Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : YENI DÜNYA REKORU Aynali Sazan 39,9 kg
carphunter 61 15-06-10, 20:55 Merhaba Arkadaslar
Markus Pelzer,i taniyanlar vardir elbette ,bu sabah Mannheim yakinlarinda bir avlakta altaki linkte göreceginiz Rekor Sazan baligini yakaladi .
Bizede tebrik etmek yakisir.
http://www.pelzerbaits.eu/PelzerNews.html
Viyanadan Selam
Kemal
Walla Markusu tebrik ederim!
Bu yıl rekorla başladı, rekorlarla devam ediyor. Darisi bizlerin de basına.
Bakalım bu sezon bizim icin neler getirecek.
Rastgele!
Bundan önceki Pullu sazan rekoru bildiğimiz gibi Weston Baits 84.9Lb - 38.96Kg ile Dieter MARKUS kırmıştı yeni rekor balık ELEMENT PROTON Bait ile kırılmış her kırılan rekorda bait ların satış politikasını ciddi değer arttırdığı kesin
Rekor sahibine tebrikler
berkant the great 16-06-10, 12:00 bence bu tip sazancılar hazır yem kullanmazlar ,kendi yemlerini kendileri yaparlar.o sadece bir reklam anlaşması bence
Berkant, bu adam zaten Pelzer firmasının sahibi.;)
'Kendi' yemlerini kullanmış. Aynı zamanda da hazır yem!
Fakat daha iyi reklam tabii ki olamaz.
Bence şu anda tüm sazan avı malzemeleri satan firmalar rekorlar peşinde. Bakın - sırayla geliyorlar - ilk önce Solar sahibi Martin Locke rekora imza attı. Sonra Dynamite Baits'in sponsor olduğu Nermin Karo, şimdi de Pelzer sahibi. Bakalım sıra kimde olacak. Acaba bizde mi? :eek: ;) :D
RASTGELE!
berkant the great 16-06-10, 12:56 sıra bende olmasın ))) ne güzel o zaman yemede para vermiyor) bence bizde eksik bu olay, bende ciddi ciddi düşünebilirim yem üretmeyi ))eğer rekorluk çekersem.çok fazala bir yatırım gerektiren bi şay değil.araştırdım sanyi tipi boili üreten makinalar var(çin den alınırsa çok hesaplı.gerisi rekllam ve dağıtım .reklam içinde 45 kg luk lazım
Berkant, inan ki o kadar basit değil. Hatta basit demek yanlış, inanılmaz zor bir olaydır. Kolay olsa dünya markaları ayakta kalamaz, herkes yem üretirdi...
berkant the great 16-06-10, 13:10 ne ?yem üretmek mi?yoksa yasal izinleri almakmı?.yoksa satış mı? bence işin özü reklam.buda nasıl olur :skorluk balıklar çekerek .başka bilmediğim şeyler mi var)
Bu konu forumumuzda çok ayrıntılı olarak tartışıldı. Bakarsan en azından teorik olarak anlarsın.
berkant the great 16-06-10, 13:21 ok. bir bakayım.
cumartesi balıktayım inşallah 40+kg lik bir resim koyarım.
Berkant yem ticareti yapabilmek için İSO 9001:2000 belgesi, TÜV onaylı belge, Köy ve tarım bakanlığından izin belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistem, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti - Şikayetlerinin Yönetim, BRC – Küresel Gıda Standard belgesi, ve birkaç belge de gerekebilir üretim sahası bu ürünü yapabilmen için bazı odalara kayıt işlemleri başlı başına bir şirket kuruluşu yapman gerekir ve vergilendirilmen gerekir
ok. bir bakayım.
cumartesi balıktayım inşallah 40+kg lik bir resim koyarım.
Cumartesi Allah izin verirse bizde sezonu acıcaz ama 40+kg kadar iddalı değiliz...
berkant the great 17-06-10, 09:16 tşk.ler.verdiğin bilgiler için.
kral-ozcan 17-06-10, 11:26 Berkant ve Kemal abı sımdıden sıze rast gelsın dıyorum. İnsallah guzel balıklar tutarsınız ve bızımle paylasırsınız:)
Hadi bakalım Berkant 40+ lar rastgelsin,sen yakala onu, reklam ben ayarlarım sana.
berkant the great 17-06-10, 13:46 yakalıycamdan emin olabilirsiniz )) sizede rast gele
size rastgele allah insanoğlunu umutsuz bıraknmasın dün ben ezonumu keşif yapma bahanesiyle açtım yarım saatlik bir iyarette tartmadım ama 2,5-3 kglık bir pullu aldım inşalh sizde 40+ alırsınız da trde şenlenir
Yemin ederim su 40+ muhabbetini sevdim!!!
Daha 20+ lari doğru düzgün yakaladığımız yok, direk 40-a geçtik ya, helal olsun bizlere!
Rastgele!
cok hizliyiz bea. tr'de 40+ tutulsa belgeyene kadar hayvan zayiflar herhalde.
cok hizliyiz bea. tr'de 40+ tutulsa belgeyene kadar hayvan zayiflar herhalde.
İşte bu tespit güzeldi :59:
Bu siteye yeni üye oldum . Herkese merhaba demek istiyorum..
Sazan sesonu açildi .. Yeni sezonda herkese rastgelsin..
|