rahmetli Aziz NESİN'in meşhur lafı geçerli şu an için ama elbette bizler Sportiv Sazancılar ilersi için zayıfta olsa bir ümit ışığıyız :) He bide Sportiv Sazancı !!! derken geri iade edenleri kastediyorum, yok şöyle oltası varmış, bu kadar ekipmanı varmış, dağlar kadar merağı varmış geç bunları abicim geri iade etmiyorsa Sportiv Sazancı değildir.. tavacının önde gideninidir. Hazır gazı almışken burdan ilan ediyorum "arkadaşım" dahi olsa bundan sonra ben Sportiv Sazancıyım diye geçininp tavaya atıyosa kusura bakmasınlar benim onlarla "Sazan konusunda" paylaşacak,konuşacak birşeyim olamaz hatta ve hatta yine bundan sonra "av raporları" bölümümüzde ki raporlara'da eğer geri iade yoksa itibar etmiycem.. Budur iste !!! sapla samani birbirine karistirmayacaksin agzin bal yesin Nihat.. farcho 03-07-09, 01:42 Öncelikle geri iade olayı (göller balıksız kalmamalı) çoğlamalı dolayısıyla Sprotiv Sazancılar'da ancak ondan sora bir çeşit endüstri oluşabilir ülkemizde. Ama gel görki (söz meclisten dışarı) rahmetli Aziz NESİN'in meşhur lafı geçerli şu an için ama elbette bizler Sportiv Sazancılar ilersi için zayıfta olsa bir ümit ışığıyız :) He bide Sportiv Sazancı !!! derken geri iade edenleri kastediyorum, yok şöyle oltası varmış, bu kadar ekipmanı varmış, dağlar kadar merağı varmış geç bunları abicim geri iade etmiyorsa Sportiv Sazancı değildir.. tavacının önde gideninidir. Hazır gazı almışken burdan ilan ediyorum "arkadaşım" dahi olsa bundan sonra ben Sportiv Sazancıyım diye geçininp tavaya atıyosa kusura bakmasınlar benim onlarla "Sazan konusunda" paylaşacak,konuşacak birşeyim olamaz hatta ve hatta yine bundan sonra "av raporları" bölümümüzde ki raporlara'da eğer geri iade yoksa itibar etmiycem.. nıhat aga sana aynen katılıyorum bu asıyı yenı almıs olsakda bu dedıklerının noktası noktasına katılıyorum ve bır omur ben modern sazancı olarak kalacagım ıspatıda altımdakı lınklerdeır normal ben balıkcıyım dıyenlerın sıtesı olmasın burası bır umut ısıgının baslangıcı olsun buradakı uyeler kendını modern sazancılıga yakala bırak mantıgına atamıs kısıler olsunkı 10 yıl sonra bız ıste bunları yapıoduk kanunlardan ozel avlaklardan once bız bunları zaten yapabılıoduk desınler....İŞTE BIZ BUYDUK ZATEN DIYEBILSINLER.... Simam 03-07-09, 11:36 Nihat sana katılıyoum.Birikim ve tecrübeler daha güzel iş olan Modern sazancılıkta kullanıldığı zaman kıymetlenecek FoxCarp 03-07-09, 12:18 Nihat sana katılmamak elde değil! Birçok kişinin bu konuda tekrar tekrar düşünmesi gerekiyor! Yoksa Sportiv Sazancı olamaz! RASTGELE! ragıp 03-07-09, 21:44 Orhan konuyu paylaştığın için teşekürler. Nihat'a burda bende herkes gibi katılıyorum.Ülkemiz bunları nezaman görecek sorusuna gelince: Paralı avlaklar,club avlaklar,şahsi avlanmaya serbest avlaklar oluşturulmadığı sürece biz bunları videolarda,yabancı sitelerde ancak seyredebiliriz.Zannetmeyin ki Avrupa'da bohçacı ya da kaçak avlanan yok,elbette ki var.Bizlere göre az belki ama var.Ben paralı avlakların olması taraftarıyım ve savunucusuyum.İsteyen parasını verir gider tutar.İstemeyen doğal avlağa gider.Doğal avlaklarda ağcıların önüne bile geçemeyen bir zihniyet nasıl olacak da yakaladığım balığı iyade edilişine tanıklık edecek .Valla özelleştirilmeden bu işler bana pek olacakmış gibi gelmiyor... Nihat,dostum,bütün avlaklarda insanlar limit altı ve sayı fazlası balık tutmasa ve o avlaklarda ağa atılmasa,inan ne tavacısı gücenir ne de yakalayıp iyade edeni.Bunu başarsak bence yeterli olabilir. Cengiz AKAR 03-07-09, 22:37 orhan konuyu paylaştığın için teşekürler. nihat'a burda bende herkes gibi katılıyorum.