samet
27-01-09, 13:20
arkadaşlar gebzenin ilk takımı samet ve engin34 ve tabiki CaRp_raCeR'ımız vatana millete ve sazan yarışmalarına hayırlı olsun :)
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : CaRp_oRbiT_TeaM samet 27-01-09, 13:20 arkadaşlar gebzenin ilk takımı samet ve engin34 ve tabiki CaRp_raCeR'ımız vatana millete ve sazan yarışmalarına hayırlı olsun :) avcı_55 27-01-09, 23:19 arkadaşlar gebzenin ilk takımı samet ve engin34 vatana millete ve sazan yarışmalarına hayırlı olsun :) Hadi hayırlısı.:023: eozsoyeri 27-01-09, 23:24 Hayırlı olsun :) Cengiz AKAR 27-01-09, 23:58 Hayırlı olsun sokolna 28-01-09, 08:27 Hayırlı olsun carp-istanbul 28-01-09, 11:27 Hayırlı olsun memlekete ve forumumuza. CarpManiac 29-01-09, 12:07 Vatana Millete hayırlı olsun,özellikle Kocaeli'deki yarışmalarda iddalı bir takım olacağınıza eminim. ragıp 29-01-09, 12:35 Hayırlı olsun. samet 29-01-09, 12:41 inşallah arkadaşlar bu bölgeye gelmeyi düşündüğünüz an bana ulaşa bilirsiniz sevgiler; samet.turhan@hotmail.com :0535 523 27 26 Murat SOYTÜRK 29-01-09, 23:08 hayırlı olsun başarılar carp911 29-01-09, 23:41 hayırlı olsun samet inşallah hep beraber güzel orglar yaparız. birde takım katılanlarını ve takım isminisadece türk sazancı takımlarına kaydedersen sevinirim .RASGELE samet 30-01-09, 09:21 tamamdır brt inşallah buralarda veya oralarda birlikte trofe keyfine varırız. farcho 26-02-09, 02:25 benden sonrakı en ii takımsınız brad :) bunu bılıosunuz dımı ... ama hadı hayırlı olsun bakalım takımın bu sene aynı avlak bolgesınde kapısmak uzere.... Simam 26-02-09, 09:00 Samet takımın hayırlı olsun.Yakışır sana.Başarılı avlar.Rekabet kızışıyor:D.Güzel.Bunun sonucunda Gebzedeki Modern balıkçılık felsefesi kazanacak.Hepinize bol şans.Rastegele!! Simam 26-02-09, 09:03 benden sonrakı en ii takımsınız brad :) bunu bılıosunuz dımı ... ama hadı hayırlı olsun bakalım takımın bu sene aynı avlak bolgesınde kapısmak uzere.... Beni dikkate almıyor musun seen?????:D.Farcho beni dikkatle izle. Senin bilmediğin rakipler de var Gebze de:D.Hadi hayırlısı. samet 26-02-09, 14:38 farcho'da tık yok ba arty onun işi zor bu sene bakalım görcez derneğide kurduk bakalım org da ne yapcak :) merakla bekliyorum sezonu farcho 26-02-09, 23:47 simam samet sız konusmaya devam ederken ben sezon ıcın hazırlıklarımı yapıorum...yeni boililer yeni metodlar gelısdırıyorum...haaa samet arty tık yok bende bende tık olan yakalanır sızın gıbı ole kıyıda kacdı yan yattı camura battı vs gıbı seylerle sazan avlanılmaz bende tık olan kepceye gırer... cok konusmayım sonra gucunuze gıtmesın... sezonu sımam acdı bu sene 7 kıloyla bu sezon herzmankı gıbı bende :))) carp911 27-02-09, 11:00 simam samet sız konusmaya devam ederken ben sezon ıcın hazırlıklarımı yapıorum...yeni boililer yeni metodlar gelısdırıyorum...haaa samet arty tık yok bende bende tık olan yakalanır sızın gıbı ole kıyıda kacdı yan yattı camura battı vs gıbı seylerle sazan avlanılmaz bende tık olan kepceye gırer... cok konusmayım sonra gucunuze gıtmesın... sezonu