Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Avrasya -Der
AVRASYA SPORTİF OLTA BALIKÇILIĞI ve SU HAYATINI KORUMA DERNEĞİ
Merhaba Yol Arkadaşlarım,
Sportif Balıkçılığın ülkemizde hak ettiği yere gelmesi ve su hayatının korunması için bir araya geldik.
Belki birbirimizin hiç yüzünü görmedik,hiç tanışmadık.
Aynı yolda yürüyeceğiz,beraber nefes alıp beraber koşacağız.
Biz 2 yıl önce Uşak Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneğini kurarken bir elin parmakları kadardık.Çok koştuk,çok emek harcadık.
Şimdi ise Ülkemizdeki tüm balıkçıların uymak zorunda olduğu Amatör Balıkçılık Sirkülerini hazırlayan Tebliğ Danışma Kurulu Üyesiyiz.
Ege Bölgesinin en büyük kurtarma projesi olan Büyük Menderes Havzası Birliği Bilim Komitesi Üyesiyiz.
Uşak Özel İdare Su İdaresi Komite Üyesiyiz.
Artık göllerde ve su havzalarında söz sahibiyiz.
Demek istediğim eskiden bir avuç balıkçı deyip dikkate alınmayan bizler şimdi el üstünde tutulan sözünün ağırlığı olan bir sivil toplum kuruluşuyuz.
Sizinle bu yola çıkarken AVRASYA-DER Kurucu Başkanımız Mehmet kardeşimle özellikle İstanbul’da böyle bir derneğin kurulmasının çok iyi olacağını,çok iyi işler başaracağımızı hep konuştuk,şimdi icraat zamanı arkadaşlar.Bu yüzden azimle çalışıp hep beraber AVRASYA-DER i İstanbulda söz sahibi bir oluşum haline getirecek projelerimizi uygulama zamanı.AVRASYA-DER resmen kurulmuştur.Evrakları tamamlanmış,matbu formlarının basılması beklenmektedir.
Bugün aranızda olmayı çok istedim,ancak pazartesi günü Uşakta erteleyemeyeceğim bir toplantım var.
Bu vesile ile Derneğimizin hayırlı olmasını,çocuklarımızın bizimle gurur duyacağı bir oluşumun temellerini attığımız şu günlerde sizinle aynı yolda olmaktan çok memnun olduğumu belirtmek isterim.
Allah Yolumuzu Açık Etsin.
Saygılarımla
İsmail ATALAY
USOBDER Başkanı-AVRASYA-DER Kur.Yön.Kur.Üyesi
Uzun süredir bu hayalin peşindeydik bizimle bu yolda bu günekar olan ve bu olculuğumuza katılacak arkadaşlarıma burdan çok teşekkür ediyorum.
Bu süreç içerisinde bize en çok destekçi ve tetikleyici olan ,
USOBDER-DER Başkanı sn: İsmail ATALAY'a sonsuz minnet ve teşekürlerimi sunuyorum.
Dün açıklamasını yaptığımız dernek kuruluşumuz herkeze hayırlı olmasını dilerim.
Uzun süredir bu hayalin peşindeydik bizimle bu yolda bu günekar olan ve bu olculuğumuza katılacak arkadaşlarıma burdan çok teşekkür ediyorum.
Bu süreç içerisinde bize en çok destekçi ve tetikleyici olan ,
USOBDER-DER Başkanı sn: İsmail ATALAY'a sonsuz minnet ve teşekürlerimi sunuyorum.
Dün açıklamasını yaptığımız dernek kuruluşumuz herkeze hayırlı olmasını dilerim.
mehmet merhaba,
üyelik ve detaylar hakkında bilgi alabilirmiyim ?
Derneğimizin kurulması sürecinde Sn. İsmail Atalay'ın verdiği destek için sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim.
Dernek Tüzüğü ve diğer ayrıntılar ayrıca buradan belirtilecek ve takip edilecek.
Dernek üyeliği hakkında da ayırca bilgi verilecektir.
Tekrar AVRASYA-DER'neğimiz hayırlı ve uğurlu olsun diyerek, sağlıcakla kalınız.
