Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : FOX N Series.

carp-istanbul
09-04-09, 15:51
http://www.foxint.com/nseries/

Videolarını seyretmeyi unutmayın.

ragıp
09-04-09, 17:25
Fox yine yapmış yapacağını.Bize de böyle seyretmek düşer işte:D.
Çok hoş ve estetik görünüyorlar.Onlarla sazan avı daha da renklenecek.Özelliklerine bakılırsa bir eski modellerine göre daha renkli üretilmişler ve daha sağlam malzeme kullanılmış.Bu ürünü almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Kullandıktan sonra da artılarını ve eksilerini yazarlarsa seviniriz.Kimbilir,belki 3-5 sene sonra ikinci,belki de üçüncü elini alırım:D.Metin usta paylaşımın için teşekürler.

carp911
10-04-09, 00:36
Kısa ve net

Var yaptırır Yok baktırır :102::023:

NCavuS
13-04-09, 00:58
ya yerim ben öle alarmı :D tanesi 300€ :eek: yuh derim başka bişiy demem, etkilenmedim aksine antipati yaratıyo bende Fox bu fiyat politikasıyla. Ayrıca bana hiç kimse izah edemez bu fiyatı bu düpedüz...

Murat EVİTAN
13-04-09, 09:20
Nihat insan durumlar müsait olsa neler almak istiyor ama nafile işte..Ancak böyle bakaıyoruz resimlere videolara.Ama gerçektende bir alarm için 300 euro insanı sazandan soğutur yaw:D:D:p

Bigcarp64
13-04-09, 13:19
Nihat insan durumlar müsait olsa neler almak istiyor ama nafile işte..Ancak böyle bakaıyoruz resimlere videolara.Ama gerçektende bir alarm için 300 euro insanı sazandan soğutur yaw:D:D:p

hadi sazandan vazgeçmeyız ama modern sazan avı imkanlarını bu fıyat polıtıkaları batırıyor be agam zil neyımıze yetmeyecek:D zaten biz buz kalıbına döndürecek havalarda balığa gitmeyız malum turk ınsanı rahatını sever ki donacakmış alarm hayatta donmaz bizde bu rahat düşkünlüğü varken

FoxCarp
13-04-09, 20:05
Arkadaşlar bu iş sadece para işi değil, gönül işidir. Ki asla unutmamak gerek, bu malzeme olayının sonu YOKTUR ve OLMAYACAKTIR.
Şimdi asla almam diyen bir zaman sonra bakmışsın almış. Bunun sonsuz örnekleri de var. ;)
RASTGELE!

sokolna
14-04-09, 08:16
Erdinç bu iş tamamıyla duygusal bu sitede ben o alarmı istemem deyen çıkar mı

FoxCarp
14-04-09, 12:53
Aynen oyle, Gunay. Isteyen alacaktir, sadece parasi olan degil. E tabii biriktirme suresi farkli olabilir...sahip olma istegine baglidir o. ;-)
RASTGELE!

Bigcarp64
14-04-09, 19:50
benım gönlümün prensi ragıp ustanın avatarında yanıp sönen delkım yok mu o işte ama ekonomık olarak bana göre astro olduğundan gönlümün en karanlık köşesinde kalması banada yeter zil takıpta oynamayı bilmek şimdilik yetiyor :D orglara sonra bakarız ama astronot olanlara değil tabi