Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : JRC J2 kamislar

Husmen_Mutlu
13-06-09, 19:30
ustalar ne dersiniz bu kamislar hakkinda bilgisi olan varmidir?
http://www.anglingcentre.net/acatalog/Gruvell_Carp.html

NCavuS
14-06-09, 23:50
Hüsmen ! öncelikle tamamen iyi bir tahmin'den ibaret benim ki ama sanmıyorumki burada bu kamışlardan olduğunu, ondan sebep pek fazla yorum bekleme derim :) Ama foto'lara bakınca muhteşem görünüyorlar. Elbetteki bu fiyat aralığında Century, Greys/Chub, Fox vs.. gibi biraz daha bu konuda prestijli markaların benzer kamışlarınıda değerlendirmeye almak gerek diye düşünüyorum..

Edit: Unutmuşum yaff Tahsin baba eder herhalde 3-5 kelam bu kamışlar hakkında eh nede olsa ciddi bir koleksiyonu varmış :D

Bigcarp64
15-06-09, 11:11
usta resimlere bakılırsa kamışlarda çelik sargı yok sadece karbon ama karbonun gerçekten iyisini kullanmışlar eh o kadar netten bakıp arada elımıze alıp incelediğimiz türlere göre gayet iyi tecrübe edındık sayılır ki gözlemlerim bu yönde nıhatında dediği gibi tahsın ustam karalar bişeyler kanımca

bigcarp
15-06-09, 21:45
usta resimlere bakılırsa kamışlarda çelik sargı yok sadece karbon ama karbonun gerçekten iyisini kullanmışlar eh o kadar netten bakıp arada elımıze alıp incelediğimiz türlere göre gayet iyi tecrübe edındık sayılır ki gözlemlerim bu yönde nıhatında dediği gibi tahsın ustam karalar bişeyler kanımca

Evet arkadaslar kamislari yakindan inceleme sansim oldu 3 lbs. olani denk geldi ama cok asiri derecede parabolik yani cok yumusak ben aslinda cok sert aksiyonu sevmem ama bunlarda lasit gibi birsey o paraya cok daha iyileri bulunabilir kanisindayim yada cok azdaha farkli bir fiata

Mesela suan Greys Prodigy SX ler varki bana göre gercekten harika

http://cgi.ebay.de/GREYS-PRODIGY-SX-KARPFENRUTE-12-3-lbs-DER-HAMMER_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a12Q7c66Q3a 2Q7c39Q3a1Q7c72Q3a1229Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c29 3Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZi tem3ca1b476b7QQitemZ260410996407QQptZDEQ5fSportQ5f AngelsportQ5fAngelrutenQQsalenotsupported

Bircogunuzun bildigi gibi Greysi Hardy satin aldi ve artik sazan oltalarini sadece Greys olarak üretiyorlar yani Hardy artik kendi ismi altinda sazan oltasi üretmiyor en büyük özelligide ömür boyu garartisi olusu her ne olursa olsun birebir direkt degistirme imkaniniz var bundan önceki modellerinde bende üc tane var 10 sene falan oldu ama kullanirken daha ilk aldigim gün gibi zekle kullaniyorum.

Birazda reklam gibimi oldu ne aman sakin akliniza kötü birsey gelmesin bunlarla benim bir ortakligim falan yok..

Simdilik bukadar Hoscakalin....

Bigcarp64
16-06-09, 10:04
Evet arkadaslar kamislari yakindan inceleme sansim oldu 3 lbs. olani denk geldi ama cok asiri derecede parabolik yani cok yumusak ben aslinda cok sert aksiyonu sevmem ama bunlarda lasit gibi birsey o paraya cok daha iyileri bulunabilir kanisindayim yada cok azdaha farkli bir fiata

Mesela suan Greys Prodigy SX ler varki bana göre gercekten harika

http://cgi.ebay.de/GREYS-PRODIGY-SX-KARPFENRUTE-12-3-lbs-DER-HAMMER_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a12Q7c66Q3a 2Q7c39Q3a1Q7c72Q3a1229Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c29 3Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZi tem3ca1b476b7QQitemZ260410996407QQptZDEQ5fSportQ5f AngelsportQ5fAngelrutenQQsalenotsupported

Bircogunuzun bildigi gibi Greysi Hardy satin aldi ve artik sazan oltalarini sadece Greys olarak üretiyorlar yani Hardy artik kendi ismi altinda sazan oltasi üretmiyor en büyük özelligide ömür boyu garartisi olusu her ne olursa olsun birebir direkt degistirme imkaniniz var bundan önceki modellerinde bende üc tane var 10 sene falan oldu ama kullanirken daha ilk aldigim gün gibi zekle kullaniyorum.

Birazda reklam gibimi oldu ne aman sakin akliniza kötü birsey gelmesin bunlarla benim bir ortakligim falan yok..

Simdilik bukadar Hoscakalin....

usta aslında senın en favorı kamışlarının greys lerının olduğunu biliyorum geçen sezon sezsonu bu greyslerle açmıştın hatırlıorum ve o günden beridir greys e ulaşmaya çalışıyorum gerçekten sazana yakışır bır kamış

Husmen_Mutlu
18-06-09, 21:21
arkadaslar ben bu kamislar icin bilgi istedigim cunku okudugum kadar baska yabanci sitelerde bu kamislar uzak mesefeler icin ve ayni zamanda orda yumusaklikta bir kamis oldugunundan bahsediyorlar yani derler ya sazancilarda iki set vardir bir uzak mesafeler icin bir yumusak kamislar daha kisa mesafeler icin.JRC bu kamislari birlestirip JRC J2 pazara sunmus.fakat ne kadar dogru ne kadar yanlis test etmek gerekir.

NCavuS
18-06-09, 21:41
arkadaslar ben bu kamislar icin bilgi istedigim cunku okudugum kadar baska yabanci sitelerde bu kamislar uzak mesefeler icin ve ayni zamanda orda yumusaklikta bir kamis oldugunundan bahsediyorlar yani derler ya sazancilarda iki set vardir bir uzak mesafeler icin bir yumusak kamislar daha kisa mesafeler icin.JRC bu kamislari birlestirip JRC J2 pazara sunmus.fakat ne kadar dogru ne kadar yanlis test etmek gerekir.

Bu dediğin sanırım yuvarlak/daire biçiminde bir form'da zor olsa gerek. Ancak bu tür bişiyde bana mantıklı gelebilir hatta bi ara konu açmıştım ama nedense pek ilgisini çekmemişti bizim Carper'ların ;)

Shimano Oval Blank Teknolojisi;
http://www.carptr.com/forum/showthread.php?p=3155#post3155

Bigcarp64
20-06-09, 10:50
bu benım ilgimi çektiğinden edindim shımano kamışlardan nıhat ustam ve gerçekten teknolojı yanı bu sıstem

FoxCarp
21-06-09, 23:22
Hüsmen, Nihat'ın dediği gibi JRC markası Türkiye'de henüz maalesef yok. Bu nedenle bizler yorum yapamayız. Ben bir kez MEGA Carp 2008 yarışmasında komşu takımın JRC kamışlarını gördüm ve aslında görünüş olarak beğenmiştim. Daha sonra da görmedim. Sen de bilirsin, denemeden alma derim.
RASTGELSİN!