Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Arkadaşlar ıyı bır uydu kanalı tavsıye edıcem.
Hotbırt a Bır İtalyan kanalı var ve seyretmeye değer bır kanal.
Karışık avlar vermekte ama sazan avı ve ışe yarayacak bılgıler yayınlamakta.Bılmeyen arkadaşların haberı olsun!
Kanal adı:PASSIONE PESCA......
Saygılarımla......;)
Passione Pesca olarak göremezsiniz. Kanal listesinde XL TV olarak geçiyor.
sazanlar ıcınde mı xxl tv var
http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1126121770/bctid1733163249
Benden de sıcak videolar.
RASTGELE!
YenerÇELEBİ 29-11-08, 20:26 Hotbırt a Bır İtalyan kanalı var ve seyretmeye değer bır kanal.
Karışık avlar vermekte ama sazan avı ve ışe yarayacak bılgıler yayınlamakta.Bılmeyen arkadaşların haberı olsun!
Kanal adı:PASSIONE PESCA......
Saygılarımla......;)
kanalı şimdi açtım tamda güzel bir av varmış teşekkürler
deliormanli 29-11-08, 21:37 http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1126121770/bctid1733163249
RASTGELE!
harika video teşekkürler
asparuh7669 30-11-08, 14:43 ewet güzel kanal ama programlar çok tekrar ediliyor korkarım yakında kapatırlar yani şifreye geçer bir zamanlar chasse peche kanalı gibi o da baştan şifresiz yayın yapıyordu sonra kapandı.umarım bu kanal kapanmaz,neyse frekansını bilmeyenler için yazıyorum 12303 v 27500 13" hot bird uydusu.
asparuh7669 30-11-08, 14:47 Passione Pesca olarak göremezsiniz. Kanal listesinde XL TV olarak geçiyor.
sana katılmıyorum kanal ismi aynen gözüküyor burda da uydu frekans listesi http://www.flysat.com/hotbird.php 80 nci transporder.
Bana ister katıl ister katılmada, kumandayı eline alıp baktığında nextstar, seul, gold master uydu alıcılarında bu kanalın adı XL TV olarak geçiyor listede. Kanalı açtığında altda gerçek ismi yazıyor.
Murat EVİTAN 30-11-08, 23:03 Erdiç gerçekten güzel videolar.Ellerine sağlık.
Passione Pesca olarak göremezsiniz. Kanal listesinde XL TV olarak geçiyor.
Bende XL olarak görünmüyor Kerem.Herhalde makınadan makınaya değışıyor bu kanal adları?;)
http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1126121770/bctid1733163249
RASTGELE!
Güzel bır vıdeo Erdınç abı.
O saçan uzunluğunu farkettınmı 1 buçuk metre nerdese?:eek:
kanalı şimdi açtım tamda güzel bir av varmış teşekkürler
Tekrar çok verılıyor ama yınede güzel bır kanal.
Ben teşekür ederım.;)
Erdinç eline emeğine sağlık gerçektende güzel bir video.
Güzel bır vıdeo Erdınç abı.
O saçan uzunluğunu farkettınmı 1 buçuk metre nerdese?:eek:
Evet Orhan. Bu kösteğe 'Zig-rig' deniliyor. Biliyorsundur belki. Yüzen yem kullanılır.
RASTGELE!
Elinize sağlık güzel videolar tesekürler..
Evet Orhan. Bu kösteğe 'Zig-rig' deniliyor. Biliyorsundur belki. Yüzen yem kullanılır.
RASTGELE!
Ufak ığne,ufak kurşun,maç sopayla kıyıda ıyı ış yapar bu zig-rig?
Hiç bukadar uzun kullanmadım saçağı Erdınç abı.
Denemek lazım......;)
maceratorr 02-12-08, 11:56 bu kanalı izlerken evde bıkkınlık veriyorum :)
evet güzel avlar yapıyorlar ama kanalın asıl amacı olta malzemelerinin reklamını yapmak.
Ufak ığne,ufak kurşun,maç sopayla kıyıda ıyı ış yapar bu zig-rig?
Hiç bukadar uzun kullanmadım saçağı Erdınç abı.
Denemek lazım......;)
Orhan ben birkaç kez denedim, fakat balık alamadım. Çeşitli kaynaklara göre en çok verimli olduğu durum çok sıcak havada Sazan efendi yüzeye çıkıp güneşlenmeye başladığındadır. Bu işimiz, biliyorsunuz denemeden ibaret - denemelere devam! ;)
RASTGELE!
Orhan ben birkaç kez denedim, fakat balık alamadım. Çeşitli kaynaklara göre en çok verimli olduğu durum çok sıcak havada Sazan efendi yüzeye çıkıp güneşlenmeye başladığındadır. Bu işimiz, biliyorsunuz denemeden ibaret - denemelere devam! ;)
RASTGELE!
Doğrudur Erdınç abı.
Bu sıstemı ben,ılk zamannlar da denıyıcem.
Sazan efendının kıyıya yakın gezdığınde.
Bakalım dedığın gıbı,denemeye devam.;)
:PDT_daz: :PDT_daz: :PDT_daz:
Arkadaşlar ben internetten frekans girdim beş-altı kanal buldu bunlar da çek ve slovak kanalları.Bana tam olarak frekans verebilecek babaiğit varmı aceba?Detaylı bilgi lütfen.Bıktım dizi mizi seyretmeye.Yardım lütfennnn.Sazan aşkına.
