Foruma cep telefonu veya PDA ile bağlananlar için kolaylık sağlaması amacıyla farklı bir arabirim aktif edilmiştir. Grafiksel nesneler kaldırılıp renkler de minimum bantwidth harcayacak şekilde düzenlenmiştir. Bu sayede sayfalar normal arabirime oranla daha rahat açılabilecektir.
Sayfanın en altında sol tarafta göreceğiniz üzere BlackInferno yazan kısımdaki menüyü açıp GSM seçerseniz bu arabirim aktif olacaktır..
Kolaygelsin..
he şöle yafff :D ne zamandır diyodum Erdinç'e özelikle son değişiklikten sonra genelde 'sayfa fazla büyük' uyarısından gına gelmişti.. Mobil olmak çok önemli biz Modern Sazancılar açısından ellerine sağlık İbo ;)
sevgili ibo bunun için çok teşekkür ederiz sana şu elektronik çılgınlığı yaşadımız bu çağıda inşallah ilk bunu aktif eden forumlardan biriyizdir.
İbo eline sağlık! Çok iyi oldu!
Umarım herkesce ve rahat rahat kullanılabilir!
Mobil takılırken RASTGELSİN! ;)
üzerinde çalışmaya devam ediyorum. Şimdilik renk ve grafik kısmı üzerinde değişiklikler yaparak daha uyumlu ve rahat hale getirmeye çalıştım. Tablo boyutları genel ölçüler üzerinde de değişiklikler yaparak daha ufak hale getirmeye çalışıyorum. Genel veritabanında GSM veya PDA uyumlu kodlama bulunmadığından dolayı biraz zaman alıyor..
gercekden mukemmel olacak :d