Her zaman üzerinde durmaliyiz unutmamaliyit ta ki unutturana kadar ..
sadece bu degil normal eli kolunu sallayana agi satisi da yasaklan mali bu isin ticaretiyle ugurasan sertifikasi olan adamlara satsinlar sadece bu ürünleri.
UNutmayalim bu sadece bazi kisilerin bilmeden veya bilerek keyfi FIILI sonucu olusan görün tülerdir .
Lütfen bu görüntüleri es dost arkadas herkeze seyrettirin 1-2 tl lik ve 3-4 saatlik eylencenizin sonucu bu dur.
:yardim::yardim::yardim: yardim edin bu TIRIVIRI ILLETINE BI SON VERELIMM:
bU CALISMAYI YAPAN ARKADASIMIZA VE DERNEKLERIMIZE COK TESEKKÜR EDIYORUM:
http://www.youtube.com/user/usobder
LÜTFEN SEYREDINN::
gercekden cok tesekurler edıyoruz...
ismail_sezgin
27-05-09, 11:34
ilginizden ötürü gerçekten çok teşekkür ediyorum herkezi bu sağduyuya davet ediyorum lütfen doğal yaşamı ve dengeyi korumaya özen gösterelim
Evet, Mehmet'in dediği gibi bu konuyu mümkün oldukça fazla dile getirelim ki bu çabalarımızda başarı şansımız artsın.
Geçen hafta İstoç'a gittiğimde tüm balıkçı malzeme satan dükkanlarda hem tırıvırı ve hem de her türlü ağı gördüm. Maalesef satışlar devam ediyor. Ne zaman bırakacaksınız diye sorduğumda talep oldukça satarız diyorlar... Çoook çalışmamız lazım çoook. En önemli ve etkili mücadele olabilecek de yasal düzenlemedir. Sonra da vicdan sahibi uygulayıcı. Şahsiyetsiz görevlilere işi bıraktığımızda bildiğiniz ve her gün gördüğümüz uygulamayı biliyoruz.
Tırıvırısız avlaklarda RASTGELSİN!
Evet, Mehmet'in dediği gibi bu konuyu mümkün oldukça fazla dile getirelim ki bu çabalarımızda başarı şansımız artsın.
Geçen hafta İstoç'a gittiğimde tüm balıkçı malzeme satan dükkanlarda hem tırıvırı ve hem de her türlü ağı gördüm. Maalesef satışlar devam ediyor. Ne zaman bırakacaksınız diye sorduğumda talep oldukça satarız diyorlar... Çoook çalışmamız lazım çoook. En önemli ve etkili mücadele olabilecek de yasal düzenlemedir. Sonra da vicdan sahibi uygulayıcı. Şahsiyetsiz görevlilere işi bıraktığımızda bildiğiniz ve her gün gördüğümüz uygulamayı biliyoruz.
Tırıvırısız avlaklarda RASTGELSİN!
işte abi kılıt nokta bir bakımada burda ticarette para kazanma hırsı oldukça el altında satarlar bunlar bizim burda av bayılerını denetlıyorlar satıyormusunuz dıye merkezde ama ilçelerde bu ticaret zihnıyeti olan bayıler da hala var ve bunu almak için ilçeye hıç tereddüt etmeden gidenler de var. zihniyet değişmeli adamın adamı uygulamaları bitmeli, yoksa unutmasakda değişen bişey olamaz
fettah güler
16-06-09, 23:48
arkadaşlar tırı vırı satanlar vekullananlar okadar çok bilinçli balıkçının ahını alıyorlarki elbet bi taraftan bunun günahını öderler :atalarımız ne demiş bi musubet bin nasihatten beterdir .anlayana sivri sinek saz anlamayana binlerce bedduğa