Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Shimano big baitrunner lc

ragıp
25-06-09, 16:15
Gelişmiş makina

Avlanırken,geniş misina yataklı bir makinenin verimini almak içinmakine değiştirme zahmetine kim katlanır? Big Baitrunner Long Cast makinede bütün ihtiyaçlarınız entegre edilmiştir.Makinenin kolu ileri doğru bir kez çevrildiğinde İkinci kalama levyesi otomatik olarak devre dışı kalır .Sıralı ve sıkı misina sarma sistemiyle kolay ,akışkan vedaha uzağa atabilme olanağı bulursunuz.

http://img151.imageshack.us/img151/4661/bigbaitrunnerlongcast.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLER

Soğuk döğme alüminyum makara-Üstten etkili dişli-Titanyum misina klavuz mekiği-XT7 grafit takviyeli alüminyum gövde-Düzgün sıralı sık sarım-Hareketli şaft 2-Süper fren sistemi 2-Tek tutamaklı çevirme kolu-Soğuk Döğme dişli-Dinamik balans-Ergonomik balans

MODEL BBTRLC
GRAM 790
DEVİR ORANI 4.6:1
MİSİNA KAPASİTESİ 0.40/400
BİLYE 5+1
Bir turdaki misina sarımı 116

bilent yildirim
25-06-09, 18:36
uygun satan varsa 2 adet alırım.

Murat SOYTÜRK
26-06-09, 14:58
sazan için üretilmiş tek kelimeyle mükemmel bi makina inceleme imkanım oldu bütün sazancıların rüyasına girer karışmam

Bigcarp64
26-06-09, 15:05
uygun satan varsa 2 adet alırım.

al bendende o kadar

carp-istanbul
26-06-09, 17:34
al bendende o kadar

180 eu.:love:

Bigcarp64
27-06-09, 19:09
aga hesaplı dedik iyiki valla eurolardan girdin senın hesaptan 300 tl falan edıyor, beni aşar hadi çifti desen amenna yeni kamışlara alırım artık kamış sayısını ikiye düşürdüm balık azaldıkça bende olta sayısını azaltıyorum belki balık çoğalır:D

carp/karpfen
07-07-09, 01:03
arkadaşlar gerçekten çok güzel bir makine
bende 3 arkadaşımda 2 adet var
inanın vinç gibi
aynı zamanda çok hassas drag sistemi var
keyifle balığı çekebilirsiniz.
ben bu makineyi aynı zamanda roket ile yemlemede kullanıyorum inanın roket suyun üstünde sürtünmeden geliyor buda daha az gürültü demek

rastgele