Murat EVİTAN 23-02-09, 12:57 Buradan hepimiz adına Sn.İsmail ATALAY beye yardımlarından vede derneğimizin kurulmasındaki öncülüğünden ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim.Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Sayın yöneticiler,,
Yukarıdaki yazınızı ilgi ve sevinçle okudum, Okurken içime su serpildi,mutlu oldum.
Her eline bir Çoban sopası alanın "atıcı", her eline kamış alanın "amatörbalıkçı" olduğu canım memleketimde sizler gibi bu işe gönül vermiş menfaatleri bir yana bırakıp amatör ruhla bu işe kalkışan tüm doğa tutkunlarını canı gönülden tebrik ediyorum.
Yaban hayatı koruma ve kollama görevi için en az yabaniler kadar cesur ve cesaretli olun.
Nefesim yettiği sürece "tırıvırı" "dinamit" "kireç" "saçma" ve buna benzer uygulamaları yapan kanun tanımazi ahlaksız kişilere karşı elimizden geleni yapacağımıza eminim.
Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Yemyeşil kıyılardan, masmavi sulara sulara oltalarımı atıp, derin,derin mis gibi oksijen teneffüs edelim.
RASTGELSİN...
Saygılarım ve Sevgilerimle...
ismail beyin bu gibi girişimlerle siz avrasya der katılımcılarına destek olmasını beklerdımde kedısınden kı bu gibi atılımların destekçisidir. Malum biz uşaklılar ismail beyin sayesinde bir derneğe kavuştuk ve dileklerimizi dile getirip oluşumuna katkısı olan ismail beyin çalışmalarını takdır edıyoruz ki sayesinde kıralanan göl ve göletlerden bazıları talan edılmekten kurtuldu.
derneğin ilk gün ki aşk bve şevkle çaılşmasını canı gönulden dılerım ismail beyin de dediği gibi bir avuç oltacı olabiliriz ama bu bir kültür meselesidir aslında 2000 yılında fısha bildeki yarışmaya katılan seyırcı sayısını hatırlayın dünyada futboldan sonra en çok izleyici toplayan bir yarışma olduğunu unutmayın nasıl ki şimdi tv lerde futbol bir kültürse olta balıkçılığıda öyle olmalı özellikle sazan gibi insanı kendine aşık eden tutku sahıbı edındıren bır balığın peşindeysek bu na ne denir?
bilent yildirim 23-02-09, 17:43 hayırlı olsun başarılar dilerim.
hayırlı olsun başarılar dilerim.
Hepimize hayırlı olsun :) tüm Modern Sazancıların, Derneğimize üye olarak sahip çıkması dileği ile ;)
Hayırlı uğurlu olsun emeği gecen herkeze teşekkür ederim
Hayırlı olsun arkadaşlar, sizler gibi amatör balıkçılığın ne olduğunu bilen ve bu sevadaya gönül veren kişilerin bu işe girişmiş olması son derece memnuniyet verici.
AVRASYA DER tüm amatör balıkçı camiasına hayırlı olsun.Şüpesiz ki kararlı ve yoğun çalışmaların ürünü.Emeği geçen tüm katılımcıları tebrik ediyorum.Sitedeki ilkleriniz gibi dernek çalışmaların da da ilklere imza atmanızı diliyorum.Keyifli ve başarılı çalışmalar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yeni bir soluk , yeni bir dernek öncelikle hayırlı olsun.
Sürdürülebilir avcılık ve doğayı korumaya yönelik tüm amatör ruhlu derneklerin yolu açık olsun.
:):)
Cengiz AKAR 25-02-09, 02:28 Hepimize yeni derneğimiz hayırlı olsun
SAVULUN EY GÖLLERİMİZİ AĞLARLA ÇEVİREN BALIKÇI MÜSVETTELERİ AVRASYA-DER GELİYORR
Cevat ERGİN 25-02-09, 09:42 Arkadaşlar, derneğin kurulması için emeği geçenleri yürekten kutlarım, inşallah özlediğimiz amatör balıkçılık kurallarının uygulanmasında söz sahibi olur.Her türlü desteğe de elimden geldiğince hazırım.