İlo ! sür şu Dvd'leri karaköy piyasasına talep çok :D
asparuh7669 19-12-08, 02:06 Arkadaşlar ben internetten frekans girdim beş-altı kanal buldu bunlar da çek ve slovak kanalları.Bana tam olarak frekans verebilecek babaiğit varmı aceba?Detaylı bilgi lütfen.Bıktım dizi mizi seyretmeye.Yardım lütfennnn.Sazan aşkına.
13* hot bird 12303 v 27500 3/4 bu frekans rtv slovenija paketine aittir ve kanalın ismi passione pesca italyanca.
13* hot bird 12303 v 27500 3/4 bu frekans rtv slovenija paketine aittir ve kanalın ismi passione pesca italyanca.
Sağol Beysim akşama denicem.Çok teşekürler.
Saygılar
CarpManiac 21-12-08, 03:22 İlo ! sür şu Dvd'leri karaköy piyasasına talep çok :Dtürkçe altyazısını veya türkçe düblajını yap sürelim.:p
türkçe altyazısını veya türkçe düblajını yap sürelim.:p
İlhan sürün vallah,satış rekorları kırarsınız.:p
Bırazda reklam gelsın manıle...:PDT_bud:kım tutar sızı ondan sonra...
Kanalın doğru isminin çıkmasını istiyorsanız kanal frekansını silin ve tekrar girin.Bu sefer doğru isimle listeye gelecektir.Hiç yoktan ,olması daha iyi bir kanaldır.Ağırlık deniz balıkavını gösteriyor.Şöyle okkalı sazan avcılığına hiç rastalamadım.
Kanalın doğru isminin çıkmasını istiyorsanız kanal frekansını silin ve tekrar girin.Bu sefer doğru isimle listeye gelecektir.Hiç yoktan ,olaması daha iyi bir kanal.Ağırlık deniz balıkavını gösteriyor.Şöyle okkalı sazan avcılığına hiç rastalamadım.
Ayrıntı için teşekürler
Çok güzel sazan avları çıkıyordu ama yakın bir zamanda bende şifreye girdi acaba sizilerindemi öyle şirelimi şu anda bu kanal.?
Bende de açılmıyor artık. imkanı olan varsa Hotbird den vaz geçip Thor uydusuna çevirsinler çanaklarını çok sayıda balık kanalı ve diğer şifreli kanallarında şifresiz olarak yayınlandığını söyleyebilirim.
Passione pesca hala açık.eski frekansta yayın yok.Herhalde o frekansa başka şifreli kanal geldi ve adı Passione peska olarak gözüküyor güncellenmemiş receverınızda.Sonuç olarak Hotbirt uydusu tekrar tarattırın,yeni bir frekanstan Passione Peska gelecek.Şifresizdir . iyi seyirler.Yapı teknikçi olarak uydu dünyasını severim.;)
Kerem bu thor uydusnu merak ettim.Bir zamanlar Thor vardı bende.Çanaklardan bir tanesini çevirebilirim ona.Bi bakmam lazım.paylaşım için sağol
Evet Kerem ben de merak ettim, benim uydulara da beraber bakalım bir ara.
Bende de açılmıyor artık. imkanı olan varsa Hotbird den vaz geçip Thor uydusuna çevirsinler çanaklarını çok sayıda balık kanalı ve diğer şifreli kanallarında şifresiz olarak yayınlandığını söyleyebilirim.
Kerem,bu bahsettiğin Thordaki(1derece batı) balık kanalları hangisi.Şu an 110cm lik çanağı çevirdim Thora ama açık bir balık kanala rastlayamadım.
UYDU:Thor 3/5 1° Batı
11747 ve 11785 H 28000
NAGRA 2 Fishing & Hunting TV
Teşekürler Kerem! Fishing&Hunting tv güzel bi kanala benziyor.Yeni buldum.Saygılar!
Thordaki bu güzel kanal-Fishng&Hunting tv bugün'den itibaren şifreye mi geçti ne.Signal var yayın şifreli gözüküyor.Seyreden var mı?
Arkadaşlar Thor uydusundaki balıkçı kanalı PV TV frekans değiştirmiştir.Yeni frekansı:
11900 Horizontal 28000.
muammer_sever 03-12-10, 00:47 beyler 39 derece hellasat tamamen çözülüyo bulsat paketi next 2000 fta cıs cx usb li serileri hepsi çözüyo
muammer_sever 16-03-11, 23:58 iyi akşamlar beyler planeta tv 23.5 derceden şifresiz yayına başladı frekansı 12052 sembolü 27500 v düşey nbt diye bir kanal bu frekansta belirli zamamlarda av ve balıkçılık yayın yapıyo
Passione pesca yeni frekans 11.662 dikey 27500.
Hangi uydu bu 23.5 derece Doğu Batı ?
muammer_sever 30-03-11, 01:26 iyi akşamlar ustalar ispamyolların bir tv kanalı var tekila paketinde yayını ceza petche av ve balık adamlar bu işin çok büyük ustası eskiden 30 batı hispasat uydusundan yayın yapıyolardı ve bu kanallar çözülüyodu şifreleme sistemini degiştirdiler nagra 3 e geçtiler ve 19 astradan yayına başladılar şu anda bu kanallar çözülmüyo hotbirdde ki fransız kanalı sıfır kalır bunun yanında frasızlar çifliklerde gösteri yapıyo bunlar gerçek barajlarda ve nehirlerde kesinliklen hile yok adamlarda bu işin gerçek ustaları malzemeleri de çok iyi
zaten chase paece kanalında pek balık avı yoktu olanda alabalık avları genelde gösterilen sık sık törenle borozanlar eşliğinde tilki, geyik avları.:) bende o yaptıkları tilki avlarına ifrit oluyordum..
|