Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Elekronik alarmlar

carp911
23-10-08, 21:31
Esasında Erdincin daha bilgili olduğu bir konu ama yotumlarını bekleriz bizde ondan.

Ziller vardı ve halya da var ve bir çoğumuz da kullanıyoruz,ama göl kenarı yada balık muhabbeti açılınca ya bi balık vurmuş gece sabah misina yoktu makarada vs vs gidiyor tabii bizim kullandığımız ziller yorgun ve uykusuz olduğumuz zamanlarda anlık ses verdiği için o gibi durumlarda duymayız ve balık gider.
Butür olaylara karşılık yine teknoloji yardıma koştu ve elektronik alarmlar üretildi ve geliştirildi bunlar farklı sehpalar yada ayaklar kullanılarak üzerine monte etmek süretiyle kullanılabilen aletlerdir.

carp911
23-10-08, 21:38
BU alarmlar bizim gece daha rahat uyumamızı sağılıyor hem de oltalarımızı çalınmaya karşı koruyan modelleri ile daha güvenli balıkçılık yapmamızada olanak sağılıyor.
Sadece bu değil hasasiyet ayarı ile daha balığın ilk yakalanma anını bize bildiriyor, önceki sistemde biliyorsunuz balık tutulacak misinayı gerecek ancak zili duyarız ve bu balık buyuk bir parçaysa ve dikkatsizseniz ancak misina kopup zil yere düştüğü zaman duyarsınız ve yine başlar hayıflanmalar.

Cengiz AKAR
23-10-08, 22:38
Mehmet bencede bu alarmlar bizim için çok büyük kolaylık oldu
teknolojinin gözünü seveyim :D

deliormanli
24-10-08, 17:44
Bende pod ve alarm sipariş ettim 10 güne kadar gelir bakalım takım tamamlanınca nasıl olucak

scuba61
03-11-08, 16:27
Efendim emekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz

levent
14-11-08, 22:02
Bende pod ve alarm sipariş ettim 10 güne kadar gelir bakalım takım tamamlanınca nasıl olucak

Altınay bey malzemeleriniz geldimi?Getirttiğiniz ekipmanların Marka ve modellerini öğrenebilirmiyim.Bende sazan ekipmanı almak için arayış içindeyim.Eğer malzemeleriniz geldiyse, aynı yolla düşündüğüm ekipmanları getirtebilme imkanı olabilir diye düşünüyorum.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Saygılar...

deliormanli
14-11-08, 22:09
Altınay bey malzemeleriniz geldimi?Getirttiğiniz ekipmanların Marka ve modellerini öğrenebilirmiyim.Bende sazan ekipmanı almak için arayış içindeyim.Eğer malzemeleriniz geldiyse, aynı yolla düşündüğüm ekipmanları getirtebilme imkanı olabilir diye düşünüyorum.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Saygılar...

ingiltereden ( ebay ) firmasından aldım çokta uygun geldi internetten ulaşabilirsin

carp911
14-11-08, 22:32
ingiltereden ( ebay ) firmasından aldım çokta uygun geldi internetten ulaşabilirsin

ee altınay abi artık bi kış orgu yaparız şu malzemeleri bi görelim ne dersin bide ıslamadan kullanmamak lazım :D

deliormanli
15-11-08, 20:23
ee altınay abi artık bi kış orgu yaparız şu malzemeleri bi görelim ne dersin bide ıslamadan kullanmamak lazım :D

mehmet aldım almasınada içime hiç sinmedi diyebilirim bakıcaz ne olucak

NCavuS
15-11-08, 21:57

Nasıl sinmedi yahu :) neler aldın ? neyi veya neresi sinmedi içine ? sakıncası yoksa bi paylaş bakalım ortak olalım derdine bellimi olur derman çıkar belki :D

FoxCarp
15-11-08, 23:12

Ben de merak ettim ne içine sinmedi? Üründe sorun mu var, yoksa fonksiyonel bir sorun mu?
RASTGELE!

ragıp
16-11-08, 00:27
Altınay bey paylaşımlarınızı bekliyoruz efendim.

Saygılar

deliormanli
16-11-08, 18:30
Ben de merak ettim ne içine sinmedi? Üründe sorun mu var, yoksa fonksiyonel bir sorun mu?
RASTGELE!

abicim birşeyi görmeden almican resimde görülen sanki daha stabil bir pot 'tu gelince hoşuma gitmedi hafif kalıyor ve balık vurduğunda devrilicek gibi geliyor bana ben daha sağlam yere basan bişey istiyordum aldığım pot mıtchell marka ama alarmlarda gelmedi daha bakalım onlar nasıl olucak

dispari
25-11-08, 09:37
abicim birşeyi görmeden almican resimde görülen sanki daha stabil bir pot 'tu gelince hoşuma gitmedi hafif kalıyor ve balık vurduğunda devrilicek gibi geliyor bana ben daha sağlam yere basan bişey istiyordum aldığım pot mıtchell marka ama alarmlarda gelmedi daha bakalım onlar nasıl olucak
Altınay abi bildiğim kadarı ile iade yapabiliyorsun aldığın ürünleri benim bacanak iade yapmışdı.

