Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Yeni Dünya Rekoru 99Lb Aynalı Sazan by Ambrose Smith Fransa

ErginAVCI
20-06-10, 23:02
Martin LOCKE ın rekoru olan 94 Lb (42.63) Kg lık aynalı sazan ın yeni rekortmen adı Ambrose Smith 99 Lb (44.90) Kg ile adını duyurmuş bulunmakta kaynak habere TIKLA (http://www.gofishing.co.uk/Angling-Times/Section/News--Catches/Catch-Reports/June-2010/World-record-carp-smashed-by-99lb-giant/)

carp911
20-06-10, 23:13
Valla helal olsun ne diyeyim balikta yazin nimetlerinden iyi yararlaniyor baksaniza nasil kilo almis..

sazancii
20-06-10, 23:18
Güzel bir rekor olmuş, darısı bizlerin başına:)

kral-ozcan
21-06-10, 00:33
Bu gıdısle bu sene rekor 45 kg ı bulur.:D

sedat_keser
21-06-10, 01:15
bu sene rekor bende olcek gibi. kimsenin giremediği bir avlağa özel izinle girmek için çabalıyorum:PDT_daz:...paraya kıyamayıp ucuza aldığım makineler yarı yolda bırakmazsa çıkarırım heralde.:confused:

Simam
21-06-10, 07:06
Yeni dünya rekoru 99lb, yine balık herkeze tanıdık-Belegli(the scar),yine Lucke Mofatın avlağı,yalnız bu sefer balıkçı farklı-Ambrose Smith .Beş haftada balık 8 pound artmış ya da son yakalandığında Mayıs 2010 da 91lb ağırlındaymış.O zaman güzel balığa sevinen Luis Savidj olmuş.
Bunun böyle olması normaldir,çünki haviyer dönemi olduğu için balık haviyerden kilo almış.Bu durumda birilerinin büyülü sınır 100 lb'yi geçmesini beklememiz gerekecek ya da bunu başarmayı bizlerin denemesi gerekecek. (Carpbg den alıntı ve çevirim)
http://www.carpbg.com/thumbnail.php?pic=9d4e475b48cebb9b8ce8fec9bca98a88 .jpg&size_w=240&size_h=180 (http://www.carpbg.com/album/9d4e475b48cebb9b8ce8fec9bca98a88.jpg)

Ne diyeyim adamlar çalışıyor,imkan da var ve çalışınca oluyor.Tebrikler!

Bigcarp64
21-06-10, 15:32
Yeni dünya rekoru 99lb, yine balık herkeze tanıdık-Belegli(the scar),yine Lucke Mofatın avlağı,yalnız bu sefer balıkçı farklı-Ambrose Smith .Beş haftada balık 8 pound artmış ya da son yakalandığında Mayıs 2010 da 91lb ağırlındaymış.O zaman güzel balığa sevinen Luis Savidj olmuş.
Bunun böyle olması normaldir,çünki haviyer dönemi olduğu için balık haviyerden kilo almış.Bu durumda birilerinin büyülü sınır 100 lb'yi geçmesini beklememiz gerekecek ya da bunu başarmayı bizlerin denemesi gerekecek. (Carpbg den alıntı ve çevirim)
http://www.carpbg.com/thumbnail.php?pic=9d4e475b48cebb9b8ce8fec9bca98a88 .jpg&size_w=240&size_h=180 (http://www.carpbg.com/album/9d4e475b48cebb9b8ce8fec9bca98a88.jpg)

Ne diyeyim adamlar çalışıyor,imkan da var ve çalışınca oluyor.Tebrikler!

abi bu sene trofe senesi bence her yerden büyük balık haberleri geliyor boş geçirmemek lazım bu sezonu içimde öyle bir his var bu sene tr de gerçekten iyi bir trofe çıkacak inşallah değerini bilecek birine vurur

FoxCarp
21-06-10, 16:34
Gerçekten harika ötesi bir balık!!! Yakalayanı tebrik etmemek elde değil! Helan olsun!
Arkadaşlar, ben de size katılıyorum. BU sene Türkiye'den de rekor çıkacağını düşünüyorum. Bende de böyle bir his oluştu. Gerekli şekilde çalışırsak yakalayabiliriz. ;)
RASTGELE!

