Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : acemi balıkçı

fettah güler
01-01-09, 00:03
bütün carptr üyelerinin yeni yılını kutlar ve bol bereketli sazan avları dilerim

carp911
03-01-09, 17:42
fettah abii iyi dileklerin için teşekkür ler,bu arada aramıza da hoş geldin.

Murat SOYTÜRK
03-01-09, 23:25
bütün carptr üyelerinin yeni yılını kutlar ve bol bereketli sazan avları dilerim

sizinde yeni yılınız kutlu olsun aramıza hoş geldiniz:023:

fettah güler
13-01-09, 20:29
arkadaşlar bana iyi ve kaliteli bir misina tavsiye edin:038:=)

fettah güler
17-03-09, 23:11
arkadaşlar merhaba bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın acaba modern sazancılık balık bulucu cihazlarla mı oluyor eğer öyleyse ben bu işten vazgeçiyorum cünkü aramızda hertürlü kuraldan bahsedip başka sitelerde balık bulucu fyatı ve özellikleri araştırıyorlar ben nerden öğrendim diye sorarsanıs acemiliğimden dolayı devamlı olarak sitelerde malzeme ve avlak araştırırken denk geldi saygılar

CarpManiac
17-03-09, 23:27
arkadaşlar merhaba bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın acaba modern sazancılık balık bulucu cihazlarla mı oluyor eğer öyleyse ben bu işten vazgeçiyorum cünkü aramızda hertürlü kuraldan bahsedip başka sitelerde balık bulucu fyatı ve özellikleri araştırıyorlar ben nerden öğrendim diye sorarsanıs acemiliğimden dolayı devamlı olarak sitelerde malzeme ve avlak araştırırken denk geldi saygılarBalık bulucu balık yakalamaz, o yüzden frekans dışında balıkçılıkta kullanımında herhangi bir yasaklama yoktur.İster kullanırsın ister kullanmazsın.Modern sazan avında sonar da kullanılmak zorunda diye bir kaide yok.:)Balık bulucuyu hangi amaçla kullanacağın önemlidir balıkları katletmek için mi yoksa sportif amaçla yakalayıp suya iade etmek için mi?Bir de kim ne sitesinde araştırıyor anlamış ta değilim dediklerinden Fettah abi.

fettah güler
19-03-09, 22:23
ilhan ben zaten yasaklamadan bahsetmemiştim vurgulamak istediğim etik'ti kusura bakmayın ben teknoloji cahili olduğum için kullanmasını beceremiyorum ve o yüzden bana ters geliyo olabilir tabiki siz ustalar daha iyi bilirsiniz .Araştırma konusuna gelince dediğim gibi ben öğrenmek amacı ile her türlü balıkçı sitesine göz atıyorum orada gördüm bu sitedeki arkadaşlardan bikaçını eğer ben yanlış biliyorsam yine özür diliyorum ve acemiliğime bağışlayın

ALİ VATANSEVER
06-06-09, 11:34
Arkadaşlar bende balik bulucuyu sevmiyorum neden derseniz sürprizleri seven insanim ben kara avina da gidiyorum ama köpek kullanmiyorum nedenine gelince birşeyler yapmak istersen bence sadece kendi çabalarinla olmali yanliş anlaşilmasin ne sonara karşiyim ne de köpeğe ,teknolojiyi severim ama kirsalda cep tel başka birşey kullanmak istemiyorum tabi bu da benim tercihim .....

carp911
06-06-09, 23:32
Arkadaşlar bende balik bulucuyu sevmiyorum neden derseniz sürprizleri seven insanim ben kara avina da gidiyorum ama köpek kullanmiyorum nedenine gelince birşeyler yapmak istersen bence sadece kendi çabalarinla olmali yanliş anlaşilmasin ne sonara karşiyim ne de köpeğe ,teknolojiyi severim ama kirsalda cep tel başka birşey kullanmak istemiyorum tabi bu da benim tercihim .....

Tabiki sizin kisi daha zor ve güzel bir hareket bu şartlarda balık tutabiliyorsan ne güzel,ama teknoloji bir şekilde giriyor içimize.

farcho
07-06-09, 00:15
hele bıde yenı bılmedın avlakdaysan nerden ii balık cıkar su koymu su kanal mı yada sole dıyelım iii bıyer oldunu dusunuyosun.. ama dibi nasıl cogu avcı marker olta kullanmaz...ben 2 3 gecelık kamp yapacaksan sonar kullanmalıyım...suan kullanmasamda en yakın zamanda alıcam teknolıjıyı kullanmalıyız bence.....

NCavuS
07-06-09, 12:07
Klasik bir geyik esasında bu :D yani sonar'ı almadan önce bende öyle düşünüyordum zaman zaman amma ve lakin sonar'ı aldıktan sonra, koca bir tokat yemiş gibi olduğum yıllarca olta attığım avlakların zemin yapısını görünce. Çünkü çok ciddi bir zaman kaybı sözkonusu boşu boşuna defalrca ve günlerce beklemişiz saçma sapan yerlerde veya yanlış metodlar ile beklemişiz balığı..

Cengiz AKAR
07-06-09, 20:31
Klasik bir geyik esasında bu :D yani sonar'ı almadan önce bende öyle düşünüyordum zaman zaman amma ve lakin sonar'ı aldıktan sonra, koca bir tokat yemiş gibi olduğum yıllarca olta attığım avlakların zemin yapısını görünce. Çünkü çok ciddi bir zaman kaybı sözkonusu boşu boşuna defalrca ve günlerce beklemişiz saçma sapan yerlerde veya yanlış metodlar ile beklemişiz balığı..
aynen aynen:D:D

nuri66
10-06-09, 10:09
bence amaç balıkların tamamını tutmak olmamalı ,amaç avlanmak olsada spor olarak,
piknik olarak ve aynı zamanda doga ile buluşmak adına bu işe bakmak gerektiğini düşünüyorum.herşey dogal olmalı.

NCavuS
10-06-09, 18:21
bence amaç balıkların tamamını tutmak olmamalı ,amaç avlanmak olsada spor olarak,
piknik olarak ve aynı zamanda doga ile buluşmak adına bu işe bakmak gerektiğini düşünüyorum.herşey dogal olmalı.

Saygı duyarım :) amma ve lakin kimse hepsini tutmaktan bahsetmiyo. Affınıza sığınarak esprili bir cevap vermek isterim inanın "sonar" balık tutmasını bilmiyo :D öyleki altı aydır sonarım var ama daha siftah yok :D

samet
11-06-09, 01:07
heheheheheh alemsin bate :) kırıldım baya:)

sokolna
11-06-09, 08:20
Saygı duyarım :) amma ve lakin kimse hepsini tutmaktan bahsetmiyo. Affınıza sığınarak esprili bir cevap vermek isterim inanın "sonar" balık tutmasını bilmiyo :D öyleki altı aydır sonarım var ama daha siftah yok :D
Nihat kendi kendine tutan modelinden alsaydın :D alem adam sın sabah sabah hiç gülesim yoktu:D