ülkemiz bunları nezaman görecek sorusuna gelince: paralı avlaklar,club avlaklar,şahsi avlanmaya serbest avlaklar oluşturulmadığı sürece biz bunları videolarda,yabancı sitelerde ancak seyredebiliriz.zannetmeyin ki avrupa'da bohçacı ya da kaçak avlanan yok,elbette ki var.bizlere göre az belki ama var.ben paralı avlakların olması taraftarıyım ve savunucusuyum.isteyen parasını verir gider tutar.istemeyen doğal avlağa gider.doğal avlaklarda ağcıların önüne bile geçemeyen bir zihniyet nasıl olacak da yakaladığım balığı iyade edilişine tanıklık edecek .valla özelleştirilmeden bu işler bana pek olacakmış gibi gelmiyor... nihat,dostum,bütün avlaklarda insanlar limit altı ve sayı fazlası balık tutmasa ve o avlaklarda ağa atılmasa,inan ne tavacısı gücenir ne de yakalayıp iyade edeni.bunu başarsak bence yeterli olabilir. :023::023::023: NCavuS 03-07-09, 23:24 Orhan konuyu paylaştığın için teşekürler. Nihat'a burda bende herkes gibi katılıyorum.Ülkemiz bunları nezaman görecek sorusuna gelince: Paralı avlaklar,club avlaklar,şahsi avlanmaya serbest avlaklar oluşturulmadığı sürece biz bunları videolarda,yabancı sitelerde ancak seyredebiliriz.Zannetmeyin ki Avrupa'da bohçacı ya da kaçak avlanan yok,elbette ki var.Bizlere göre az belki ama var.Ben paralı avlakların olması taraftarıyım ve savunucusuyum.İsteyen parasını verir gider tutar.İstemeyen doğal avlağa gider.Doğal avlaklarda ağcıların önüne bile geçemeyen bir zihniyet nasıl olacak da yakaladığım balığı iyade edilişine tanıklık edecek .Valla özelleştirilmeden bu işler bana pek olacakmış gibi gelmiyor... Nihat,dostum,bütün avlaklarda insanlar limit altı ve sayı fazlası balık tutmasa ve o avlaklarda ağa atılmasa,inan ne tavacısı gücenir ne de yakalayıp iyade edeni.Bunu başarsak bence yeterli olabilir. Bence sen bi kere daha oku yazdıklarımı ;) Bahsettiğin ağcılar, limit altıcılar veya sayı fazlacılar öncelikli hedefimiz ama Sportiv Sazancı olduklarınımı idda ediyorlar ? Elbetteki yemeyi seven arkadaşların, yakalayıp yediği balık sayısının lafı bile olmaz onların yanında ama konu bu değil Ragıp ! dolayısıyla benim üzerimden konuyu oralara çekmeni hiç şık bulmadım.. ragıp 03-07-09, 23:50 Haaa senin kastın "sportif balıkçıyım"geçinenler.Ok şimdi oldu.Benim cevabım Orhan'a olsun o zaman.Desene senin derdin "sportif balıkçılar".Kimmiş ki bu sportif balıkçılar,ben de merak ettim şimdi doğrusu :confused:. Bigcarp64 04-07-09, 09:20 Orhan konuyu paylaştığın için teşekürler. Nihat'a burda bende herkes gibi katılıyorum.Ülkemiz bunları nezaman görecek sorusuna gelince: Paralı avlaklar,club avlaklar,şahsi avlanmaya serbest avlaklar oluşturulmadığı sürece biz bunları videolarda,yabancı sitelerde ancak seyredebiliriz.Zannetmeyin ki Avrupa'da bohçacı ya da kaçak avlanan yok,elbette ki var.Bizlere göre az belki ama var.Ben paralı avlakların olması taraftarıyım ve savunucusuyum.İsteyen parasını verir gider tutar.İstemeyen doğal avlağa gider.Doğal avlaklarda ağcıların önüne bile geçemeyen bir zihniyet nasıl olacak da yakaladığım balığı iyade edilişine tanıklık edecek .Valla özelleştirilmeden bu işler bana pek olacakmış gibi gelmiyor... Nihat,dostum,bütün avlaklarda insanlar limit altı ve sayı fazlası balık tutmasa ve o avlaklarda ağa atılmasa,inan ne tavacısı gücenir ne de yakalayıp iyade edeni.Bunu başarsak bence yeterli olabilir. aslına bakarsan adet limiti bile tr deki serbestede fazla 1o balık çok fazla düşünsenize oltasını alıp su kenarına varan 10 larca balıkçının 10 ar adet balık aldığını 10 kişi olsa 10 balık limit dahilinde 100 kılo eder her hafta böle olduğunu düşünürsen popülasyon yıne zorda kalır alt limiti yani balık boutunu bia daha yukseltip, adet limitinide azaltmak gerek, denetmenlerde işlerini doğru duzgun yaptığı muddetce özel avlaklar sadece trofe maksatlı yerler kapsamında kalır ki oda gayet hoş olur kanısındayım. |