Murat EVİTAN 25-02-09, 10:59 Arkadaşlar bu güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ediyoruz.İnşallah hepbirlikte derneğimizle ilğili,doğal su hayatını korumaya, amatör ve sürdürülebilir balık avcılığını geliştirmeye yönelik ne gerekiyorsa elbirliği ile çalışmalara devam edeceğiz.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
camiamıza hayırlı uğurlu olsun elimizden gelecek birşey varsa ,haberimizde olmassa aşk olsun :)
hayırlı ugurlu olsun .... elımızden gelen herseyı yapmaya hazırız bu bılıne......
sevgili admin ve moderator arkadaşlar derneğimizle ilgili önümüzdeki sezon yapılacak org ilgili planlarınız varmı varsa bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim
longshank_costa 07-03-09, 21:39 hayirli ugurlu olsun,herkezin sahip cikacagina,güzel islere imzalar atilacagina"da eminim.yasasin artik dernegimiz war:TR12:
yeni kurulan derneğin hayırlı olmasını dilerim
Murat EVİTAN 09-03-09, 23:28 sevgili admin ve moderator arkadaşlar derneğimizle ilgili önümüzdeki sezon yapılacak org ilgili planlarınız varmı varsa bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim
Sevgili Samet.Güzel bir düşünceni paylaşmışsın.Bu konuda seni biraz aydınlatmak istedim.Tabiiki derneğimizin bizlere birçok konuda faydası olacağı hepinizce tahmin ediliyordur.Örneğin sezonda çeşitli organizasyon ve kendi aramızda kurduğumuz takımlarla olsun,bizim yarışmamıza dışarıdan katılacak takımlarla olsun çok daha düzenli organizasyonlara imza atabileceğiz.Dernek olduğumuzdan dolayı yarışma düzenlerken ilğili mercilerden daha kolay ve rahat izin alabileceğiz.Yani işin özü kısaca amatör ve sportif balıkçılık adına sesimizi daha ciddi şekilde duyurabileceğiz.Tabii buda hapinizin katkılarıyla olacak.Zaten yakın zamanda derneğimizle ilğili olarak ne tür çalışmalar yapacağımızı burada sizlerle paylaşacağız.
Cengiz AKAR 10-03-09, 00:16 Dernek lokalimiz ne zaman olacak
üye kayıtları başladımı bunlardan haber bekliyoruz
Böyle bir oluşumda ilklerden olmak isteriz;)
Murat EVİTAN 10-03-09, 00:25 Dernek lokalimiz ne zaman olacak
üye kayıtları başladımı bunlardan haber bekliyoruz
Böyle bir oluşumda ilklerden olmak isteriz;)
Tabiiki bu oluşum gerçekleştiği an buradan duyuru yapılacak zaten.
inşallah abicim sabırsızlıkla önce üye kayıt gününü sonrada org. bekliyorum çünkü bu düzensiz dünyada sazan avı hobisini paylaşmak çok güzel. (saatler yetmiyor)
Evet arkadaslar bu projenin hayata gecebilmesi icin canla basla calisan tüm doga dostlarini cani gönülden kutluyorum...
Yolunuz acik olsun...
Murat EVİTAN 16-03-09, 23:13 Evet arkadaslar bu projenin hayata gecebilmesi icin canla basla calisan tüm doga dostlarini cani gönülden kutluyorum...
Yolunuz acik olsun...Abiciğim siz doğa sever ve modern balık avına gönül verip,bu işi layıkıyla ve bilinçli olarak yapan büyüklerimizinde bizlere göstereceği yol doğrultusunda bizlerde çalışmalarımızı elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun,çalışmalarınızda başarılar dilerim.Bizde Ankara'da OLTACILARDER.adında bir dernek kurduk.İnşallah devamı gelir.Bildiğim kadarıyla 10-12 Dernek oldu.
Murat EVİTAN 19-03-09, 00:14 Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun,çalışmalarınızda başarılar dilerim.Bizde Ankara'da OLTACILARDER.adında bir dernek kurduk.İnşallah devamı gelir.Bildiğim kadarıyla 10-12 Dernek oldu.
Aramıza hoşgeldiniz.Sizlerinde kurmuş olduğunuz dernek hayırlı uğurlu olsun.Burada imza ayarlarınızı da yaparsanız çok sevinirim.
dernek bünyesinde bir clup kurmayıda düşünüyormusunuz acaba
Derneğe ne zaman üye olabiliriz. Üye kaydı başlayınca buradan duyuru yapılack.mı?
