Sezonnun acilmasina pek bisey kalmadi sayilir. Balik havyardan cikmis oldugu gibi enerjisini karsilamak icin yiyecek pesinde olucagi kesin. Sizce protein degeri yuksek yemmi yoksa protein degeri dusuk yemlerlemi avlanmak gerek?
Protein değeri yüksek besinler kullanmayı düşünüyorum,base mix olarak kullandığım haşlanmış kuru mısıra :) ilaveten yavruları göze alarak pelet yem ekleyeceğim,gönül isterdi Danny amcamız gibi ton balığı konservesi de ekleyelim ama... :) .Bu sezon ilk defa deneme amaçlı haşlanmış kenevir tohumu ve kırmızı toz biber kullanıcam.
Protein değeri yüksek besinler kullanmayı düşünüyorum,base mix olarak kullandığım haşlanmış kuru mısıra :) ilaveten yavruları göze alarak pelet yem ekleyeceğim,gönül isterdi Danny amcamız gibi ton balığı konservesi de ekleyelim ama... :) .Bu sezon ilk defa deneme amaçlı haşlanmış kenevir tohumu ve kırmızı toz biber kullanıcam.
Sen fazla film izliyorsun he :D
Ahanda Danny'nin son 72 lb'lik canavarı ;)
http://www.carptr.com/forum/attachment.php?attachmentid=1277&stc=1&d=1273866032
7/10 çeşit arasında ilk deneme kurbiyelerle yola çıkacağız ağırlık olarak balık unu 1 aylık bi av açılışı yapacağız duruma göre kurabiylerin uygullamaları avlakta değişe bilirler en uygun kurabiyeyi bulana kadar devam ...
Sen fazla film izliyorsun he :D
Ahanda Danny'nin son 72 lb'lik canavarı ;)
:):):)
çavuş döndün mü ?
ee hoşgeldin öyleyse...
He valla Nihat agam.
Konu güme gitmesin abiler :)
rahat ol be Erdem , konu boşa gitmez hem sezona daha 31 gün var ;)
ben hep sezon başı meyva takviyeli şeyler deniyorum Salih, proterin yüksek tabii...