sımam acdı bu sene 7 kıloyla bu sezon herzmankı gıbı bende :))) artyler gelin kızıştıram arayı , forumda düzgün foto video su çekilmiş en büyük sazanı arasında kim yayınlarsa 01,08,2009 a kadar burada ahali arasında sözz 10 kg ground bait ve 10 kg fresh boili hadi hayırlı olsun bakalım . :D:D:D:D hadi uyuyabilene aşk olsun ne kadar kötüyüm demiiii:laughing7::laughing7::laughing7: sokolna 27-02-09, 12:06 Mehmet kötü yaptın inşallah biri birine girmezler hehehhehe ortalık dahada kızışacak samet 27-02-09, 14:14 hehehe günay yok ba brtmi birbirimize girilecek bişey yok bazı arkadaşlar 2009 yılında suya olta indiremedi daha da o yüzden her hal menapoza girdi :) hehehe ,yarışa gelince herkesin bilgisi aşağı yukarı aynı geri kalanı azimle çalışma vede birazcık şans diyelim 2009 sezonunu sabırsızlıkla bekleyelim saygılarla :) samet 27-02-09, 14:16 mehmet artym 10 kg ground bait ve 10 kg fresh boili ye gerek yok sen bana bi kahve ısmarlacan de senin güler yüzün için en büyük trofeyi tutam ayıpsın sevgiler. Simam 28-02-09, 21:48 Farcho ve Samet ben diyorum ki 2009 Gebze kış rekoru bende:D.Bu rekoru geçmeye 15 gününüz kaldı.Geçtiniz geçtiniz, 15 marttan sonra avlanma yasağı geliyor.Rekoru kırsanızda yaz rekoruna kayıt olunacak.Bu sezonda kışa kadar ne rekorlar kırıla.:D Neyse amacımız muhabbet olsun.!!!!!!!!!! Bizi Gebze de bir çok arkadaşımız bilir.Rekabetimiz sanal ortamda kalır.Her üçümüz de gerçek başarıların dayanışmadan geldiğinin bilincindeyiz ve uygulamasındayız.Gerek Farcho ile gerekse Samet ile yardımlaşmanın hat safhada olduğu kamplarımız olmuştur...Farchooo ,boili bombardımanına ben de başladım.Sana destek olsun diye.Bakalım ne olacak.Hepmize rastgele.Saygılar!!!!!!!! farcho 28-02-09, 22:30 helal simam hocam boılı bombardımana devam .... destegın ıcın tesekurler samet artym bak sımam hocayı goruyon bana destek olsun dıe bombardımanlıyor sen gıbı yemlmek ıcın boılı atmıyor....saka bı yana bu sene boılıyle ii verım alıcaz ıns. kıs boyunca boılıyle besledık kuzucukları..sezonda verımını ıns. alırız... farcho 28-02-09, 22:32 artyler gelin kızıştıram arayı , forumda düzgün foto video su çekilmiş en büyük sazanı arasında kim yayınlarsa 01,08,2009 a kadar burada ahali arasında sözz 10 kg ground bait ve 10 kg fresh boili hadi hayırlı olsun bakalım . :D:D:D:D hadi uyuyabilene aşk olsun ne kadar kötüyüm demiiii:laughing7::laughing7::laughing7: kızısdır agam ortalıgı sen....bız 3e bolerız boılılerı tozları bızde sorun yok nema problema :D NCavuS 28-02-09, 22:36 He şöyle yafff :) bi ara endişeye kapılmıştık Team Gebze :D Rekabet ! dozajında iyidir, bizler Sazancılık olayını istediğimiz kadar aşırı/abartılı bir şekilde icra etsekte, nihayetinde bu bir hobi ! Ara sıra bunu hatırlamakta fayda var ;) samet 01-03-09, 00:32 nihat bratmi bizler kankayız asla ve asla aramızda rekabet olmaz çünkü gebze/KOCAELİ bölgesinde kendini ispatlamış ve önümüzdeki senelerdede ismini yazdıracak bir ekibiz ben sadece farcho artymi birazcık uyandırmak için laf atttım malum bu ara çok yoğun bir iş temposunda idi sazana vakıt ayıramıyodu şimdi keflendim işte sevgiler:) farcho 01-03-09, 02:59 samet arty....sen keyflenmeye devam et bu hafta ici operasyona baslıyorum...4 gun azar azar aynı noktayı yemleyıp... 