deliormanli
25-11-08, 09:52
Altınay abi bildiğim kadarı ile iade yapabiliyorsun aldığın ürünleri benim bacanak iade yapmışdı.

ben bir aracı vasıtasıyla aldım bu malzemeleri ayıp olur herşey para değil adam işini gücünü bırakıp ingilterede malzeme aradı

deliormanli
25-11-08, 10:16
RASTGELE!

büyük bir problem yok aslında benim kamışlarım lınnefe sorf 420 ben uçlarını değiştirdim pod küçük geldi o yüzden memnun değilim yoksa pod'da bişey yok

asparuh7669
25-11-08, 11:16
selam,aldığın nasıl bir pod ki hafiv kalır demişsin.3 ayaklı mı? 4 ayaklı mı?
balık vurunca devrilmez ki avansı saldın mı bir problem olmaz.

deliormanli
25-11-08, 20:32
selam,aldığın nasıl bir pod ki hafiv kalır demişsin.3 ayaklı mı? 4 ayaklı mı?
balık vurunca devrilmez ki avansı saldın mı bir problem olmaz.

4 ayaklı fakat profili çok hafif

ragıp
25-11-08, 20:55
4 ayaklı fakat profili çok hafif

Seni çok iyi anlayabiliyorum Altınay abi.Yalnız bütün podlar hafiftir.En ağır podu
getirseler 5 kiloyu geçmez.Nerde ise hepsi alüminyumdan üretilmiştir.Herkez de
hafif olmasını tercih eder.Sana balık geldiği zaman düşecekmiş gibi gelmesi hafif
oluşundan kaynaklanıyor bence.Eğer ki toprağa sağlam bir şekilde stabile edersen bu konu ortadan kalkacak diye düşünüyorum.Ama senin kamışlar da az baba değilmiş be abi.

carp911
23-05-09, 20:05
Bu adamlarin isi gücü bu olmus artik yaptiklari aletler cook hoss

http://www.carptr.com/forum/attachment.php?attachmentid=550&stc=1&d=1242627009

http://www.carptr.com/forum/attachment.php?attachmentid=549&stc=1&d=1242627173

farcho
24-05-09, 23:59
paylasım için tesekurler..

serodayi
28-08-11, 23:55
mrb arkadaşlar.alarlmar konusunda sizin yardımınıza ihtiyacım var.alarmlardan sadece eldeki cihaza uyarı veren,en az 200 metre mesafeli bir alarm lazım bana.kamış taki alarm ne ses ne de ışık versin istemiorum.böle bir cihaz varmı tavsiyene ihtiyacım var.

serodayi
28-08-11, 23:56
mrb mehmet bey.alarlar konusunda sizin yardımınıza ihtiyacım var.alarmlardan sadece eldeki cihaza uyarı veren,en az 200 metre mesafeli bir alarm lazım bana.kamış taki alarm ne ses ne de ışık versin istemiorum.böle bir cihaz varmı tavsiyene ihtiyacım var.

carp911
29-08-11, 00:43
mrb mehmet bey.alarlar konusunda sizin yardımınıza ihtiyacım var.alarmlardan sadece eldeki cihaza uyarı veren,en az 200 metre mesafeli bir alarm lazım bana.kamış taki alarm ne ses ne de ışık versin istemiorum.böle bir cihaz varmı tavsiyene ihtiyacım var.

doğurudan bu şekilde bir ürün yok ama ses kısılabilir ışık için de ufak bir müdahale gerekir siyak oje bu işin en kolay yolu,yada ATT marka alarmlarda ses zaten hiç yoktur sadece ışık var.RASGELE

http://www.attackle.com/attsalarm.htm

serodayi
29-08-11, 01:30
mehmet bey.alarmı bana deniz levreği avında lazım.ırmağın denize dökülen iç kısmında denizden 1-2 km içerde ırmakta avlanıorum.ziller balık vurunca çok ses yapıo,haliyele gürültüde oluo.levrekte sessizlik en önemli kural.oltalardan çoğu zaman uzak duruoz.bu sebeple olta daki alarm ses ve ışık vermemeli,elimizdeki kumandaya uyarı gelirse gidip oldaki balığı sesszice almamız gerkio.tavsiye ettiğiniz ve edceğiniz cihazı nerelerden bulabiliriz.bana adres ve tlfn verirseniz memnun olurum.adana da yaşıorum ama buradaki malzemecilerde alarm satan ve bilen yok.

serodayi
29-08-11, 01:44
teşekkürler mehmet bey.yarın ararım sizi.seyfettin ismim.