Kazim abi yakin zaman da baslayacagiz kismet se su an internet sitesi ile orasiyoruz dernegin kismetse burdan da duyuruda bulunacagiz üyelik icin.
Kazim abi yakin zaman da baslayacagiz kismet se su an internet sitesi ile orasiyoruz dernegin kismetse burdan da duyuruda bulunacagiz üyelik icin.
Mehmet site joomla tabanlı bir site ve forum olarakda kunena forum iyi olabilir. Joomla çok güvenli bir altyapı.
bilent yildirim 03-11-09, 21:25 bu tatlısubalıkavı sitesi kardeş sitemi yav gözüm kayıp devamlı tıklıyorum:yes:
en kısa zamanda bende derneğe üye olacağım sabırsızlıkla bekliyorum.
Bilent, birbirine ters düşmez. Kazım Abi, büyümüzdür ve abimizdir, site de kendisinindir. Bu konuda çok emek harcadığını da biliyoruz. Dernek üyeliği bambaşka bir şeydir. ;)
RASTGELE!
Kasım Tazegüney 03-11-09, 22:09 bildiğim kadarı bu dernek sportif balıkcılıkla ilgilenen arkadaşların bir araya geldiği dernek olacak .oysa ben amatör bir balıkcıyım ve kurallara uyarak tutuğum balığı, avlakta yediğim gibi evde götürürüm.siz benim gibi düşünen ve davranan amatör balıkcılarıda üyeliğe kabul edecekmisiniz yoksa bizleri kabul edecek başka bir dernekmi bulmamız gerekecek.
Kasım Abi, öncelikle açıkça düşünüp yaptıklarını açıkladığın için sana teşekkür ederim. Bu forumun diğer konularında irdelenmiş olarak 'sportif' ve 'amatör' balıkçı arasındaki farka değinilmişti. Oraya baksaydın daha başka yazardın. Ben yine de hatırlatayım - Türkiye'de bir Balıkçı Federasyonu olmadığından hiç kimse 'ben sportif balıkçıyım' diyemez. Demek ki hepimiz Amatör Balıkçıyız. Derneğimiz üyeleri de aynı şekilde olacaktır, çünkü başka seçenek yok!!!
Bu forumda bazı arkadaşlar olarak, yasalar çerçevesinde, kendimize ek sınırlama koymuş bulunmaktayız. Balıkların suya iadesi bunlardan sadece biridir. Tekrar tekrar söylüyorum - herkes yakaladığı limit dahilindeki balığı evine götürebilir. Kıyıda veya nerede isterse yiyebilir. Fakat senin ifaden olayı başka yere çekiyor ' ben amatör balıkçıyım ve balığı yiyorum' demek ne demek Abim??? Bunu söyleme ihtiyacı neden hissettin?
Ayrıca belirtmek isterim ki, bizler kimseyi 'balığı neden yiyorsun?' diye suçlamadık!? Bizlerin naçizane gayreti sularımızda daha çok Sazan olmasıdır. Kimse kimseyi yakaladığın balığı %100 iade edeceksin diye zorlayamaz. Burada da balıkları iade edenler arasında yakaladığı balığı yiyenler çok. Önemli olan kendi yiyebileceği kadarını eve götürmek. Mahaleye dağıtmak için balık götürmeye karşıyız biz. (yine aynı konulara geldik...)
Diğer taraftan senin başka balıkçı dernek üyesi de olduğunu biliyoruz. Başka bir arayışın da olması gerçekten çok ilginç!
RASTGELE!
bilent yildirim 04-11-09, 00:20 sevgili kasım abi:
farklı ortamlarda sıkça birçok konuda fikir telakisinde bulunduk,hoş sohbet ettik,hatta sizin ağırlıklı paylaşım yaptığınız bir sitede geçen yıl bende ağırlıklı paylaşım yapıyordum ki o forumun sahiplerinide yakınen tanıdığım insanlar ve onlar da beni ve birçok arkadaşımızın bu konulardaki fikrini iyi bilirler,ama kendimi tutamadım,tarafsız olarak müdahale etme gereği duydum ki sorunuzda biraz sataşma hissettiğim içindir,ki benim gibi tartışmaya daha önce katılmamış birçok tarafsız kişide, şu anda bunu düşündüğüne,ve bundan rahatsız olduğuna eminim,bu sorunuz çok dik oldu.
bu konular zaten geçen haftalarda bolca tartışıldı,konuyu durup dururken,tekrar açmaya,ortamı germeye ne gerek var.
sizde sizin fikirlerinize uyan derneklere üye olursunuz olur biter.
