Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Avrasyader dernek üye kayitlari
AVRASYADER dernek üye kayıtlarımız baslamıştır.Üye olmak isteyen arkadaslar İlhan Hacıoğlu(CarpManiac) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
Bilgi almak isteyen arkadaşlarımız da avrasyader.org@gmail.com
adresine mail yolu ile ulasabilirler.
www.avrasyader.org (http://www.avrasyader.org)
AVRASYA-DER üyeliğinin tamamlanabilmesi için ekteki;
iki word dosyasını(1-Üyelik başvuru ve bilgi formu,2-Üyelik taahhütnamesi) doldurup imzalayarak,
1adet fotoğraf
1adet nüfüs cüzdanı fotokopisi
ve üyelik ücreti ile birlikte aşağıdaki adrese kargo yolu ile ulaştırılması gerekmektedir.
Üyelik ücretleri:
Bir kereye mahsus olmak üzere giriş ücreti 50 TL ve
yıllık aidat 50 TL olmak üzere toplam 100 TL'dir.(sonraki yıllarda sadece yıllık aidat ücreti ödenecektir)
Kargo yolu ile gönderme yapmadan ve yaptıktan sonra kargonun adrese zamanında ulaşmasını sağlamak için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
İlhan Hacıoğlu
Adres:Cihangir mah. Burnaz cad. Akgül sok. No:26/20 Avcılar/İstanbul
Posta Kodu : 34310
Telefon: 05363258880
Hayde hayırlı ola vatana millete :)
SABRİ BOBİÇ 25-01-10, 19:40 hayırlı uğurlı olsun
avrasya der uyeerıne şimdiden hayırlı uğurlu olsun, bir yerden başlamak gerektiğini artık baya anlar hale geldik değilmi?
hayirli ugurlu olsun millete
Hayırlı olsun, daim ve etkin olmaları dileği ile...
hayırlı olsun en güzel başarılar bizlerle olsun
Mehmet ERGÜL 26-01-10, 15:50 Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun.Dernek yöneticilerine başarılar dilerim
sunu aciklayayim dernegimiz kurulali 1 sene oldu ama biz sadece yonetim ve yedekler olarak kurduk buradan ileride bizimle yürüyecek projelerimizde beraber olacak yoldaslar ariyoruz burada bazilariniz zaten üye ama üye olmayanlari davet edyioruz aramiza.
Ileriki zamanlarda dernek adina kiralanacak olan göl ve göleltlerde öncelik unutmayalim ki dernek üyelerin de olacaktir.
Hayırlı olsun!Başarı dolu faaliyet ve üyeler diliyorum!
hayırlı ugurlu olsun guzel ve full falıyetler dıleklerımle...Üyelık ıcın gereken evrak ve ücret nedir acklarmısınız...
AVRASYADER dernek üye kayıtlarımız baslamıştır.Üye olmak isteyen arkadaslar İlhan Hacıoğlu(CarpManiac) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
Bilgi almak isteyen arkadaşlarımız da avrasyader.org@gmail.com
adresine mail yolu ile ulasabilirler.
www.avrasyader.org (http://www.avrasyader.org)
AVRASYA-DER üyeliğinin tamamlanabilmesi için ekteki;
iki word dosyasını(1-Üyelik başvuru ve bilgi formu,2-Üyelik taahhütnamesi) doldurup imzalayarak,
1adet fotoğraf
1adet nüfüs cüzdanı fotokopisi
ve üyelik ücreti ile birlikte aşağıdaki adrese kargo yolu ile ulaştırılması gerekmektedir.
Üyelik ücretleri:
Bir kereye mahsus olmak üzere giriş ücreti 50 TL ve
yıllık aidat 50 TL olmak üzere toplam 100 TL'dir.(sonraki yıllarda sadece yıllık aidat ücreti ödenecektir)
Kargo yolu ile gönderme yapmadan ve yaptıktan sonra kargonun adrese zamanında ulaşmasını sağlamak için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
İlhan Hacıoğlu
Adres:Cihangir mah. Burnaz cad. Akgül sok. No:26/20 Avcılar/İstanbul
Posta Kodu : 34310
Telefon: 05363258880
evet üyelikle ilgilenen arkadaslarimizin dikkatinedir.
