Arkadaşlar,yeni bir takım kurmaya karar verdik,ONUR VE ALİ-"DYNAMİC CARP TEAM".
Logomuz avatardan görünüyor,inşallah başarılı bir takım olacaiz.
Hepimize hayirlı olsun
Cengiz AKAR
08-06-10, 19:22
Onur ve Ali; güzel bir takım olmuş
En güzel başarılara imza atmanız temennilerimle
carp_güneşli
08-06-10, 19:29
Onur ve Ali,sizleri tebrik ediyorum,güzel bir takım olmuşsunuz,logonuz harika olmuş,ikinizede başarılar diliyorum.Saygılar
Hayırlı olsun Onur ve Ali size başarılar dilerim. Yanlızca hoş gör beni yanlış birşey demek istemiyorum logonuz alıntımı şimdiden avlarınız hep güzel geçmesinin dileğiyle
CarpManiac
08-06-10, 20:20
Hayırlı olsun.:)
Takım vardı sanki önceden,sadece adı konmuş;)
Hayırlı olsun :) birde yarışma olsa ülkemizde bu takımlar daha bir anlamlı olacak ama maalesef hala klavyelerle yarışıyoruz :D
Hayırlı olsun Dinamic Carp Teame.Sportiv sazancılığın yayılmasına katkı sağlıyacak güzel avlar diliyorum!!
arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler
Onur,Ali hayırlı olsun.
Umarım gelecek dönemlerde avlarınızda ve organizasyonlarda başarılı olursunuz.Logonuz da hayırlı olsun bu arada.
longshank_costa
09-06-10, 00:21
hayirli olsun arkadaslar en güzel avlari bizlerle paylasmaniz dilegiyle
hayirli olsun. takiminizi trofeler suslesin..
Ali ve Onur, takımınızın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Trofeler göreceğimize de eminim. Sadece iyi calismalisiniz, ki o da size bağlı!
Nice trofeli fotolara ve Rastgele!
SABRİ BOBİÇ
09-06-10, 09:42
Ali ve Onur, takımınızın hayırlı ve uğurlu olsun
Hepinizi teşekürler iyi dileklerinizi için.
Erdinç çök haklı,çök çalışmamız gerek,çalışmadan hiç birşey elde edemezsın,
bunu farkındayiz.
Ergin, logomuz alıntı tabi,bir ensiklopediden alıntı,başka takımın logosu değil elbette,ben grafiker değilim,benim için o kadar önemli değil.
Logomuz sadece bir takımın simgesi,önemli olan takımın ruhu,azimi,hırsı,dürüstlüğu ve herşeyden önce sabır
Her başarığın temelisi SABIR.
Tekrar sizlere,hepinizi, kalbimden teşekür ederim.
takımınız hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılara imza atarsınız