Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : fox sehbalardakı fark
http://www.erginbalikcilik.com/urun_detay.asp?pid=13704
bu sehbayla Quadro po arasında bu denli fiyat farkının nedenı nedır fikri bilgisi olan varmı acaba
ewet bende merak ettım sımdı aralarındakı farkı...baya bı fark vardır herhalde....
Maksat yeşillik'miydi onu kestiremiyorum ama çizdiriyim ben genede bişiler..
Resimler'de görünen farktan herhangi başka bir fark yok.. Özetlersem Quatro biraz daha stabil ve sağlam o kadar :) her ikisinnde işlevselliği/pratikliği birbirine çok yakın.
Fiyata gelince şu anki X-Plus henüz yenilenmedi oysa Quatro yenilendi ve bir kısım değişikliğe uğradı eh bunuda fiyata yansıttılar haliyle. Kısaca eski Quatro ile şu anki X-Plus arasında Avrupa'da (Almanya) 50-60€ gibi fark sözkonusuydu Quatro yenilenince fark 110€'ya çıktı.
Sonuca bağlarsam, şu an her ikisi arasıda kalsam bu fiyat farkına değmez kesinikle X-Plus'ı tercih ederdim ;) Hem yeni Quatro'yu stabilite açısından birazcık abartmışlar sanki Öküz'mü bağlayacağız kardeşim biz ona. :D
Orhan, haliyle sen Nihat'a sor bakiim kendisine neden Quattro almış?!;) İşlevsellik mi ön plandaymış yoksa fiyat mı? :058:;)
RASTGELE!
Orhan, haliyle sen Nihat'a sor bakiim kendisine neden Quattro almış?!;) İşlevsellik mi ön plandaymış yoksa fiyat mı? :058:;)
RASTGELE!
İyi okumamışsın sen sanırım el Presidento :D benimki eski Quatro yani fark 50€'du oysa şimdiki yeni Quatro ile X-Plus'ın arasında 110€ fark var Avrupa fiyatlarında ;)
Avrupa fiyatları;
X-Plus 130-140€
Eski Quatro 180€-190€
Yeni Quatro 250€
evet bu fıyat farkı artmış işte kafam buna takılıyordu 110 euro az bir rakam değil vede işlevselliğindede o derece bir fark göremedim desem yeridir yani ilaveleri olmadan açı farklılığını kayda değer bir şekılde değiştirmek mesele, ki yurt dışındakı avlakların vıdeolarınıda hemen hemen hepimiz seyrediyoruzdur en düz olan yerlerde dahi avlananlarda bu tarz bir pod söz konusu değil genelde metin ustadaki gibi veya damın ki gibi olanları söz sahibi olmuş gibime geliyor
evet bu fıyat farkı artmış işte kafam buna takılıyordu 110 euro az bir rakam değil vede işlevselliğindede o derece bir fark göremedim desem yeridir yani ilaveleri olmadan açı farklılığını kayda değer bir şekılde değiştirmek mesele, ki yurt dışındakı avlakların vıdeolarınıda hemen hemen hepimiz seyrediyoruzdur en düz olan yerlerde dahi avlananlarda bu tarz bir pod söz konusu değil genelde metin ustadaki gibi veya damın ki gibi olanları söz sahibi olmuş gibime geliyor
Gene kendi konunu, kendin saptırdın :D Bu arada iş gözleme gelince benim gözlemlediğimde bir çok usta Carper Rod Pod filan kullanmıyo Ban Stick'lerle takılıyorlar ;)
evet farkındayım sapma oldu :S ama bu konudada kafama takılan takıntı çoktu.
bu modern işine girdikçe iş değişiyor usta insan malzeme içinde malzemesizde kalacak hale geliyor:D biz bişey öğrendikçede populasyon azalıyor en iyiyi yapmadıktan sonra sonuç hep şansa kalıyor ee oda bende yok
evet farkındayım sapma oldu :S ama bu konudada kafama takılan takıntı çoktu.
bu modern işine girdikçe iş değişiyor usta insan malzeme içinde malzemesizde kalacak hale geliyor:D biz bişey öğrendikçede populasyon azalıyor en iyiyi yapmadıktan sonra sonuç hep şansa kalıyor ee oda bende yok
Telaş etme
Sazan sudan çıkıp da senin kullandığın takımlara bakıp,karar vermeyecektir.
telaş etme
sazan sudan çıkıp da senin kullandığın takımlara bakıp,karar vermeyecektir.
