Orta seviye sazan makinası.Yeni başlayanların da kullanabileceği,uzun atışlarde etkili bir makine.
http://img151.imageshack.us/img151/6663/spro.jpg
TEKNİK ÖZELLİKLER
4 adet paslanmaz çelik bilyalı rulman- 1 adet misine kılavuz rulmanı
Sabitlenebilir geri dönüş kilidi
LCS misina kontrol sistemi
Hafifletilmiş gövde ve mekanizma
Helezon dişli osilasyon sistemi ve güçlendirilmiş ana dişli
Düğümlenmeyi önleyen misina klavuzu
Uzun mesafelere fırlatma imkanı sunan alüminyum kafa
Kafa üzerinde misina klipsi
Misina klipsli hafif yedek kafa
Balanslı makara
CNC alüminyum çevirme kolu ve büyük elcik
Hassas ayar yapılabilir multi-disk ön ve arka kalama
Brush-type misina koruma sistemi
Kalama contaları için özel koruma kaplaması
ağırlık devir bilya m/mm
573gr 4,8/1 4+1 450/0.30
Fiyat: 90-110 tl arası (2009 yılı geçerli fiyatlar)
bu makıneyı inceledim ama pek güven alamadım yani güven hissi vermedi gerçi yenni yeni öğrenıyoruz neyın ne olduğunu
bilent yildirim
25-06-09, 18:24
benim dam slr lerin kopyası,aynı model trabucu da da var,ben bu makinayı bayağı inceledim ve beğendim ragıp. sene ye iki takım spro kamışla beraber bu makinalar dan oluşan bir takım yapıcam,parasına göre dengeli bir makina görüntüsü veriyor,ayrıca hafif olması da avantaj.
benim dam slr lerin kopyası,aynı model trabucu da da var,ben bu makinayı bayağı inceledim ve beğendim ragıp. sene ye iki takım spro kamışla beraber bu makinalar dan oluşan bir takım yapıcam,parasına göre dengeli bir makina görüntüsü veriyor,ayrıca hafif olması da avantaj.
Bence fiyatına göre gayet kullanışlı bir makina.20 lira düşük fiyata neyi belirsiz markalardan çok başarılı.2-3 sene kullandıktan sonra değiştirilebilecek bir geçiş makinası.Bilent umarım takımlarını kurarsın.
Ben de senin gibi 3lü bir takım kurmak istemiştim,aynı bahsettiğin gibi.
Ama kafama başka makinalar takıldı ve ertelemek zorunda kaldım.Hoşuma giden 3 adet kamışımı da ayırttım.Bu sene kısmetse hepsini toparlamaya çalışacağım.Bu makinayı yurt dışında kullananlar da var.Öyle fazla basite alınacak da bir makina değil hani.
ewet bu makınayı bende ınceledım spro markasına turkıyede guvenmıyorum.dıspırıtoru urunlerının arkasında durmuyo...spro marka urun kullanmam 2008 eylul ayında spro bır makaramda arıza cıkdı..tam 6 ay bekledım 1 parcasının gelmesını....
bilent yildirim
26-06-09, 16:11
ewet bu makınayı bende ınceledım spro markasına turkıyede guvenmıyorum.dıspırıtoru urunlerının arkasında durmuyo...spro marka urun kullanmam 2008 eylul ayında spro bır makaramda arıza cıkdı..tam 6 ay bekledım 1 parcasının gelmesını....
bu sizin söylediğiniz konudan distribitörü de şikayetçi,haklısınız da adam gibi parçası olan makina da hiç görmedim daha türkiye de.
en güzeli yapıcaksın shimano bir takım arkana bakmıyacaksın makinasının dişli arızası verdiği daha görülmemiş.
bilent yildirim
26-06-09, 16:21
Bence fiyatına göre gayet kullanışlı bir makina.20 lira düşük fiyata neyi belirsiz markalardan çok başarılı.2-3 sene kullandıktan sonra değiştirilebilecek bir geçiş makinası.Bilent umarım takımlarını kurarsın.
Ben de senin gibi 3lü bir takım kurmak istemiştim,aynı bahsettiğin gibi.
Ama kafama başka makinalar takıldı ve ertelemek zorunda kaldım.Hoşuma giden 3 adet kamışımı da ayırttım.Bu sene kısmetse hepsini toparlamaya çalışacağım.Bu makinayı yurt dışında kullananlar da var.Öyle fazla basite alınacak da bir makina değil hani.
valla shimano için bütçeyi zorlıyacağız olmazsa bu takım dan yapıcam sevgili ragıp
Ragip birçok makinayı derleyip sunmuşsun .Teşekürler.Bu makina benimde hoşuma gidiyor.Gerek long cast ve baytruner olması gerek se orta ayarda hem kalite hem fiyat olarak olması.Distributörden şikayetçiler var ama.birçok değişik markaların parçalarını bulmak hep zor ki.Basit çin malı makinaların parçalarını bulabilmenin dışında.İyi bir makinaya benziyor.Kullananlar varsa dünya eliyle 'mıncıklama'yorumlarını dikkate alabiliriz.
Farcho o sıkıntı birçok markada var.Benim yıllarda kullandım basit makinalar bile önemli arıza yapmadı.Spro nun kolay arıza yapacağını sanmıyorum.
mhakanbasar
01-07-09, 23:01
Fahri bey Spro Türkiye dispiritörü olan Ankara'firması Turaç Şti Spronun arkasında duruyor..Buna emin olabilirsiniz..Mevcut firmanın şu an için Tuncer ÜNAL'la (remorg) ürün danışmanlığını yapmaktayız.Bildiğim kadarıyla son 6 ay içerisinde fazla şikayet ve yedek parça talebi gelmedi arızalı çıkan ürünlerde yenileri ile değiştirilmektedir..Eğer ilk dispiritör olan firma olan İstanbul firmasından parça talebinde bulunduysanız mutlaka gelmesi için çaba sarf etmişlerdir..Malum Spro Ürünleri Hollanda'dan belli dönemlerde parti halinde geliyor.Gecikme olması normaldir..En azından sorununuz çözülmüş makinanızı ne olduğu belirsiz markalarda yaşanan çöpe atma merasimine kurban etmemişsiniz.Birde bu yönden düşünmenizi tavsiye ederim..
Fahri bey Spro Türkiye dispiritörü olan Ankara'firması Turaç Şti Spronun arkasında duruyor..Buna emin olabilirsiniz..Mevcut firmanın şu an için Tuncer ÜNAL'la (remorg) ürün danışmanlığını yapmaktayız.Bildiğim kadarıyla son 6 ay içerisinde fazla şikayet ve yedek parça talebi gelmedi arızalı çıkan ürünlerde yenileri ile değiştirilmektedir..Eğer ilk dispiritör olan firma olan İstanbul firmasından parça talebinde bulunduysanız mutlaka gelmesi için çaba sarf etmişlerdir..Malum Spro Ürünleri Hollanda'dan belli dönemlerde parti halinde geliyor.Gecikme olması normaldir..En azından sorununuz çözülmüş makinanızı ne olduğu belirsiz markalarda yaşanan çöpe atma merasimine kurban etmemişsiniz.Birde bu yönden düşünmenizi tavsiye ederim..
bende önceki firmaya birşey diyemem de turaçı şahsen gidip gördüm ankarada çok köklü bir firma muhakak bir muhatap bulursunuz kendinize.
aynı zaman da da bu makinada ilk başlangıç için gayet iyi bir ürün.
arkadaşlar benbu makinayı şu an kullanıyorum vede müthiş bir performans sergiliyor orta seviyeli bir makina herkese tavsiye ederim sevgiler.