Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Szn team

Cevat ERGİN
12-03-09, 16:55
Arkadaşlar bu yıl bizde ekip olarak başta sazan olmak üzere tüm tatlı su balıklarını yakalayarak sizler ile paylaşmak üzere takımımızı kurduk.
Vedat ABAYOĞLU
Cengiz COŞKUN
Cevat ERGİN
Murat EVİTAN
Murat SOYTÜRK
Muharrem KÜRÜMOĞLU

NCavuS
12-03-09, 17:30
Hayırlı olsun fm :) pek renkli bir takım olmuş amma ve lakin yarışmalar'da bu altı kişiden en az iki takım çıkıp yarışmazsa vallahi gücenirim ona göre :D

carp-istanbul
12-03-09, 17:32
Hayırlı olsun

ragıp
12-03-09, 17:52
Hayırlı ,uğurlu olsun.Yarışmalarda başarılar dilerim.Renkli bir takım,halı saha takımı gibi :D.

Hörmetler

Bigcarp64
12-03-09, 18:02
vatan millet sakarya misali olmuşsunuz hayırlı olsun

Cevat ERGİN
12-03-09, 18:05
Arkadaşlar, takımımız kalabalık çünkü modern sazan avcılık malzemeleri üreten , dünyaca ünlü 2 marka adına , ürünlerini kullanarak yarışmalara katılacağız, bu nedenle 2 takım çıkarmak adına yedek oyuncularımızda olmalı diye düşündük, düzenli sezon avlarında yemleme, avlak incelenmesi adına müsait olanlar ,olmayanlar için hazırlık yapacaklar.

sokolna
12-03-09, 18:22
Hayırlı olsun başarılar

Bigcarp64
12-03-09, 18:58
vay ülkemız sazancıları artık kayda alınmaya başlanmış ki böyle maksatlı takımlar oluşturuluyor hayırlısı bakalım fransız takımların büyük bir çoğunluğu bu şekılde zaten inşallah beklenenden fazlasını verirsinizki tr de de sazan kültürü gelişir hep bahseediyorum zaten sazan kültürü diğerlerine göre çok farklı bir balık

CarpManiac
12-03-09, 19:12
Hayırlı olsun.Logo da çok hoş olmuş.:)

Cengiz AKAR
12-03-09, 20:14
Vatana millete hayırlı olsun ;)

Bro
12-03-09, 20:53
hayırlı uğurlu olsun inşallah...

YenerÇELEBİ
12-03-09, 20:58
Hayırlı olsun cevat abi.

samet
12-03-09, 23:13
Cevat abi hayırlı olsun baya sağlam ve iddalı bir takım kurmuşunuz tebrikler güzel başarılarda imzanızı bekliyoruz sevgiler

farcho
13-03-09, 00:55
hayırlı ugurlu olsun ne dıyelım :D

Cevat ERGİN
13-03-09, 08:21
Değerli arkadaşlar, temennileriniz için teşekkürler.Bu sezon inşallah sazan avcılığına yeni başlayanlar ve modern takımlar ile sazan oltacılığı yapmak isteyenler için örnek teşkil eden ve yakalanan tüm balıkların geri salıverileceği ve bunların hem görüntü kalitesi yüksek fotoğraflar hem de video çekimlerinin olacağı sazan avları gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.Takım olarak ayrı ayrı bölgelerde de avlanacağız. Aynı avlakta olduğumuz zaman da 3 sehpa kurarak netice almaya çalışacağız.Yarışmalara gelince son iki yıldır ülkemizde düzenlenen organizasyonlar eskiye nazaran düzenli olsa da hala yerleşme ve olta atma düzeni ile ilgili problemler olduğunu düşünüyorum, katılımcıların sınırlanarak, avlakların oltacı sayısı hesap edilerek her isteyenin katılması ile kalabalıklaşan bir ortam olmaktan çıkarılması ile bazı kriterler getirilerek uluslararası standartlara yakınlaştırılması gerekliliğine inanıyorum Bu konuda derneğimizin çok faydalı yaptırımlarda bulunacağı konusunda inancım tamdır.Hepinize selamlar

