Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : VarnaBros.FHC

Bro
27-05-09, 11:59
Merhaba,
epeydir tartışıyoruz üzerinde çalışıyoruz, sonunda yaptık oldu.
Bursa'dan sevgilerle.

"VarnaBros.FHC"

-Şenol Özkan (0532-6661392)
-Ercan Altınel
-Yusuf Çakır
-Tunç Bacak
-Nedret İzetov Abdullov
-Filiz Rafetov Beysimov

http://img38.imageshack.us/img38/4075/tshirtarkayaz.jpg (http://img38.imageshack.us/my.php?image=tshirtarkayaz.jpg)

http://img39.imageshack.us/img39/8887/varnabros1.jpg (http://img39.imageshack.us/my.php?image=varnabros1.jpg) http://img33.imageshack.us/img33/2545/logog2sonesas.jpg (http://img33.imageshack.us/my.php?image=logog2sonesas.jpg)

FoxCarp
27-05-09, 12:30
Yeni takımınız hayırlı ve uğurlu olsun! Sağlam bir grup gibi görünüyorsunuz! Sayı da fazla, her türlü yarışmaya 'varım' dediğinizi duyabiliyorum.
Başarılar dilerim!

sokolna
27-05-09, 12:49
Şenol hayırlı uğurlu oslun trofeler sizin olsun başarılar diliyorum

Bro
27-05-09, 13:13
Yeni takımınız hayırlı ve uğurlu olsun! Sağlam bir grup gibi görünüyorsunuz! Sayı da fazla, her türlü yarışmaya 'varım' dediğinizi duyabiliyorum.
Başarılar dilerim!

Teşekkürler.
Yarışmaları sabırsızlıkla bekliyoruz, hazırlıklar tam gaz.
Kamader den bugün tüyoyu aldım, sazan yarışması konusunda tarihleri belirlemişler ancak burda açıklamak bana düşmez, ilerleyen zamanda duyurusunu yapacaklardır.
ayrıca CARp TR den de, herkez gibi bizde, İDDALI, sazan konusuna damgasını vuracak bir organizasyon/yarışma beklentisi içerisindeyiz.
bursa olarak biz ve diğer bursa ekiplerinin de yardım konusunda elimizden gelenlerin yapılmaya hazır olunduğunu düşünüyorum.

bu oluşumumuzda CARPTR den birçok konuda esinlendiğimizi ve ilham aldığımızı söylemekte sakınca görmüyorum. Sazan konusunda ileriye yönelik güzel fikirlerimiz planlarımız projelerimiz var. herşey küçük fikirlerle başlar, umarım gönlümüzce olur.

Bro
27-05-09, 13:22
Şenol hayırlı uğurlu oslun trofeler sizin olsun başarılar diliyorum

teşekkür ederim, bu oluşumdan az çok haberin vardı abi zaten.
HEP BERABER TROFE RASTGELSİN !

not: bu hafta değil, bidahakine Emin abilerle program var, yerini sen biliyorsun. catch & release...

Bigcarp64
27-05-09, 15:23
Teşekkürler.
Yarışmaları sabırsızlıkla bekliyoruz, hazırlıklar tam gaz.
Kamader den bugün tüyoyu aldım, sazan yarışması konusunda tarihleri belirlemişler ancak burda açıklamak bana düşmez, ilerleyen zamanda duyurusunu yapacaklardır.
ayrıca CARp TR den de, herkez gibi bizde, İDDALI, sazan konusuna damgasını vuracak bir organizasyon/yarışma beklentisi içerisindeyiz.
bursa olarak biz ve diğer bursa ekiplerinin de yardım konusunda elimizden gelenlerin yapılmaya hazır olunduğunu düşünüyorum.

bu oluşumumuzda CARPTR den birçok konuda esinlendiğimizi ve ilham aldığımızı söylemekte sakınca görmüyorum. Sazan konusunda ileriye yönelik güzel fikirlerimiz planlarımız projelerimiz var. herşey küçük fikirlerle başlar, umarım gönlümüzce olur.

bak bu konuda bende aynı fıkırdeyım carptr adına yakışır bir yarışma düzenleyecetir ümidindeyim her ne kadar da katılma olasılığım hemen hemen hiç olmasada ki bu durumu daha önce başka yerlerde de nedenını beyan etmiştim, neyse ama burdan en azından usobder adına katılım olur kanaatındeyım

carp911
27-05-09, 22:07
Way way bunlar ne güzel armalar böyle hadi hayirlisi diyelim insallah balik avlarinizda bu kadar güzel olur.

samet
27-05-09, 23:38
sezon baya sıcak geçecek galibam hadi bakalım hayırlısı

CarpManiac
27-05-09, 23:54
Hayırlı olsun.:59:

Murat EVİTAN
28-05-09, 09:29
Şenol amblemde güzel olmuş.İnşallah bu takım başarılara imza atar.Hayırlı uğurlu olsun.

