Arkadaşlar içinizde torna tesviye CNC yada plastik imalatı CNC , Ağaç tornalama işi yapan arkadaşlar varmı? yada sadece boili için rolling arıyorum silindir imalatı yapan firmaların ürünlerini inceledim ve bu tür ürün bulamadım yaptırmak ve maliyetini öğrenmek istiyorum silindirin hazır çizimini yada kendi yaptığım teknik çizimi verecem alüminyum, sert plastik, ağaç ürünlerinden silindir yaptırmayı düşünüyorum. Bu konuda yardımı dokunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ticaretini düşünmüyorsan ki anladığım kadarıyla düşünmediğini öngörüyorum, hiç uğraşma derim ;) 24 kanallı bir tahta rahatlıkla işini görür.
Sonra makinayı kusursuz yapsan bile tek başına yine yetmiyor tamamen yuvarlak formlu boili üretmen için. Bunun yanında sıkı bir mixer, yine sıkı bir yüksek barlı hava tabancası ve en önemlisi sabit ve istikrarlı hamur reçeteleri gerekiyor. Oysa tahta bu yukarada saydığım unsurlar, belli ölçüde kusurlu bile olsa bunları bertaraf edip, Kobrayla 100 mt. mesafelere atabileceğimiz mükemmelikte yuvarlak boililer üretmemize olanak tanıyor ;)
yok ticaretini şu anlık düşünmüyorum maliyeti ucuza getirmek için yapacam; boili formulüm şu an çok uygun içinde sodyum,potasyum, protein,demir, vitamin c B1, B12, kalsiyum ve saymadıklarımın dışında daha bir sürü değerler açısından 1 Kg başına düen değerler %80-95 değerlerinde hesabını yaptım. Kobra konusunda ben kullanamam ben engelliyim sol kolum 2 yıldır sakat 3,90 lık surf kamışım var neyime güvenerek aldıysam onuda uzak mesafe atış atamam ben bu yüzden biraz pratiğe ve maliyet açısından ucuza getirmeye çalışacam ilk baş ticaretini yapacak olursam mix karışımımı yaparım oda zaten test aşamasında bu sezon herşey belli olacak. Yinede çok teşekkür ederim bu kadar bilgi vermen bile benim için güzel
Ergin, Nihat çok güzel açıklamış. Eklenecek bir şey yok. Basit gibi görünen boili uretimi isin icine girdikce çok ciddi bir is olduğunu farkediyorsun. Ve de sonu yok!
Kendi boilinle Rastgelsin!
farkındayım evet Erdinç; Nihat ın önerisi ve tavsiyesi oldukça yeterli oldu boili üretimi kolaydır ama ticarete dökmek için onlarca evrak işlemleri gerektiğinin farkındayım bunun içinde ticaretine geçişte bütçe çok önemli ki bunun ticaretini şu an yapmam imkansız amelyatlarıma harcanıyor paralar 5 yıldır tek formulümün üzerinde çalışıyorum kaç ürün yer değiştirdi bu formulde bu sezon test etme şansım olacak bu arada umarım sizlerlede tanışma şansım olur hepinize teşekkürler ve RASTGELE
Ergin geçmiş olsun Allah şifa versin engelli deyince dikkatimi çekti face ekledim. bende Ms (Multiple Skleroz) hastasıyım yani engelli adayıyım. bu carplarla uğraşla stres atıyorum :) ama güzel bi uğraş binevi ilaç..
Ergin geçmiş olsun Allah şifa versin engelli deyince dikkatimi çekti face ekledim. bende Ms (Multiple Skleroz) hastasıyım yani engelli adayıyım. bu carplarla uğraşla stres atıyorum :) ama güzel bi uğraş binevi ilaç..
Çok geçmiş olsun! Bu uğraş aslında çoğumuz için bir ilaçtır. ;)