Evet arkadaslar tekrar herkezi davet ediyorum bu dernegi hep beraber büyütmeliyiz ki amaclarimiza ulasalim.Yarin göl kiralama yada sosyal etkinlikler yaparken dikkate alinabilmemiz icin bizim de belli bir sayiya ulasmamiz gerek artik yazidan cikip gercege cevirmeliyiz hayallerimizi elini tasin altina koymak isteyen buyursun.
bilent yildirim 10-02-10, 00:26 ben kendi adıma en kısa zamanda katılacağım.
yalnız böyle hayırlı olsun demekle olmaz arkadaşlar,kurulsun diye can atıyorduk,kuruldu.bence destek vermek, üye olmak gerekir.:D
birde mehmet bu ikinci 50 yi ne kadar zamanda ödeyebiliyoruz,herhangi bir esnekliği varmı:D
Bilent abi haklı, ( abi gözünü seviyim şu nüfus müdürlüğüne gitte şu ismini bülent yap, yazması zor oluyor )
Özellikle istanbul ve çevresi illerdeki arkadaşlarımızın, hiç düşünmeden destek olmları, ilerdeki inş kısa süredeki projeleri için desteklemeliler. Ülkede maalesef fırsatlar devlet tarafından olmuyor, bizde kendi fırsatlarımızı kendimiz yaratıyoruz, aynen avrasya der in yaptığı gibi, Bizlerinde ( bu sevdaya gönül vermiş, çalışan işi olan ) herkesin desteklemesi kalıyor geriye.
En kısa sürede bu günleri özel avlakta anımsarken ve gülerken buluruz kendimizi, bir güveç veya kuzu çevirme başında.
ben kendi adıma en kısa zamanda katılacağım.
yalnız böyle hayırlı olsun demekle olmaz arkadaşlar,kurulsun diye can atıyorduk,kuruldu.bence destek vermek, üye olmak gerekir.:D
birde mehmet bu ikinci 50 yi ne kadar zamanda ödeyebiliyoruz,herhangi bir esnekliği varmı:D
:29(1): Bilen söyle yapalim bir sefere mahsus alinan 50 dernek üyelik parasi kayitta alalim diyerini de haziran ayi icin de alalim, hem bu sürec icin de dernek kartlarimiz da cikmis olur sezona da istanbul ve cevresin de avrasya derneginin üyeleri olarak baliga gidelim.
:PDT_kap::PDT_kap::PDT_kap::PDT_kap::PDT_kap:
bilent yildirim 11-02-10, 08:04 Bilent abi haklı, ( abi gözünü seviyim şu nüfus müdürlüğüne gitte şu ismini bülent yap, yazması zor oluyor )
Özellikle istanbul ve çevresi illerdeki arkadaşlarımızın, hiç düşünmeden destek olmları, ilerdeki inş kısa süredeki projeleri için desteklemeliler. Ülkede maalesef fırsatlar devlet tarafından olmuyor, bizde kendi fırsatlarımızı kendimiz yaratıyoruz, aynen avrasya der in yaptığı gibi, Bizlerinde ( bu sevdaya gönül vermiş, çalışan işi olan ) herkesin desteklemesi kalıyor geriye.
En kısa sürede bu günleri özel avlakta anımsarken ve gülerken buluruz kendimizi, bir güveç veya kuzu çevirme başında.
ismim böyle daha ekzantrik ,artık alıştım kerem :D
bilent yildirim 11-02-10, 08:04 :29(1): Bilen söyle yapalim bir sefere mahsus alinan 50 dernek üyelik parasi kayitta alalim diyerini de haziran ayi icin de alalim, hem bu sürec icin de dernek kartlarimiz da cikmis olur sezona da istanbul ve cevresin de avrasya derneginin üyeleri olarak baliga gidelim.