:59::59::59:
Telaş etme
:D :D :D aslına bakarsan böylesi br durum başıma geldi, şamandıramı atmış beklıyorum ben şamandıraya bakmakla meşkulken bir sigara yakayım dedim tam şöyle çakmağın üstüne eğdim sigarayı malum bakış açısı hemen önüm oldu birde ne göreyim kg mının farkına varamadım şaşkınlıktan olsa gerek sazan geçmiş karşıma bana dikiz yapıyor
Telaş etme
Sen ciddimisin ya ? :eek: Durumu bı kadar basite indirgemene, böyle düşünmene şaşırdım..
Olay sırf Sazanı sudan çıkartmaktan mı ibaret ? eğer öyleyse ne gerek var tüm bu aşka. Ağ gerelim yada en zahmetsizi market veya balıkçılar'dan alalım.. töbe töbe :D
Ben açıkça yazayım sizlere her zamanki gibi.. Olay genel olarak imkan'a dayalı yani bütçeye. Kimse ,kimseyi kandırmasın kendine ve diğer ahaliye kılıf uydurmasın çok reca edicem :D
Sen ciddimisin ya ? :eek: Durumu bı kadar basite indirgemene, böyle düşünmene şaşırdım..
Olay sırf Sazanı sudan çıkartmaktan mı ibaret ? eğer öyleyse ne gerek var tüm bu aşka. Ağ gerelim yada en zahmetsizi market veya balıkçılar'dan alalım.. töbe töbe :D
Ben açıkça yazayım sizlere her zamanki gibi.. Olay genel olarak imkan'a dayalı yani bütçeye. Kimse ,kimseyi kandırmasın kendine ve diğer ahaliye kılıf uydurmasın çok reca edicem :D
:D.Hemen de yanlış anlamışsın be Nihatçığım.Ben sazanın ekipmanların üzerindeki markayı okuyamayacağını kastetmiş idim.Ha X-Plus ya da Quatro ya da Nash.Tabi ki bu konuda tartışmasız olarak en iyisini ve en pahalısını
tercih ederim.Kimse kimseyi kandırmasın,nekadar para o kadar köfte.
:59:
imkan meselesi dedınde agam kımse kızmaz umarım ben şahsen fox tan sehba alabilecek biri değilim bu derece fiyat farklılığınını neye dayandığını somaktı maksadım ilerde bir gün zengin olursam:D alırım belkı ön bilgim olsun bu sehbalara bu kadar para yazık abiler markaya para vermekten başka bişey değil emin olun benim sehbamın foto da olsa şeklını şemalını gördünüz stabil değildi aslında orıjınal halıyle yanı.
ben bunu bu hale getirinceye kadar kendi oğlumun önune koydum malum benımm tosunda balık hastası malzemelerimi kurcalamadan duramaz daha 3 yaşında malun nasıl davranacağını az çok kestırırsınız onun mudahelelerini bile absorbe edecek derecede düzeltmeler yaptım ve şimdi çivi gibi
tamam modern sazan avcılığında en iyi ekıpmanı kullanmak gerek ama çook gördüm dam sehbayı almış adam of çekıyor damı pek sevmıyorum zaten de fox ta da bu kadar meblalar çok aşırı be agalar
sadedi de geçtik yawf gene hepınıze rastgele
:D.Hemen de yanlış anlamışsın be Nihatçığım.Ben sazanın ekipmanların üzerindeki markayı okuyamayacağını kastetmiş idim.Ha X-Plus ya da Quatro ya da Nash.Tabi ki bu konuda tartışmasız olarak en iyisini ve en pahalısını
tercih ederim.Kimse kimseyi kandırmasın,nekadar para o kadar köfte.