Kasım Tazegüney 04-11-09, 09:26 Kasım Abi, öncelikle açıkça düşünüp yaptıklarını açıkladığın için sana teşekkür ederim. Bu forumun diğer konularında irdelenmiş olarak 'sportif' ve 'amatör' balıkçı arasındaki farka değinilmişti. Oraya baksaydın daha başka yazardın. Ben yine de hatırlatayım - Türkiye'de bir Balıkçı Federasyonu olmadığından hiç kimse 'ben sportif balıkçıyım' diyemez. Demek ki hepimiz Amatör Balıkçıyız. Derneğimiz üyeleri de aynı şekilde olacaktır, çünkü başka seçenek yok!!!
Bu forumda bazı arkadaşlar olarak, yasalar çerçevesinde, kendimize ek sınırlama koymuş bulunmaktayız. Balıkların suya iadesi bunlardan sadece biridir. Tekrar tekrar söylüyorum - herkes yakaladığı limit dahilindeki balığı evine götürebilir. Kıyıda veya nerede isterse yiyebilir. Fakat senin ifaden olayı başka yere çekiyor ' ben amatör balıkçıyım ve balığı yiyorum' demek ne demek Abim??? Bunu söyleme ihtiyacı neden hissettin?
Ayrıca belirtmek isterim ki, bizler kimseyi 'balığı neden yiyorsun?' diye suçlamadık!? Bizlerin naçizane gayreti sularımızda daha çok Sazan olmasıdır. Kimse kimseyi yakaladığın balığı %100 iade edeceksin diye zorlayamaz. Burada da balıkları iade edenler arasında yakaladığı balığı yiyenler çok. Önemli olan kendi yiyebileceği kadarını eve götürmek. Mahaleye dağıtmak için balık götürmeye karşıyız biz. (yine aynı konulara geldik...)
Diğer taraftan senin başka balıkçı dernek üyesi de olduğunu biliyoruz. Başka bir arayışın da olması gerçekten çok ilginç!
RASTGELE!değerli arkadaşım şunu belirtmeliyimki konuya bakış acınız beni son derece memnun etti.ben int.ortamına takılmadan vede sirkülerde kurallar yokken dahi, küçük balık kesinlikle almaz ve ihtiyaç duyduğman fazlasını yakalamazdım. bana bunlar fazla diye düşündüğümdede bir kısmını suya iade ederdim.sizinde belirttiğiniz gibi hiç bir zaman eşe dosta balık vermek için balık tutmadım vede tutmam.ama birlikte balığa gittiğim arkadaşlarımlada paylaşmasını bilirim.şunu söylüyeyim şu anda hiç bir balıkcı derneğinin kimliğini taşımıyorum ama bu demekdeyilki olmayacak .ben sizinde bildiğiniz bir derneğe başvurumu yaptım inşallahta üye yaparlar.bir derneğe üyesi olduğumda başka bir derneğede üye olma hakkım yokmu neden farklı derneklere üye olupta onlarında sosyal faliyetlerinden faydalanmayayım.çalışmalarını beğendiğim tüm amatör balıkcılık siteleri ve derneklerini takip etmekte imkanlarım elverdiği sürecede onların sosyal faliyetlerine katılma düşüncesindeyim.şöyle düşünelim siz bir ORG.. düzenlediniz ve sadece derenek üyelerimiz katılır dediniz.oysa bende o org.olmayı cok istiyorsam dernek üyesi olmadığım için o faliyetten neden mahrum olayım.Gönlün tüm amatör ve sportif balıkcılık la ilgili dernek ve int sitelerinin ve üyelerinin biribirlerini kırmada incitmeden el ele vererek daha verimli ve başarılı org..lara ve sosyal faliyetlere imza atmaları.hepinize başarılar ve RASGELE. diyorum
Kasım Abi merhabalar,
Hatırlatmak isterim, ülkemizde amatör balıkçılık ortamı hiçte ferah düzeyde değildir. Bu yüzden bir dernek, bir üyesinden bana yardım et kısmını daha çok sever
fikir ver bu ortamı daha çok geliştirelim i düşünür 2 tarafta. zira diğer tüm dernekler kendi işleri olmamasına karşın bir savaş içinde ağcılarla trıvırı ile yasak avlar ile. Doğrumudur ?