Bro
28-05-09, 10:13
Way way bunlar ne güzel armalar böyle hadi hayirlisi diyelim insallah balik avlarinizda bu kadar güzel olur.
teşekkürler Mehmet, çok kafa patlattık üzerinde, olumlu tepkiler almak güzel.

sezon baya sıcak geçecek galibam hadi bakalım hayırlısı
evet Samet katılıyorum sana. Tahtalı'da görüşürüz.

Hayırlı olsun.:59:
teşekkürler İlhan.

Şenol amblemde güzel olmuş.İnşallah bu takım başarılara imza atar.Hayırlı uğurlu olsun.
inşallah Murat abi, teşekkürler iyi dileklerin için.
bu sporun hak ettiği değeri kıymeti ülkemizde görebilmesi için çalışacağız.

Simam
28-05-09, 11:50
Yeni bir takım.Hayırlı olsun!! Yakışmış zemlyolara.Kadro da bayağa geniş ve interkontinental galiba.Hepinize okkalı sharanlar rastgelsin;).Bursalı bilinçli sazancılara sevgiler!!

Bro
28-05-09, 12:05
Yeni bir takım.Hayırlı olsun!! Yakışmış zemlyolara.Kadro da bayağa geniş ve interkontinental galiba.Hepinize okkalı sharanlar rastgelsin.Bursalı bilinçli sazancılara sevgiler!!

saolasın Sinan abi, gülümsettin beni okurken, teşekkürler.

farcho
28-05-09, 15:25
super bı takıma benzıo armalarda super BRAVOO..bol trofelı avlar sımdıden....

longshank_costa
28-05-09, 16:43
hayirli olsun,rasgele

ruşen
28-05-09, 20:18
hayırlı uğurlu olur işallah,guzel bir takım rasgelsin arkadaşlar

FoxCarp
28-05-09, 20:43
Mehmet sen gazı aldın mı? Bak herkes bize yükleniyor. Söyliim sana. Gelince bunu konuşalım.
RASTGELSİN!

samet
28-05-09, 21:11
Erdinç aga valla bilmiyom da bu sene galibam kamader cok kefli geçecek katılımcı takımların zaten tahminen %80 sitemizin üyesi :) www.carptr.com sazan yarışmasımı? kamader sazan yarışmasımı? belli değil, orda çok güzel vakit geçeceğine inanıyorum neyse sezona kadar bende metin abi gibi bir teleskop alayımda birbirimize bakarız (çadırın içine giripte fermuarını kapatıpta montajını gizleyenler hariç) :)

Bro
29-05-09, 09:53
super bı takıma benzıo armalarda super BRAVOO..bol trofelı avlar sımdıden....

hayirli olsun,rasgele

hayırlı uğurlu olur işallah,guzel bir takım rasgelsin arkadaşlar

teşekkürler, hepinize.
bu gibi oluşumların ülkemizde çoğalması dileğiyle...

Bro
29-05-09, 10:01
Mehmet sen gazı aldın mı? Bak herkes bize yükleniyor. Söyliim sana. Gelince bunu konuşalım.
RASTGELSİN!

Mehmet gazı kesin almıştır Erdinç abi ;)
siz aranızda konuşun tabii de haftaya Bursa'da fuar başlıyor, bu vesile ile fuara katılabilecek arkadaşlar ile bir araya gelinip fikirler üretilebilir.

daha önce de belirttiğim gibi Bursa olarak şahsım adına konuşayım, yarışma organizasyonu konusunda elimden geldiğince yardıma, hazırlıklara, güzel işlere imza atmaya hazırım.

sokolna
30-05-09, 09:58
Şenol bunu ıslatmak lazım böyle kuru kuruya olmaz e hadi kıyak benden sana ıslatmaktan vaz geçtik en azından CARPTR üyelerine birer puro ikram edersin artık;)

Bro
30-05-09, 10:12
özel kolleksiyondan mı ?
batarım :eek:

var sen hesap et 9-€ tanesi... :o

sokolna
30-05-09, 10:19
Vala ben bilmem özel mi olur tüzel mi sen karar ver paranın lafımı olur maksat şenlik olsun;)

Bro
30-05-09, 10:34
gönüller bir olsun diyosun ;)

NCavuS
30-05-09, 15:54
Hayırlı olsun ;)

YenerÇELEBİ
30-05-09, 23:01
Hayırlı olsun.

Bro
31-05-09, 15:54
Hayırlı olsun ;)

Çavuş merhaba,
bumudur yorumun ?

alamadım gazı :rolleyes:

Bro
31-05-09, 15:55
Saol Yener.

NCavuS
31-05-09, 18:11
Çavuş merhaba,
bumudur yorumun ?

alamadım gazı :rolleyes:

Double hayırlı olsun ! bu nası ? :D şaka bi yana bir haftadır yoktum evde öle üsten üsten baktım 3-5 post'a. Ne diyelim fm :) sinerji ortada, logolar'da gayet şık. İnşallah gönlünüzce olur herşey. Emiinim ilerki zamanlarda Modern & Sportiv Sazancılık adına Bursa denince takımınız adı en başlarda telafuz edilecektir ;)