ErginAVCI
21-06-10, 17:38
Erdinç, Orhan Türkiye de rekor balıkların üstünde balıklar var bunla ilgili kesin konuşabilirim ve benim gerçekleşememiş avımın raporunu çok merak ediyorum bu hafta sonu tüm planlarımı iptal edebilirsem hafta sonu ilk avımı gerçekleştirip sağlam bir rapor vereceğim gibi geliyor... Umarımki bilinçli sporcu arkadaşlara denk gelirde yaşama şansı verilir.

kemalleo
22-06-10, 18:33
Hedef gittikçe artıyor hadi hayırlısı :)

reos_mow
22-06-10, 18:57
Hedef gittikçe artıyor hadi hayırlısı :)
kemal bence kendini bosuna zorlama. 45'lik balik varsa bizim memlekette yemlenme bolgesini gorur gormez kacar. hadi avrupada o boyuta gelmek kolay turkiye sartlarinda sazan RAMBO filmlerinin serisini yasiyor herhalde...

kemalleo
22-06-10, 20:10
kemal bence kendini bosuna zorlama. 45'lik balik varsa bizim memlekette yemlenme bolgesini gorur gormez kacar. hadi avrupada o boyuta gelmek kolay turkiye sartlarinda sazan RAMBO filmlerinin serisini yasiyor herhalde...

Orası hiç belli olmaz kardeşim hedefin olmadan biyere varamazsın bende biliyorum Türkiye de böyle bir balık tutmanın nedenli zor olduğunu hatta bu büyüklükte balık varmı yokmu hala tartışılır ama varsada herkes gibi o balığı ben tutmak isterim...

ErginAVCI
22-06-10, 20:30
Orası hiç belli olmaz kardeşim hedefin olmadan biyere varamazsın bende biliyorum Türkiye de böyle bir balık tutmanın nedenli zor olduğunu hatta bu büyüklükte balık varmı yokmu hala tartışılır ama varsada herkes gibi o balığı ben tutmak isterim...

Arkadaşlar lütfen konu dışında başka muhabbetlere kaymıyalım bu konuda özenle dikkat ediniz hepinize rastgele

kemalleo
22-06-10, 20:34
Arkadaşlar lütfen konu dışında başka muhabbetlere kaymıyalım bu konuda özenle dikkat ediniz hepinize rastgele

Konu dışımı konuşuyoruz rekor balıklardan bahsediyoruz?

reos_mow
22-06-10, 21:10
ergin abi bu konu nereye gider ki tebrik edip sefhete bakmaktan baska? bu avlaga sizce kac kisi avlanmaya girebiliyor hic dusundunuz mu?

BAKACAKLI
26-06-10, 14:57
sazan balıkçılığında ideal atış mesafesi ne olmalı? ne kadar uzak atış okadar iri balık mantığı doğrumudur..? şimdidien yorumlarınız için teşekkurler..

p1azma
26-06-10, 16:14
sazan balıkçılığında ideal atış mesafesi ne olmalı? ne kadar uzak atış okadar iri balık mantığı doğrumudur..? şimdidien yorumlarınız için teşekkurler..

evet bu sorunun cevabını bende bekliyorum

bmc67
27-06-10, 08:51
Bildiğim kadarı ile atış mesafesinden çok, balık için uygun zeminin hangi mesafese olduğu önemlidir. Yani eğer sazanın yemlendiği bölge 60-70 metrelerde ve avlak sessiz bir avlak ise o mesafeye atmanız yeterlidir. Ancak ülkemizde avlaklar kalabalık ve balık çok rahatsız edildiği için 100 metre ve üzerindeki mesafelerde uygun zeminler bulup, o mesafelere atış yapmaya çalışıyoruz.

p1azma
27-06-10, 12:26
Bilgi için teşekkürler

bmc67
27-06-10, 13:31
Rica ederim, tabi bu özelliklere göre hangi mesafeyi yemlediysen, oltaları da oraya atman gerekiyor.