Bu yüzden org lara katılmak için değilde ya dernekten bişiler öğrenmek amacı ile yada derneğe manevi bir şeyler vermek için üye olmak gerekli ki ilerde dediğin gibi hep beraber trofeli avlara gidelim diye.
Bizler napıyoruz bireysel fayda sağlamaya çalışıyoruz tutuyoruz bırakıyoruz tutyoruz bırakıyoruz ..... ( Bu arada bırakma güdüsü bende yep vardı, yani milletin ağzında olduğu gibi "artisliğine yapıyor lan bunlar" durum söz konusu değildir. ) Kendi adıma öldürdüğüm bir sazan dahi yok benim.
Sende mesela abi bireysel faaliyet e destek olabilirsin. Tut ve bırak eve boş git abi ne kadar içinden gelmesede ne kadar sen balığı bırakırken etraındaki yabacı balıkçılar sana küfür etsede "lan ........... o balık bırakılırmı" sende bıraktıktan sonra bir sağına dön elini donuna sok nouma gibi birde soluna, inan en büyük keyif orda. (Tabiki şaka yapıyorum keyif almak, yönetemi ve biçimi sana has dır.)
Ama dersenki ben limitler dahilinde yemek için alırım dersen abi sana sölemiyorum ama bizden hiç bir iş çıkmaz bu millet olarak. Taaa ki devlet akıllanıp " Lan avrupada iç su turizimi var devlet de iyi kazanıyor işletenlerde, hemde iş sahası çıkıyor işsize bende şu işe önem vereyimde az da kaçırdığım paraları burdan telafi edeyim" i düşünene kadar.
Allah yardımcımız olsun.
Kasım Tazegüney 04-11-09, 13:31 sevgili kasım abi:
farklı ortamlarda sıkça birçok konuda fikir telakisinde bulunduk,hoş sohbet ettik,hatta sizin ağırlıklı paylaşım yaptığınız bir sitede geçen yıl bende ağırlıklı paylaşım yapıyordum ki o forumun sahiplerinide yakınen tanıdığım insanlar ve onlar da beni ve birçok arkadaşımızın bu konulardaki fikrini iyi bilirler,ama kendimi tutamadım,tarafsız olarak müdahale etme gereği duydum ki sorunuzda biraz sataşma hissettiğim içindir,ki benim gibi tartışmaya daha önce katılmamış birçok tarafsız kişide, şu anda bunu düşündüğüne,ve bundan rahatsız olduğuna eminim,bu sorunuz çok dik oldu.
bu konular zaten geçen haftalarda bolca tartışıldı,konuyu durup dururken,tekrar açmaya,ortamı germeye ne gerek var.
sizde sizin fikirlerinize uyan derneklere üye olursunuz olur biter.bilent bey merhaba :dediğiniz gibi sizi sanalda da olsa tanıyor ve yazılarınızı okuyordum gerek verdiğiniz bilgiler gerekse av ve yorumlarınız taktire şayandı.ama sanırım sizde beni yanlış anladınız.şunu söyleyeyim ben sanalda başka yazıp gercekte başka düşünen ve uygulayan birisi olmadığımda yazdığım yazılar nedense arkadaşla tarafında yanlış yorumlanıyor. bende bundan sonra mümkün olduğu kadar hiç bir sitede yazmamaya gayret edeceğim. sizlere calışmalarınızda başarılar ve avlarınızda bol şanslar diliyorum.inşallah bir organizasyonda karşılaşırızda birbirimizi yakından tanırız.RASGELE.
bilent yildirim 04-11-09, 17:40 bilent bey merhaba :dediğiniz gibi sizi sanalda da olsa tanıyor ve yazılarınızı okuyordum gerek verdiğiniz bilgiler gerekse av ve yorumlarınız taktire şayandı.ama sanırım sizde beni yanlış anladınız.şunu söyleyeyim ben sanalda başka yazıp gercekte başka düşünen ve uygulayan birisi olmadığımda yazdığım yazılar nedense arkadaşla tarafında yanlış yorumlanıyor. bende bundan sonra mümkün olduğu kadar hiç bir sitede yazmamaya gayret edeceğim. sizlere calışmalarınızda başarılar ve avlarınızda bol şanslar diliyorum.inşallah bir organizasyonda karşılaşırızda birbirimizi yakından tanırız.RASGELE.