:PDT_kap::PDT_kap::PDT_kap::PDT_kap::PDT_kap:
50 in hazır o zaman,yaz tahtaya:D:D
50 in hazır o zaman,yaz tahtaya:D:D
Ilo evraklari toplayiver bilent beyden :43:
Evet baska arkadaslar ?????????
Murat EVİTAN 11-02-10, 16:06 Haydi arkadaşlar herkezi bekliyoruz.Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun.Derneğimiz adı altında güzel paylaşım ve birlikteliklere adım atmamız dileklerimle...
fettah güler 02-03-10, 21:09 arkadaşlar derneğimiz tüm sazancılara hayırlı olsun üye kayıt adresine şahsen başvurmak mümkünmüdür cevap bekliyorum
CarpManiac 02-03-10, 21:46 arkadaşlar derneğimiz tüm sazancılara hayırlı olsun üye kayıt adresine şahsen başvurmak mümkünmüdür cevap bekliyorumMümkün abicim. İbrahim ve Aziz benim adresi biliyordur:)
Ama en güzeli sen bana özelden cep telefonunu ver.Arada sırada Fiesta (İlly) cafede toplanıyoruz.Gideceğimiz zaman haberleşiriz.Hem kahve içeriz hem muhabbet ederiz.
İlo abey, kaç kişi kayıt yaptırdı ? kimler kayıt yaptırdı ? dimi yani ? bir çizdiriver sana zahmet buraya bilinsin ;) Ayrıca bu akşam konuştuğumuz düzenlemeyide bir an önce gerçekleştirelim. Yani dernek üyesi arkadaşların Nick Name'leri farklı renkte olsun, hatta mümkünse avatar veya signature'de bir çeşit logo'da yapabliriz. Daha doğrusu sen yaparsın, haade göreyim seni orjinal modum :D
nihat usta nasıl üye olacagız derneğe ?? formları posta ile mi ileteceğiz biraz bilgi verirseniz sevinirim
saygılar
nihat usta nasıl üye olacagız derneğe ?? formları posta ile mi ileteceğiz biraz bilgi verirseniz sevinirim
saygılar
O işlere Nihat Usta bakmaz :D ama haftaiçi mini toplantıda halederiz ;)
Arkadaşlar, bu akşam her zaman buluştuğumuz Sazancılar Kafesinde yeni üye kayıtları için toplanıyoruz. Akşam 20:00 gibi oradayız. Toplantıda 2011 yılında genel çerçeve dahilinde derneğimiz tarafından yapılacak organizasyonlar kabaca tartışılacak, bir Dernek Lokali açmayı düşündüğümüz üyelerle paylaşılacak ve yorumlar alınacak (semt, yer v.b.). İnşallah sonraki toplantılarımızı lokalimizde yapabilir, çok daha rahat ve uygun ortamda Sazan Avını uzun uzun tartışabiliriz.
Toplantıda ayrıca katılacak eski üyelerimiz de yıllık aidatlarını ödeyebilir.
Herkesi davet ediyoruz!
Görüşmek dileği ile.
balikci_41 11-01-11, 13:53 Tüm sportif sazan camiasına hayırlı olsun.İnşallah amaçlarınıza enkısa zamanda ulaşırsınız.
bilent yildirim 11-01-11, 17:56 Arkadaşlar, bu akşam her zaman buluştuğumuz Sazancılar Kafesinde yeni üye kayıtları için toplanıyoruz. Akşam 20:00 gibi oradayız. Toplantıda 2011 yılında genel çerçeve dahilinde derneğimiz tarafından yapılacak organizasyonlar kabaca tartışılacak, bir Dernek Lokali açmayı düşündüğümüz üyelerle paylaşılacak ve yorumlar alınacak (semt, yer v.b.). İnşallah sonraki toplantılarımızı lokalimizde yapabilir, çok daha rahat ve uygun ortamda Sazan Avını uzun uzun tartışabiliriz.
