arkadaslar av sezonun son gunu dedık...balıga gıtmeye karar verdık basladık takvıye olarak boıli yapmaya simam dedıkı gel 1 kac kare cekelim dedi bizde cekdık...
http://img22.imageshack.us/gal.php?g=31168243.jpg
Farço paylaşım için teşekürler gülüm.Boili'ler güzel görünüyor.Büyükler için büyük boili,küçüklere de "detska zakuska" mı ikram ediyosunuz :D?Hade bakalım hayırlısı.
Bu sezon sizlerden harbi sazanlar bekliyoruz.Malum avlaklarınızda büyük kuzular var.
Bu sezon bakalım sen mi,simam hoca mı,yoksa samet mi yakalayacak en büyünü?
Çok çekişmeli bir sezon olacak gibime geliyo.Yeni boili tarifinizle rastgele diyorum.
Saygılar
Murat EVİTAN
15-03-09, 04:18
Fahri güzel paylaşım.İnşallah bu sezonda güzel sonuçlar alıp,trofelere imza atarsınız.Rastgele...
Farço paylaşım için teşekürler gülüm.Boili'ler güzel görünüyor.Büyükler için büyük boili,küçüklere de "detska zakuska" mı ikram ediyosunuz :D?Hade bakalım hayırlısı.
Bu sezon sizlerden harbi sazanlar bekliyoruz.Malum avlaklarınızda büyük kuzular var.
Bu sezon bakalım sen mi,simam hoca mı,yoksa samet mi yakalayacak en büyünü?
Çok çekişmeli bir sezon olacak gibime geliyo.Yeni boili tarifinizle rastgele diyorum.
Saygılar
Ragip sen Farcho ya sormuşsun ama neyse boiller Disagn and product By Farcho&Simam :D olduğu için mahsur görmesen bende cevap vereğim.Detaylar gözünden kaçmamış.Abi balıkların küçüklerinden başlıyoruz mısırdan farklı bir yeme alıştırmaya.Bu ''detska zakuska'' tam yavrular için.Bu yavrular büyünce boilici olacak.:D
Bakalım bu sene yeni stratejelirimiz tutarsa sürprizeler olur gibime geliyor.Tatlı bir rekabet ve gerektiğinde işbirliği ortamı oluştu.Bohçacılardan(Serpmeci ,Zıpkıncı ve Tüfekli avcı gibi)ve Ağcılardan trofeler yaşayabilecek mi bize kısmet olur mu.Dün gene bizim avlanma noktasında oltacılar tarafından 100m ağ bulundu ve çekilerek yakıldı.Usanmıyor bu ağcılar.Zaman gösterecek.
Bu balıkçılık biraz rastgele işi .İyi dileklere teşekürler.Hepimize rastegele!!!
Saygılar!!!
hay gidibe ekip çalışıyor ;tebrikler farco ve sinan hocam inşallah çabalarınızın karşılığını alırsınız kolay gelsin.
Boliler güzele benziyor.
Güzel ekip çalışması tebrikler.
ellerinize sağlık bakıyorumda fabrika gibi çalışıyorsunuz maşaallah ıyı valar dilerim:)
deliormanli
19-03-09, 14:06
hadi hayırlısı inşallah formül tutar
Bakalım bir sihirli formul ayarladık tutacak mı.Tutmasa da tutturana kadar.:D.Vazgeçirecez mısır ve küspeden bu Diva yı:D
tutar tutar yenı formulumuz...masalah kuvvet macunu gıbı oldu bunu yıyen sazan cıldıracak....ne olta ne kamıs kalacak avlak yerlerınde :D :D
:helal::helal::D:D:D Ülen helal size be valla süpersiniz :D
hasta oldum ,:eek: zakuskayıda gördüm bu arada ellerine sagılık.
Mehmet fotolar biraz cep fotosu ama detaylar kaçmamış..Bak orda CARP TR yazısı da var,sizi unutmadık.Beleşten reklamınızı yaptık:D:D:D
Arkadaşlar tebrik ederim sizleri! Çok hırslı çalışıyorsunuz, maşallah. Bu çalışmalarınızın karşılığını tabii ki de alacaksınız! ;)
Şimdiden RASTGELSİN!
erdinc aga bu dunyada karsılıksız bısey kalmaz...hele alın terı varsa bı işte o iş helalınle devamı ve beklendın gelır....
sihirli boililer calısdıarkadaslar..... :D :D