Simam
14-03-09, 14:36
SZN Takımı camiamıza hayırlı olsun.Kararlı ve büyük projelere imza atacak bir takım kurulmş gibi gözüküyor.İçten dileklerle başarılar diliyorum!!!!

bahadirozcicekci
14-03-09, 20:27
Merhabalar Cevat bey hayırlıolsun.Ben Samsun dan Veteriner Hekim Bahadır Özçiçekci, Bafradan vet hek.Murat Yılmaz ın takım arkadaşı sayılırım.sazan da geçen sene bir yerlere geldiğimizi düşünüyorum.Siz den ve bu siteden de aldığımız çok faydalı ve güzel bilgiler le amatör olarak amatör kalacak avcılığımızı dahada geliştirdik.umarım kurduğunuz takım ve tutup saldığınız balıklarla dahada güzel ve yaygın örnek olursunuz.Merakla beklemede olacağız.Saygılar.
Veteriner Hekim
Bahadır Özçiçekci

Cevat ERGİN
15-03-09, 13:10
Teşekkürler Bahadır bey, sevgili Murat Yılmaz hemen her hafta birkaç kez telefon ile konuştuğumuz, bilgi alışverişi yaptığım dostumuz, Murat beyin ekibindeki herkeste dostumuz sayılır,sizin çalışmalarınızda takdire şayan, inşallah bu sezon daha keyifli ve tamamen modern takımlar ile avlanacağız.Bölgesel olarakta modern sazan avcılığını yayma çalışmalarınıza aman ara vermeyin.İnşallah bu sene sizleri ziyarete gelecek hem sazan hem de alabalık için misafiriniz olacağız, görüşmek üzere , selamlar

FoxCarp
15-03-09, 18:33
Yeni takımlar hayırlı ve uğurlu olsun!
Demek Türkiye'mizde bu olumlu gelişmeler olabiliyormuş!..
Gerçekten çok sevinçli olduğumu belirtmek istiyorum. Hep birlikte başarılı işlere imza atacağımıza da içtenlikle inanıyorum.
Takımlara devamlı başarılar dilerim!
Trofeler RASTGELSİN!

Murat EVİTAN
16-03-09, 23:17
Arkadaşlar tüm güzel temennileriniz için hepinize teşekkürler.Bu sene öncelikle Allahın izniyle bu işi layıkıyla yapmaya karar alıp,takımıda onla göre kurmaya karar verdik.Elimizden geldiğince en iyi malzemeleri kullanmaya gayret edeceğiz.Güzel sonuçlar alacağımıza gönülden inanıyorum.İnşallah hayırlısı.Hepinize rastgele..

denizci
25-04-10, 10:55
Merhaba carpçılarÇok uzun zandır forumlardan uzak kaldım.SZN Team içinde olan büyük usta Vedat bey ve arkadaşları nasıl başarılar elde ettiler diye meraktayım.Forumunuzu biraz inceledim lakin SZN Team konusuna denk gelemedim.Bu kadar değerli üyelere sahip takımdan beklenen baiarılar elde edilebildimi?bilgi sahibi olanların yanıtlarını beklemekteyimEn iri sazan iğnelerinizde, livarınızda vegeri salma videolarınızla anılarınızda yer alsınSaygımla,Sevgimle

longshank_costa
25-04-10, 11:46
yeni takiminiz hayirli olsun alarmlariniz hic susmasin

balikci_41
25-04-10, 12:38
Hayırlı olsun tebrikler.Oltanızdan balık eksik olmasın.

SerdarMcr
26-04-10, 09:03
Hayırlı olsun.

eozsoyeri
26-04-10, 10:05
Yav abiler üye soru sormuş siz tebrik etmişsiniz :) bu yeni kurulan bir takımın duyurusu değil ki.Alpay abi, Vedat Abayoğlu'dan mı bahsediyorsunuz acaba?Eğer öyle ise en son göleti oluşturmakla uğraşıyorlardı,henüz bir rapor ortada yok.