bu dileğine katılıyorum,inşallah denk gelir sanal ortam yerine yüz yüze konuşuruz,son günlerdeki gergin ortamın üzerine belki tam anlaşılmamış olabilirsizin,buna katılıyorum.
ancak bu ortamın oluşması da zaten başka arkadaşların,burdaki bazı arkadaşların gerçekten fikirlerini yanlış değerlendirip ,yanlış yorum yapmalarından oldu,yanlış bir kanı oluştu.
doğal olarak da bunu dişardan seyreden kişiler de kendi düşüncelerine göre yorum yaptı.ancak öyle bir düşünce ve ortam yok burda.
burda herkes erdinç abinin anlattığı gibi düşünüyor.dışardan nasıl gözüküyor bilmiyorum ancak biz buluşmalarımızda ,iyi bir paylaşım ve zevkli muhabbetler yapıyoruz,çok da iyi bir dostluk var,paylaşım da bir o kadar kaliteli oluyor.
interenet ortamında bunlar oluyor, anlamak için içinde olmak lazım.
Bir de biraz da doğru yöne,kendimizi yönlendirmek,değişmek lazım
Birden fazla derneğe üye olunablir. Ki bunun örnekleri vardır. Maksat katkı ve destek olunca faydalı da olur. Balık alıkoyma meselesini ise Erdinç gayet güzel açıklamışsın , başka bir şey demeye gerek yok bence.
fettah güler 11-11-09, 21:54 arkadaşlar bırakın bu tür geyik muhabetlerini herkezin fikri kendine eğer sportif balıkçılık başlığından balık ymeyi anlam çıkaranlara o başlığı anlatmak bayağı bir zahmet olacak gibi görünüyor . Benim sormak istediğim dernrkle ilgili lokal ve üye kayıt işleri ne durumda haber bekliyorum herkeze rastgele
Kasım Tazegüney 11-11-09, 22:21 arkadaşlar bırakın bu tür geyik muhabetlerini herkezin fikri kendine eğer sportif balıkçılık başlığından balık ymeyi anlam çıkaranlara o başlığı anlatmak bayağı bir zahmet olacak gibi görünüyor . Benim sormak istediğim dernrkle ilgili lokal ve üye kayıt işleri ne durumda haber bekliyorum herkeze rastgele=herkeSe...http://www.carptr.com/forum/images/icons/icon4.gif..........................
Kasım Tazegüney 12-11-09, 10:45 :018::018::018::018:
Kasım Tazegüney 14-11-09, 22:08 avrasya -der üyesi BOLU VEYE BOLUYA YAKIN OTURAN ARKADAŞLAR biliyorsunuz havalar soğudu oltacı arkadaşlar artık çevremizdeki göl ve göletlere avlanmaya ya seyrek gidecek veye hiç gitmiyecektir bu nedenlede çevremizdeki avlaklar usulsuz avlanan ağcılar için fırsat oluşturmaktadır birlikte duyarlı arkadaşlarla el ele vererek avlakları imkanlar dahilinde kontrol edip usulsuz avlanmaları yetkili mercilere bildirelim. bu konuda her zama işbirliğine hazırım.
Cengiz AKAR 15-11-09, 22:06 =herkeSe...http://www.carptr.com/forum/images/icons/icon4.gif..........................
:018::018::018::018:
bu mesajlar ne için anlamadım valla ?
avrasya -der üyesi BOLU VEYE BOLUYA YAKIN OTURAN ARKADAŞLAR biliyorsunuz havalar soğudu oltacı arkadaşlar artık çevremizdeki göl ve göletlere avlanmaya ya seyrek gidecek veye hiç gitmiyecektir bu nedenlede çevremizdeki avlaklar usulsuz avlanan ağcılar için fırsat oluşturmaktadır birlikte duyarlı arkadaşlarla el ele vererek avlakları imkanlar dahilinde kontrol edip usulsuz avlanmaları yetkili mercilere bildirelim. bu konuda her zama işbirliğine hazırım.:chris84:
|