5. gunun gecesınde ordayım... 6. gun trofe olmasada alıyorum kuzuyu...:D cok fena iştahım kabardı... walla 3 haftadır gıdemıom kafayı yedım ... hergun malzemelerı opüp koklamakdan bıkdım... te bu aksam gene kamıs cantasını alıcam koynuma...allahtan ewli deılım yoksa karı koyacak kapının önüne.... farcho 01-03-09, 03:00 lennn... ne fantazi yapdım gene...gece gece...aman sazanlar duymasın sapık dıe gelmezler walla..... samet 01-03-09, 20:55 artym elini biraz çabuk tut bence biz bu gün aldık 7.500gr sazanı inşallah bu hafta içi senden 10+ sazanları bekliyorum yüzümüzü kara çıkarma yapıştır artym carp911 01-03-09, 22:16 samet arty....sen keyflenmeye devam et bu hafta ici operasyona baslıyorum...4 gun azar azar aynı noktayı yemleyıp... 5. gunun gecesınde ordayım... 6. gun trofe olmasada alıyorum kuzuyu...:D cok fena iştahım kabardı... walla 3 haftadır gıdemıom kafayı yedım ... hergun malzemelerı opüp koklamakdan bıkdım... te bu aksam gene kamıs cantasını alıcam koynuma...allahtan ewli deılım yoksa karı koyacak kapının önüne.... aranızdaki dostluk hiç koplasın, ama fahri sen fen bilenmişsin brat bu hafta beliyoz trofeyi senden . farcho 02-03-09, 01:44 samet arty bılıyorum 7.500grlık bugunluk balıgınızı tebrık edıyorum senı mehmet abı walla bende beklıyorum bu hafta trofeyı bakalım carpfone hattından msj geldı :D boilimi yedım senı beklıyorum farcho dıe... bakalım persembe gunu gorecez bu msjı ceken sazanı..... Simam 02-03-09, 17:02 Hadi bakalım Farcho ,rastgelsin!!!!!:)!Sen ki 20+ lık sazan trofelere ve 10+ turnalara imza atmış kişi olarak yeni stratejilerinle de kendi rekorunu aşmanı diliyorum.Bu tarz trofeleri yakalamış ve yakalayabilecek kapasitede kişi olarak Gebze de seni görüyorum ve senden öğreneceğimiz çok bilgi var.Her nekadar zaman zaman şaka niyetine atışmalar olsa da Gebze de senin yerin bellidir ve ispatlıdır.Sen Gebze de rakibsiz sin.Birçok kişi bunun farkında.Yeni günübirlik avında bol şans!!!!!!!!!!!!!Saygılar!!!!!!!!! farcho 08-03-09, 00:39 ewet gunu bırlık avımı yapdım fakat bekledıgım olmadı 1 cok sebebı vardı...1 sebep kendımı hazırlamıs oldugum ve yemledıgımyerde baska arkadaslar avlanıodu 2.sebep baraj asırı kalabalıkdı...3 sebep av gunu olmamasına ragmen herkes sılah atısı yapıordu 4 sebep hava soguk ve yagmurluydu. sonuc olarak av gunum avsız gecdı.. ama guzeldı o ortamda bulunmakda bana yettı.... , buarada simam hocam soledıklerın ıcın cok tesekurler aramızda tartısma olsada ufak tartısmalardır.... samet 08-03-09, 16:06 üzülme artym bidaki sefere kısmetse:) ben önümüzdeki hafta biliyosunki sazan avı son, baya iyi değerlendirmek istiyorum özelikle hafta sonu kampı düşünüyorum hafta içindende bir kaç yoklamam olacak hadi hayırlısı :) farcho 08-03-09, 23:16 hadi hayırlısı... kardesim... beklıyorum trofelerı... |