ONUR
26-04-10, 10:10
Hayirlı olsun ve yeni kurdunuz takım başarılar diliyorum Cevat abi.:):023:

nazmi_34
26-04-10, 14:16
cevat abi yeni takım hayırlı olsun.yanlız değerli üstadımız,abimiz,tuzlu suda ve talı suda kendisinden çok bilgi öğrendiğim vedat abimize saygı sevgilerimi bildiririm.

CarpManiac
27-04-10, 03:15
Merhaba carpçılarÇok uzun zandır forumlardan uzak kaldım.SZN Team içinde olan büyük usta Vedat bey ve arkadaşları nasıl başarılar elde ettiler diye meraktayım.Forumunuzu biraz inceledim lakin SZN Team konusuna denk gelemedim.Bu kadar değerli üyelere sahip takımdan beklenen baiarılar elde edilebildimi?bilgi sahibi olanların yanıtlarını beklemekteyimEn iri sazan iğnelerinizde, livarınızda vegeri salma videolarınızla anılarınızda yer alsınSaygımla,Sevgimle
Bu takım için yine bir hayli düşünceli gördüm seni abicim,mod'luk sarmadı galiba.:)
Üsküdar'a geçip bir kahve içersin,kahveni yudumlarken takım adının HMT Team olmasını rica edersin, sonra da hayatındaki ilk av raporunu senin adını alan takımınla burada yayınlarsın olur biter.:D
Bu arada NewYork'ta balıkçılık nasıl gidiyor?Şu proxy ayarları ile oynamayı bırakıp IP Adresini İsanbul'a al da biraz istavrit tut boğazda.:rolleyes:

Samimiyetimi mazur gör komşi, razbiraş ti...:)

denizci
27-04-10, 08:57
ilhan bey ne ima etmişsiniz? Burada kast ne oldu? dur!!!Erenler dergahında postişmi sundular size.üSKÜDAR,KAHVE,İSRAVRİT,HMT TEAM bunlar kim?SİZ NERENİZLE NEYİ OKUYUP, NASIL ANLIYORSUNUZ.HAYALİ İTHAM NERELERE VARIR DİYE HİÇMİ DÜŞÜNMEZSİN.BEN ZANNETTİM İLE ZAN OLMAZ.KUZUM KOMŞİ NE ?? -

kemalleo
27-04-10, 11:15
Yav abiler üye soru sormuş siz tebrik etmişsiniz :) bu yeni kurulan bir takımın duyurusu değil ki.Alpay abi, Vedat Abayoğlu'dan mı bahsediyorsunuz acaba?Eğer öyle ise en son göleti oluşturmakla uğraşıyorlardı,henüz bir rapor ortada yok.

Bu güzeldi işte :):)

CarpManiac
27-04-10, 15:13
ilhan bey ne ima etmişsiniz? Burada kast ne oldu? dur!!!Erenler dergahında postişmi sundular size.üSKÜDAR,KAHVE,İSRAVRİT,HMT TEAM bunlar kim?SİZ NERENİZLE NEYİ OKUYUP, NASIL ANLIYORSUNUZ.HAYALİ İTHAM NERELERE VARIR DİYE HİÇMİ DÜŞÜNMEZSİN.BEN ZANNETTİM İLE ZAN OLMAZ.KUZUM KOMŞİ NE ?? -Kimse bana birşey sunmadı.Sunmuş olsaydı forumlarda en çok şikayet ettiğiniz olay çoktan başınıza tekrar gelmiş olurdu .
Dediklerimi gayet güzel anlıyorsunuz siz,ortada hayali birşey yok.IP numaranızı değiştirmekte gecikmişsiniz.:D
''komşi razbiraş ti...'' cümlesini geçen sene siz bana özelden göndermiştiniz, ne anlama geldiğini benden daha iyi bilmeniz gerekir çünkü ben Makedonca'yı sizin kadar bilmiyorum.:)
Fazla uzatılacak birşey yok,bu forumda bu konu hakkında soru soracak son kişi sizsiniz çünkü bu takımın üyelerine uzun süre bizden daha yakındınız.Bizim size sormamız gerekirdi .:love:
Hayal etmişler ve henüz hayallerini gerçekleştirememişler.Ne diyelim yolları açık olsun.Umarım bir gün gerçekleştirirler:)