Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Avcilik belgesi üzerine soru?

zul58
06-02-10, 23:03
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Sivas ta ikamet etmekteyim. Balik merakim yeni. Kendi çapimizda baraj göllerine ve doğal göllere oltayla avlanmaya gidiyoruz. Bu "amatör balikçilik belgesi" ni bizlerinde almasi gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa bu işin maliyeti ne kadar? Açik bilgi veren olursa sevinirim.

CarpManiac
06-02-10, 23:28
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Sivas ta ikamet etmekteyim. Balik merakim yeni. Kendi çapimizda baraj göllerine ve doğal göllere oltayla avlanmaya gidiyoruz. Bu "amatör balikçilik belgesi" ni bizlerinde almasi gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa bu işin maliyeti ne kadar? Açik bilgi veren olursa sevinirim.Amatör balıkçı belgesinin bulundurma zorunluluğu yoktur fakat koruma ve kontrol görevlilerinden bunu bilmeyenler de vardır.Ben alın derim.En azından koruma ve kontrolün sağlanmasına ve göllerin balıklandırılmasına destek vermiş olursunuz.Tarım ilçe müdürlüklerinden alabilirsiniz.Ücret 15 tl olarak aklımda kalmış.

zul58
07-02-10, 23:29
ilginiz için teşekkürler.

MURAT ŞEN
20-05-10, 19:41
Bencede almakta fayda var

ErginAVCI
20-05-10, 19:54
Bende almanı tavsiye ederim o paralar su ürünleri gelişimi için destek olduğunu düşünüyorum... Şayet benim 2 yıl öncesine kadar destekte bulunuyordum artık almıyorum tebliğleri takip ediyorum kurallara uyuyorum zaten engelli biri olduğumdan kalkıp bu sirküleyi bilmeyen görevlide bana haksız yere ceza kesecek değilya :)

kemalleo
21-05-10, 16:21
Evet bende aldım geçen sene 15tl civarı daha hiç işime yaramadı açıkcası umarım birgün işimize yarar...

Yakamoz
27-05-10, 22:12
Benim bildiğim kadarıylada zorunluluk yok ama olur ya bunu bilmiyen bir görevliye rastlarsanız sorun olup tüm gününüzün bozulmasına neden olur almanızda fayda var

mkaratug
27-06-10, 23:51
bulunmasında fayda var ama bende sımdıye kadar soran bır gorevlıye rastlamadım.