Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : İsmail Atalay ''YabanTV/Balıkçının Gündemi'' programında

CarpManiac
10-03-10, 20:44
Sevgili İsmail ATALAY, 12 Mart 2010 cuma günü saat 22:00 de, israil sazanı ve ülkemizdeki göletlerin kiralanması konularının işlendiği "Balıkçının Gündemi" programında olacak.

Programı izlemenizi öneririm.

Oktay Aydıner

Bigcarp64
11-03-10, 10:41
başkan çalışıyor be abicim helal olsun adama bizler olsak bu kapıları çalmakyan çekınırız dimi

Mehmet ERGÜL
11-03-10, 14:52
Sevgili İsmail ATALAY, 12 Mart 2010 cuma günü saat 22:00 de, israil sazanı ve ülkemizdeki göletlerin kiralanması konularının işlendiği "Balıkçının Gündemi" programında olacak.

Programı izlemenizi öneririm.

Oktay Aydıner

Program Saati 21:00 olarak değişmiştir.

Bilgilerinize...

dj-nursi
12-03-10, 21:48
neymiş bu karaslar yauuu ağazım açık kaldı valla
çok leke bi balık olduunu biliyodum ama bu balık aşmış...

carp911
12-03-10, 22:27
Benim seyretme imkanim olamdi ama eminin cok bilgilendirici bilgiler varmistir Ismail bey zaten kendisi de durmadan bunun önüne nasil gecebilir diye kosturup duruyor.
Emekleri icin cok tesekkürler ismail baskan.

carp_güneşli
12-03-10, 23:11
Ben çok az seyretmiş olsamda gerçekten çok bilgili bir kişili var,Bir deyimi dikkatimi çekti,kara sazan denizlerden de dunyaya yayılabilirmiş.Bu bende bir ay önce çorlu da çok sevdiğim bir arkadaşımın bana,Tekirdağ kıyılarında, kıyıdan atılan bir oltasına, 1.5 metre köpekbalı takıldını ve balı kıyıya çektiklerinde agzından kara sazan çıktını ve buna çok şaşırdıklarını söyledi.İsmail ATALAY beyin deyimine çok uyuşuyor...İsmail ATALAY Bey'e başarılarının devamını diliyorum.

Murat EVİTAN
13-03-10, 01:55
Benim seyretme imkanim olamdi ama eminin cok bilgilendirici bilgiler varmistir Ismail bey zaten kendisi de durmadan bunun önüne nasil gecebilir diye kosturup duruyor.
Emekleri icin cok tesekkürler ismail baskan.

Evet başkanın ağzına sağlık.Bu arada Mehmet bir ara toplanıp şu bizim Avrasya Der ile ilğili neler yapabiliriz toplanıp bi görüşelim.;)