:59:
he bak sloganı koymuşun hemen "köfte" uyar :D
imkan meselesi dedınde agam kımse kızmaz umarım ben şahsen fox tan sehba alabilecek biri değilim bu derece fiyat farklılığınını neye dayandığını somaktı maksadım ilerde bir gün zengin olursam:D alırım belkı ön bilgim olsun bu sehbalara bu kadar para yazık abiler markaya para vermekten başka bişey değil emin olun benim sehbamın foto da olsa şeklını şemalını gördünüz stabil değildi aslında orıjınal halıyle yanı.
ben bunu bu hale getirinceye kadar kendi oğlumun önune koydum malum benımm tosunda balık hastası malzemelerimi kurcalamadan duramaz daha 3 yaşında malun nasıl davranacağını az çok kestırırsınız onun mudahelelerini bile absorbe edecek derecede düzeltmeler yaptım ve şimdi çivi gibi
tamam modern sazan avcılığında en iyi ekıpmanı kullanmak gerek ama çook gördüm dam sehbayı almış adam of çekıyor damı pek sevmıyorum zaten de fox ta da bu kadar meblalar çok aşırı be agalar
sadedi de geçtik yawf gene hepınıze rastgele
Haşaa kim niye kızsın ? herkesin imkanı kendine :) Sonra bilgi alış verişi'de bulunmak zaten bu tür platformların esas amacı bilmeyenler öğrenir, bilenler güncel kalır nihayetinde bizler tüketiciyiz..
Marka konusunda kesinikle haklısın bence'de belli bir mertebeden sonra olay maliyeti, kar'ı filan aşıyor marka ismini satıyor. Ancak marka olmak hiç kolay değil hele onu sürdürmek daha'da zor hem marka alınca bir kere alıyorsun ne biliyim sorun çıkartmıyor, güvenilir, satış sonrası destek vs.. taabe işin kaşıntı kısmını geçiyorum elbet çünkü ona hiç bir marka dayanamaz :D
Ama tüm bunlara rağmen linkteki aletin içinde ne var 300€ demekten kendimi alamıyor Oha filan oluyorum :D
http://www.foxint.com/catalogues-products.php?lang=d&product=2048&catalogue=1§ion=14
Cengiz AKAR 08-04-09, 21:08 Telaş etme
;) bencede
Güzeeel ve hiçbir zaman bitmeyecek tartışma! :59:
Her gün piyasaya yeni malzemeler çıktığına göre buna kim karşı çıkabilir? ;)
Bence herkes istediği, fakat, yasal ve Sazan Efendinin güvenliğini sağlayacak takımları kullansın. Bu kriterlere uyanlara kimse laf söyleyemez. Diğer tartışma teferruatır. Şahsi imkanlar dahilindedir ve kimse bu 'pahalı' veya bu 'ucuz' dememeli. Ayrıca kişisel zevkler ve renkler tartışılmaz...
Kendi zevkine göre RASTGELSİN!
sazanburcu 08-04-09, 23:17 http://webshop.carpmania.hu/catalog/images/carp_sounder_CS_Standard-fr.jpg (http://webshop.carpmania.hu/catalog/images/carp_sounder_CS_Standard-fr.jpg?osCsid=4a42b02dedb9fb9544ff50d933c5e347)htt p://webshop.carpmania.hu/catalog/images/carp_sounder_CS5blau-frei.jpg (http://webshop.carpmania.hu/catalog/carp-sounder-cs-kapasjelzo-p-411.html?osCsid=4a42b02dedb9fb9544ff50d933c5e347)
bu alrmlar hakkında yorumlarınız arkadaşlar
göreceli zevkler için bişey denemez haklısınız kimseyide yönlendirmek istemıyorum ama stem işte fark var fark buda fazla tüketici olarak önüne geçilebilecek fark bunlar aslında konunun bu yönde seyretmesini planlıyorddum ama olmadı neyse mühim değil zaten bu podları sadece tr bazında alıp kullanan olmadığı için pek yapılabilecek bişey yok
|