Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Carp Club İstanbul Yaban TV'de

CarpManiac
11-02-10, 11:42
Carp Club İstanbul-Metin Yamak ve Sezgin Avcı'nın Oktay Aydıner ile World Carp Classic ve Modern Sazan Avı üzerine yapılan söyleşiyi

12 şubat Cuma saat 22:00

14 şubat Pazar saat 09:00

17 şubat Çarşamba saat 14:00'de izleyebilirsiniz.Keyifli seyirler:)

Ke®eM
11-02-10, 11:46
Bu süper oldu, bunu ayrıca kaydetmek lazım.

Bigcarp64
11-02-10, 13:14
evet gerçekten çok iyi oldu tatlı su avlarınada önem vermeye başladı desenize yaban tv helekı bu sene gerçekten umduğum gibi gelişmeler oluyor.

Simam
12-02-10, 15:49
Carp Club İstanbulu ve Oktay Aydıneri emeklerinden dolayı kutluyorum.Yaban tv de ,balıkçılık üzerine güzel programlar yapmaya çalışıyor ve yapması de gerekir.Çünki balıkavı üzerine bayağı bir talep oluşuyor.Kanalın sadece kara avcılığı üzerine yoğunlaşması ülkemizde olan talepleri yabancı balıkçı veya balıkçılık-avcılık kanalları doldulabilir.

Bigcarp64
13-02-10, 10:48
evet hoca dediklerinize katılıyorum ve akşam programı izledim, gerçi sadece w.c.c ye değinild ama turkıyede carp clup ıstanbul gibi başka takımlarda var mesle sizin gebze carp severs team olsun şenol ustanın 'bro' de göz önunde olan takımlardan oktay aydıner!'in sizler gibi takımları ara ara programlara çıkartması ve hatta av esnasında sizleri avlaktaziyaet etmesi turkıyedekı balıkçılığı çok değiştirecek kanatındeyım, akşam metin ustam da değindi en azından yanımızda çek takımının bile ynlarında kendi av kanalları vardı sizleride orada gömek istiyoruz demesi oktay aydıneri gerçekten düşündürdü vede olması geekende bu benc turkıye'nın bu yönde gelişmesi bu alandakı turızme giriş anatarımız demektir diye düşünüyorum yanlışmıyım .

saygılar

K.Colpan
13-02-10, 20:37
Söyleşiyi ilgi ile izledim. Sezgin abi ve Metin kardeşimi tekrar tebrik etmek istiyorum. W.C.C çok büyük bir organizasyon. Söyleşinin W.C.C ağırlıklı olması, bu işe verilen önemi göstermesi ve bu işin çok ciddi bir iş olduğunun anlaşılması açısından daha yararlı olacaktır. Keşke kameraları bozulmasaydı da yarışma ile ilgili videoları da izleme imkanı bulsaydık.

reos_mow
14-02-10, 22:42
arkadaslar video linki varmi? izleme imkanim olmadi da

Simam
14-02-10, 23:13
Cuma akşamkini kaçırdım.Dün gece çok geç yatmama rağmen saati kurdum ve programın bu sabahki yayını yakaladım.Bazı bilgileri ve detayları da öğrenince bu işin ne kadar büyük bir organizasyon olduğunu ve Carp Club İstanbulun ne büyük işer başardığı bir kez daha öne çıkıyor,dolayısıyla ne kadar teşekür etsek azdır.Bizzat yetkili kişiler,resmi kişiler teşekür etmelidir böyle bir emeğin başarısına.Her sportiv sazancı ve sportiv sazancılığı kendine hedef seçmiş kişi bu söyleşiyi izlemeli.Sağolun,varolun Sezgin Avcı abimiz ve Metin Yamak hocamız!!!

FoxCarp
14-02-10, 23:24
arkadaslar video linki varmi? izleme imkanim olmadi da

Arkadaşlar benim de izleme fırsatım olmadı. Fakat videosunu nette bulamasak da şahsen ben temin edip siteye yükleyeceğime söz veriyorum.
Ayrıca Metin ve Sezgin Abi'nin neler yaptığını tabii ki çok iyi biliyoruz ve takdir ediyoruz. Bu sene de yarışmayı onlarla birlikte yaşamayı umuyoruz.
2010 WWC'de KOCAMAN RASTGELSİN!

Ke®eM
15-02-10, 00:31
Çarşamba tekrar oynayacak en kötü oktay abiden rica ederiz oda ayarlamaya çalışır.

YenerÇELEBİ
15-02-10, 22:23
Metin ustanın çok önemli bir tespiti vardı söyleşide,13-14 tv kanalı canlı veriyordu yarışmayı ama bizden kimse yoktu dedi!!Umarım yaban tv nin bir sonraki yarışma için planları vardır.

NCavuS
26-02-10, 19:09
Noldu bea link filan yokmu programla alakalı ?

CarpManiac
09-03-10, 15:45
Oktay abi ve YabanTV'ye teşekkürler.
Program videosunu aşağıdaki linklerden seyredebiliriz:

1 BÖLÜM (http://vimeo.com/9980010)

2 BÖLÜM
(http://vimeo.com/10022559)
3 BÖLÜM (http://vimeo.com/10031928)

NCavuS
09-03-10, 23:37
Eyvallah İlo ;) bu arada ben bile ürktüm baazı detaylardan :D benim için uzağın'da, ötesinde WCC umarım bu sene çok daha başarılı olurlar ;)

Unutmadan Oktay abi pek bir yakışmış ekrana, açıkçası şimdi biraz ümitlendim medya konusun'da ;)