Toplantıda ayrıca katılacak eski üyelerimiz de yıllık aidatlarını ödeyebilir.
Herkesi davet ediyoruz!
Görüşmek dileği ile.
hayırlı olsun.
CarpManiac 12-01-11, 20:57 Akşam 6 arkadaşımız daha dernek üyesi oldular.
Onur Erdem,
Burak Ergiri,
Oktay Vatansever,
Ayhan Çelik,
Mustafa Kahraman,
Ferhat Özgür
Ayrıca Ecmel,Ali Mutlu ve birkaç arkadaşımızın daha önümüzdeki günlerde kayıtları tamamlanacak.
Kendilerine ve derneğe hayırlı olsun diyorum.Hepsi tanıdığımız bilinçli,derneğe her konuda fayda sağlayabilecek,inandığımız arkadaşlar.Eminim ki fikirleri, faaliyetleri derneğimizin faaliyetlerine de yansıyacaktır.
Kayıtlarındaki yazı işleriyle ben uğraştım dolayısıyla diğer konularla pek ilgilenemedim.Diğer konularda özellikle Bilent'in konuşmasını sigara molaları dışında dinleyebildim.Kendisine de heyecanını ve hırsını doğru işlerde ve yerde kullandığından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.;)
Mustafa arkadaşımızın model maket hobisindeki ve Ecmel arkadaşımızın Fotoğrafçılık ve Turna avı hobisindeki bilgi ve becerelirini hep beraber gördük ve dinledik.Eminim ki bu arkadaşlar diğer hobilerine gösterdikleri ilgi ve azmi bu hobiye de gösterip önümüzdeki yıllarda forumda sazan avı konusunda bilgilerine başvurulan ve sportif balıkçılık yarışmalarında da en iddalı kişiler arasına gireceklerdir.
hepımıze hayırlı olsun ınsallah bu ıse gonul veren dıger arkadaslarımızı da aramızda gormekten mutluluk duyarım...
bilent yildirim 13-01-11, 09:52 derneğimize üye olan ,bizimle aynı düşünceyi ve doğru balıkçılığı savunan, destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
bu gün taşın altına elini koyan,hiçbir şey beklemeden, maddi manevi destek veren insanların,günü geldiğinde yaptıklarının meyvelerini göreceğini düşünüyorum.
üyeler olarak bu yılki beklentimiz:
en kısa zamanda bir mekan,ki bu ay tutulacak kısmetse.
en az 3 kez kendi aramızda organizasyon.
2 yarışma biri kendi aramızda,biri türkiye çapında.
ve herzamanki hayalimiz özel avlak.
yöneticilerimiz, artık çok daha sık birarada olacağımızı ve bu orgnizasyonların gerçekleşeceğini ifade ettiler.
herkese hayırlı olsun.
Artık haraket zamanı Bilo,bencede bu sene daha aktif ve daha etkili olacağımızı duşunuyorum.
Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Bülent senin yazdıklarına katılıyorum.Bu tarz organizasyonlarda birbirimizi daha yakından tanımış oluruz.
Şimdiden hepimize hayırlı olsun.
Yeni üyelere hayırlı olsun diyorum. Herkes in az ya da çok katkısı ile Amatör (sportif)avcılık çok daha iyi konumlara ulaşacaktır.
Ben buradan da yeni üyelere hayırlı ve uğurlu olsun diyorum! AVRASYA-DER'i asıl bu sene görünüz, Allah utandırmasın diyorum!
Yeni üyelikler hayırlı olsun!Güzel işlere katkı sağlıyacaklarının farkındayım ve zaman içersinde görecez.
Erdinç , Kimlik kartımı Cumartesi günü aldım, teşekkür ederim.
|
|